21

Истина

преди 1 година

Не е разумно, нито порезно правителство да действа против народа си и да действа против правата им без да се вслушва в проблемите им и сякаш парите им ся по-важни от хората.И защо почти винаги правителствата гледат да спестят от най- бедни и безпомощни уморените пенсионери, които не могат да се пенсижлонират още 2 год Вместо да отменят закона или поне намалят увеличението разрушават доверието в народа. И бг правителство увеличи свои отпуски на 3 мес. пък намалява тези на норода дискриминационо

20

Правда

преди 1 година

Най-големият проблем на правителството на Макрон не е че е са използвали поправка, вратичка в закона, за да прокарат антинароден закон, който толкова много ги угнетява, че стачкуват от дни, а че не се съобпазяват в народа си, който ги е избрал и издържа и дори не правят отстъпка като напр.да намалят увеличението от 2 на1 г.и да го правят плавно за тази година увелчение с 3 мес.следваща с още 3 и чак след 8 год да станат 64 г възраст за пенсия.А челният удар с народа ще срине правителството!

19

Ц. до 23

преди 1 година

Назначените от Едрия Капитал няма как да го пипнат, няма как да направят закони именно против същия този капитал. Но и в Русия е капитализъм, нали така?

18

О хо хо

преди 1 година

Всички обясняват, че Единственият начин за стабилизиране, е Бедните и Средните по приходи ДА ПЛАТЯТ за това! НИКОЙ НЕ СМЕЕ ДА ПИПНЕ ЕДРИЯ КАПИТАЛ. НИКОЙ. Тоест Бедните плащат на Свръх Богатите. Навсякъде по света е така!!!

17

999

преди 1 година

Това трябваше да го направи ПРИДИ, а не СЛЕД приемането на реформата.

16

мак

преди 1 година

Сигурно ще обясни, че няма кой да работи за украйна и милиони гости от кол и въже.

15

В.

преди 1 година

Малка подробност. Фирмите ще бъдат задължени да наемат и служители в предпенсионна възраст, които по друг начин не биха могли да си намерили работа.

14

Ахмат Козар

преди 1 година

До ХА ХАНЕ ЗАБРАВЯЙ АЛЖИРЦИТЕ И ТУНИЗИЙЦИТЕ

13

ХА ХА ХА

преди 1 година

Краварския агент ще се обръща към сенегалци и мароканци във Франция

12

Ядрен вампир Z

преди 1 година

Ползи ще има само за Украйна

11

Анонимен

преди 1 година

На коя страна ще се обръща да видим ... Сигурен съм че ще каже че са глупави и трябва само него да слушат.

10

aZ-ът

преди 1 година

Френската Република отказва да плаща американските г*вна. Французите не са българи и още от веремето на Бастилията нямат никакъв проблем да хващат сопите, когато се налага.

9

Тъпанар

преди 1 година

То французите са го разбрали и без обръщение, ама мароканците и алжирците няма да го разберат и с обръщение. Половината от горепосочените, за едно световно първенство по футбол, подпалиха половин Европа, при положение, че побеждаваха. Сега не знам.

8

Ироничен

преди 1 година

До Анонимен 1.Сега е време да заминаваш за Москва. След няколко дни падат САЩ и ЕС. Вземай със себеси Нинова , Радев , Костадинов. Ще ви посрещнат със салюти до Ленин.

7

Анонимен

преди 1 година

Да видим как ще им обясни, че трябва да работят 2 години повече, за да поемат солидарно краварските войни нейде по света!

6

Анонимен

преди 1 година

Бабето на Макрона пенсионира ли се? Има конфликт на интереси, ако се е пенсионирало.

5

успивайки ги

преди 1 година

Макарон се хили към Франция

4

Анонимен

преди 1 година

А французите се обръщат на другата страна

3

Анонимен

преди 1 година

Само на бай Гуньо му е добре и не протестира за нищо.

2

Анонимен

преди 1 година

Макарон да се обърне към стената в затвора и на гол гръб по сто тояги сутрин и сто камшика вечер.... И пак ще му е малко.