15

Анонимен

преди 1 година

Орбан е по-голям родоотстъпник и от Рубльов и Копейкин.1956г руснаците за избили 20000 унгарци при потушаване на въстанието им за независимост.Как може сега да им играе по свирката.

14

Анонимен

преди 1 година

Цезарчо на Путин ву е все тая дали под ло ги те на САЩ за издали заповед за арест. Международния съд е свърталище на криминални типове и престъпници толериращи престъпленията на краварите. Американците избиха 1 милион цивилни в Ирак за да им вземат нефта, ни чух МС да се е сезирал. На въпрос към Мадлин Олбрайт оправдава ли смъртта на 500хил деца от глад заради блокада на Ирак и ембарго върху храни, тя казва да оправдавам го. Така че бегай се скрий шушляк без мозъчен

13

Цезар

преди 1 година

123 държави са членки на международния съд в Хага и всяка една от тях е длъжна да арестува президента Путин изпълнявайки заповедта за арест и той да бъде предаден на съда. Германия и министъра на правосъдието и вече потвърди, че ако Путин дойде в страната им ще бъде арестуван. Всичко останало е невежество или пропаганда. Светът стана тесен и опасен за диктатора и военнолюбец Путин. Само в европейска България комунистите социалисти и Възраждане продължават да плачат за Путин и да го защитават.

12

Цезар

преди 1 година

123 държави са членки на международния съд в Хага и всяка една от тях е длъжна да арестува президента Путин изпълнявайки заповедта за арест и той да бъде предаден на съда. Германия и министъра на правосъдието и вече потвърди, че ако Путин дойде в страната им ще бъде арестуван. Всичко останало е невежество или пропаганда. Светът стана тесен и опасен за диктатора и военнолюбец Путин.

11

Анонимен

преди 1 година

Не виждам проблем всяка страна да има собствена позиция различна от някой друг. Всеки трябва да си отстоява мнението и да го обосновава, а не да повтаря каквото му кажат.

10

Анонимен

преди 1 година

Или както гласи една бълг. поговорка "Приятелството си е приятелство, но сиренето е с пари". Путин да не разчита на Унгария, тя е страна в ЕС и винаги е била западно ориентирана.

9

Анонимен

преди 1 година

Унгарското въстание 1956 г. не беше съобразено с позицията на москва. Имре Наги

8

Орбанче алчно

преди 1 година

И Европейски Фондове и Руски Подкупи сънуваш. От 2 стола, че на пода ще седнеш.

7

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото.

6

ББ

преди 1 година

пропагандата с руски пари в РСМ,насаждаща омраза с българите...целяща подпалване на конфликти?ти си в основата!САЩ не можете лъжете!грабеше и от ЕС и от Русия...и лъжеше и двете...борисов в България работеше така...няма начин...Война е!!!Сбогом...ку.ви!

5

Маджарски боклук

преди 1 година

Орбане не можеш да си и с двете страни трябва да избереш едната!Защото края ти се наближава в Унгария един Хел и шоколад са 10 евро

4

Анонимен

преди 1 година

И те като гърците НЕ е ДА ,:)

3

Ром"с

преди 1 година

Интересно,а този съд важи ли за американските войници в Европа ,ако нарушат законите?)

2

Анонимен

преди 1 година

Да е забравяме,че Орбан е стипендията на Сорос ,много вяра му нямам.

1

Анонимен

преди 1 година

Шандьор Петьофи не е спирал Путин с решението му за Западна Европа! Ефръпо готвисе от гледане къ модквските ракетоидни рукътите шъ ракетясват по не изракетените територии