38

Анонимен

преди 1 година

Над 30 ру, со, фи, ли, в тази статия има, много заблудени овчици,

37

никой не му дреме

преди 1 година

за руските ncema вече.

36

Анонимен

преди 1 година

междувременно яхтата от ланскираната от САЩ весрия за частна инициатова за взривовете е предоставена като турисочесла атракция и всеки може да влезе в нея срешу 200 евро и да пипа навсякъде. Факт.

35

герги

преди 1 година

До Има нещо в Дания... Чукча не читател а "либерале"? Собственост НордСтрийм акционери в нея Газпром 51% .....

34

Братоците

преди 1 година

са отишли да събират железо.

33

Анонимен

преди 1 година

До Аууу датски кораби Обяснено за мантално затруднените: руснаците обявиха първо, че някъде по тръбата има доказателства за заложен още един взрив и моментално на това неуказано място се появяват мирни датски военни кораби. Забавна датска неосведоменост се получава....

32

Анонимен

преди 1 година

До Има нещо в Дания... Много интересно твърдение, че газопроводите в датски териториални води са собственост на Дания. Терапевтично звучи, накак си....

31

.!.

преди 1 година

ми това си е техно право! ако искат да са там ще са там! как така рашистан сваля дронове в международни води? рашистан така прави и Дания така прави! айде да го т.хат путин и путинофилията тука!

30

До Така е ..

преди 1 година

Така е...За парички можеш да продадеш майка си и децата си!

29

Наша пословица

преди 1 година

Открила млада невеста зад врата секира!

28

до ..крайно време е

преди 1 година

крайно време е такива като теб да ги затворят и да ви сложат по една риза с дълги ръкави за да не дрънкате простотии.

27

Тиквамен

преди 1 година

Сега ще кажат, че русалките са го взривили.

26

Анонимен

преди 1 година

Крайно време е Русия да бъде обезглавена и заличена като държава! Непрекъснато създават проблеми и ескалират ситуацията. Докато не стане ядрена война няма да мирясат. По-добре да бъдат спрени навреме!И Европа трябва да изгони всеки руски гражданин още сега!

25

Анонимен

преди 1 година

Не думай! Дания изобщо, ама изобщо не е замесена, нали? ФАЩ ДОЛУ!

24

Така е ..

преди 1 година

Ако Путин не беше взривил Украйна и тръбите щяха да се цели.И парички щяха да падат.Ама пустия му пустиняк .....

23

ало ало

преди 1 година

от какъв зор русия да си взривява тръбата от която печели?.....всичко е дело на мръсните янки! но русия и китай ще въведат новия ред! споко!

22

Илич

преди 1 година

Ще разследваме на място,като влезем с Червената армия.

21

Анонимен

преди 1 година

До Има нещо в Дания: Промивка, не разбрах какви са ти аргументите освен: "Ама по телевизията (не) казаха еди-какво-си"? Като ти харесва да живееш в измисления свят на медиите, давай, но не всички са абдикирали от правото си да мислят.

20

Адмирации

преди 1 година

Датчаните са 4 милионна нацистка нация, като всички други скандинавци. Една пешка в ръцете на американците, такива пешки са и Норвегия, Швеция, Исландия и Финландия

19

Има нещо в Дания...

преди 1 година

И откъде е информацията? От ТАСС? Да бяхте се поинтересували малко, щяхте да видите, че в датската преса всичко си го има. И не само това: ако някакви американски или каквито и да е военни кораби е имало там преди взривовете, в датските и в шведските СМИ щеше да гръмне по-силно и от тръбите! В тези страни много трудно може да стане такова нещо, без обществото да научи за това. Това не ви е Россията, където диктаторчетата глобяват, затварят и самоубиват неугодните им!