11

Анонимен

преди 1 година

До 7 "А защо БНБ-то държи лихвите ниски, когато има да се борим с инфлацията? " - защото неграмотният и некадърен матрял нищо не произвежда та да може да си плаща реалните лихви. Затова се и печатат пари и има инфлация.

10

Анонимен

преди 1 година

Браво! Като Запада сме! Кредити да храним банките. И в резултат на това - печатане на пари и инфлация. Скоро и фалит - по европейски!

9

Не ни трябва

преди 1 година

Добре, че не сме в еврозоната. Левът за сега е стабилен. Но там, накъдето са ни запътили тинята не е за нашите нозе...

8

Е стига

преди 1 година

Стига вече с руската Радиев пропаганда. Целта е да ви плащат и разединяват. Така провокират хаус и ни водят към нищета и връщане на тоталитарен Радев режим.

7

Анонимен

преди 1 година

Банките раздват заеми и после искат държавата да им плаща като не могат да си вземат. Трябва да се национализират и държавен контрол.

6

радомир

преди 1 година

А защо БНБ-то държи лихвите ниски, когато има да се борим с инфлацията? Това някакъв вид шизофрения ли е или двоен стандарт по европейски?

5

Айше

преди 1 година

Има 4 кредита Ко ша праи не знам

4

Анонимен

преди 1 година

не се плашете, по-лошо от комунизма няма да дойде

3

Българин007

преди 1 година

Толкова кредити изтегли нашия клет народец, че скоро ще ще вие на умряло.Ужасно много задлъжняхме по тия пусти апартаменти ...

2

Анонимен

преди 1 година

Няма да се плашите хората.Тука всички са милионери.По десет апартаменти и къщи, шест коли.Всички работят за минимум 10К.Само за почивки, ресторанти и дрешки харчат.Ей сега ще дойдат и под тази статия финансовите гурута с пасивните ,,шест милиона ерво" доход на месец.

1

Мхмм

преди 1 година

Видяхте, че в САЩ фалираха някакви неизвестни регионални банки, а тук Кредит Суис е вече история. Смятайте, че има времеви лаг, но тук ще потънат и най-големите при банкова паника. А това прессъобщение ми звучи като на: Ние нали ви казахме.