38

На Боко Чекмеджето

преди 1 година

мда. така станаха измамите на изборите в ФАЩ. С гласуване по пощата. А на тоя че му платим за интервюто по пощата. Да оди да си търси парите в пощенската кутия. Да видим кво ще намери.

37

Мнение

преди 1 година

след въвеждането на машинно гласуване, гласоподавателите можем да сме спокойни, че политиците може да се справят с гласуването и изборите сами и да отидем за гъби. А дали се казва машинно, е-гласуване или по пощата - все тая. Разликат е само в парите дето ще се изхарчат.

36

Анонимен

преди 1 година

Някои пътуват с дни, за да могат да упражнят правото си на вот-Ами щом се считат за българи ще гласуват в България! Какво допринасят за България,след като са там ?Там са,значи работят за Америка и нищо не правят за България! Изгубили представа за всичко в БГ нямат право те да решават моето и на децата ми бъдеще!

35

хи-хи-хииии......

преди 1 година

Гласуване по пощата?!Миналата година пратих един плик с мартеници по пощата от Лом до Банкя........още не са пристигнали на адреЗа!Та толкова и за гласЪ ми........

34

Анонимен

преди 1 година

ТОКУ-ЩО СЛУШАХ ПО БНР ЕДИН БЪЛГАРИН ОТ ЧИКАГО. ГОВОРЕШЕ С ТИПИЧНИЯТ ЯНКИ-АКЦЕНТ И ЗАВАЛЯШЕ ДУМИТЕ. О,ЕЗИК СВЕЩЕН НА МОИТЕ ДЕДИ, Я ЕРЗАЦ-ЯНКИ МИ КАЖИ, КОЙ НЕ ГОВОРИ ДОБРЕ ЕЗИКА СВЕЩЕН НА СВОИТЕ ДЕДИ ??!!!

33

Алекс

преди 1 година

Управлението на България трябва да се избира от българи ,които са избрали да живеят в Родината си.Гласуване в чужбина не трябва да се организира.Излишно пилеене на средства.

32

Анонимен

преди 1 година

BLA,BLA-ДРЪН,ДРЪН,КОЙТО ОБИЧА БЪЛГАРИЯ НЕ БЯГА КАТО МИШКА ОТ НЕЯ ЩОТО НА ЗАПАД ИМАЛО СИРЕНЦЕ! КОЙТО ИСКА ДА ГЛАСУВА,ДА СИ ДОЙДЕ ДОМА !!! И СТИГА ЛЪЖИ - В ЩАТИТЕ ПЕШАЧКА ЛИ СТИГАТ ДО УРНИТЕ,ЧЕ ИМ ТРЯБВАТ НЯКОЛКО ДНИ ?!!...

31

Анонимен

преди 1 година

А с пощенски гълъби може ли?

30

Анонимен

преди 1 година

Абе, че парите за гласуване ще се откраднат е ясно. Ама защо ни правят на ма_ймуни, след като правителството ще бъде назначено от нашите приятели зад океана? Ето хората са достатъчно загрижени за нас - осигуриха ни пазар за военната промишленост за милиарди. Казват ни кой и кое е по-добре за нас... Ние сме неблагодарни! Референдум за присъединяване към САЩ, като независима и суверена колония!!! И тогава ще настъпи раят!!!

29

Нищо не се променя

преди 1 година

Проблема не е в гласуването, а в това че се самоизбират едни и същи, а със смяна на имената на партиите се преливатот старите в новите и в края на краищата- Погледнал се Илия- пак в тия.

28

Анонимен

преди 1 година

Това е поредната тъпня - накачулихме секциите с хора в комисиите наблюдатели, параван, камери предаващи онлине и пак ще има подозрения за измами, а този дрънка за някакви небивалици

27

Анонимен

преди 1 година

За какво са ни връзки с тези Българи -- те са вредни за нас като отрова -- слуги на сатаната, не трябва да се разрешава да гласуват за държавни органи тук.

26

Анонимен

преди 1 година

Този е невменяем!

25

Анонимен

преди 1 година

Гласовете от САЩ не винаги дават добри съвети. Много от тях са обвързани с лични, или корпоративни интереси с някои от нашите политици.

24

Ах

преди 1 година

Да бееее, нали с това гласуване по пощата там правят най-големите измами !

23

Лъжлив Съби

преди 1 година

Колко пъти се повтарят тези измислени аргументи за манипулиране на електронния вот? Трябва ли пак да се напомни на отрицателите, че много от тях самите извършват електронни разплащания? И да, наистина не се знае дали наистина същият човек дава своя вот, а не някой негов близък, или пък някакъв партиен емисар. А с хартиената бюлетина по-различно ли е? Така поне ще се увеличат гласуващите, което ще намали тежестта на купения и манипулирания вот.

22

Някои замислят ли се

преди 1 година

колко са хората с увредени стави, които не гласуват само защото секциите, към които принадлежат не са на партера, а на по-горен етаж, а стълбището няма парапет? Припомням, че ако няма други заболявания, за увредени стави човек не може да получи инвалидност и съответно не може да гласува в стая на партера, както се предвижда за инвалидите. Не всеки с болни стави има достатъчно силен физически близък човек, за да го вдигне на ръце и да го качи по стълбите до стаята, в която трябва да гласува?

21

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото.

20

Анонимен

преди 1 година

Никакво гласуване по пощата. Не ни трябват още възможности за измами. Видяхме как избраха Байдън.

19

Анонимен

преди 1 година

Егласуване и поща само ако живее в бг, Ако от чужбина се разреши може да се избере турчин за президент.