8

Анонимен

преди 1 година

" Дневните командировъчни за страната не са променяни от 2008 година ". Още една област, в която ГЕРБ замрази средствата в ущърб на работещите, а от последната промяна до края на управлението на Бойко Борисов инфлацията е 32%.

7

НАРОДА ЗОВЕ

преди 1 година

ДОКАТО ТИЯ ПАРАЗ.ТИ ДРЪНКАТ ГЛУПОСТИ, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД МИЗЕРСТВА

6

Анонимен

преди 1 година

Кой ходи в командировъчни Величията да се хрантутят да не заслабнат Въвеждат някакви рестриктивни мерки пък скок в командировъчните Депутатие да си замразят заплатите в тази криза както замразиха на други

5

В.

преди 1 година

Ако си Българин се полага лимита. Но ако придружаваш чуждестранен специалист - двукратен размер.

4

анонимен

преди 1 година

А, за командировъчните инфлацията стана 61%, а за доходите на работещите и пенсионерите е 13-15%. Доходите били изпреварили инфлацията,а?

3

Хах

преди 1 година

Мамини сладки, виж ги само с какво се занимават! С командировките, хихи, душички златни те! А едно време при соца се казваше така, когато ти плащат е командировка, а когато ти си плащаш е курорт!

2

Анонимен

преди 1 година

Айде върнете се пак на темата за паметника на Съветската армия!!! Като няма за какво да пишете, като няма и какво да се каже на избирателя, се хващате, измисляте тема - командировъчни! Хубаво, не сте постигнали съгласие за двойно увеличение, ама за 50% можехте, даже за 21,42% /примерно/ можехте. Много ви личи, като поискате просто да запълните интернета и ефирното време на радиа и телевизии.

1

ГЕСТАПО или МВР

преди 1 година

Министър Дерменджиев прибери си корумпираните полицаи от Бобов дол работят за мутри главорези и Джипси , тези са позор за Човечеството! Мирослав Германов