23

От чужбина

преди 1 година

Нека им на ганчовците за това, че злобееха кой къде си правел зъбите, буха-ха-ха-ха!!!

22

Анонимен

преди 1 година

1 милион бюрократи, 1 милион пенсионери, 1 милион неработещи, 1 милион в сферата на услугите, 3 милиона избягали от комунизма и бандитизма зад граница. + + + ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ !!! Половин милион РАБОТЕЩИ МЪЧЕНИЦИ как да създадат стандарт ???

21

Анонимен

преди 1 година

Това за търговските дружества го измислиха българските политици , а не ЕС. Никъде в Европа обществените болници не са търговски дружества.

20

Анонимен

преди 1 година

Именно за това ще се затрием като нация,ние не сме народ а ***

19

аз

преди 1 година

Do 16 Ами не ходи при кръвопийците бре! Никой не те кара насила!

18

Анонимен

преди 1 година

че имат наглостта да искат вдигане на здр.осигуровка и на потребителската такса.

17

Анонимен

преди 1 година

никой зъболекар не работи със здр.каса,няма документ,няма гаранция няма данъци и осигуровки,няма дентална сестра,или ако има е на 4 часа с 600лв.чиста раб.заплата.

16

Айше

преди 1 година

Здравна каса не ползва.Плаща винаги на ръка на доктора и съм доволна.Ако каже 50 дава 100.Не чака на опашка с пенционери

15

българия

преди 1 година

лекарската мафия иска и последните останали хора в българия да умори. алчността им е безгранична.

14

Анонимен

преди 1 година

гадни лекари кръвопийци - не се ли наядохте - колко пътеки изсмукаха по времето на ковид пътеките и ся като секнаха - дай, дай, дай увеличение, че свикнахте на луксозен живот

13

възмутен

преди 1 година

Варненци, пазете се от частните лаборатории за вземане на кръв.Вампири са. Миналата година , тяхна сестра ми взе три банки кръв за изследване. Плюс това, че серазболях от Ковид 19. Жив съм благодарение на Медицинския екип на отделението , намиращо се в двора наМБАЛ "Света Ана" На екипа , от все сърце желая винаги да са здрави, те и техните семейства. Варненци, пазете се от вампирита в частните лаборатории.

12

Анонимен

преди 1 година

Не им стъпвайте. Само при злополука се налага. Останалите болести се лекуват с разходки в природата, по възможност на бос крак, препичане на слънце сутрин или вемер не повече от 1 час, плуване, йога. Клиз ми за прочистване на затлачвания на червата, за очите - д-р бейтс метода. Здравословна диета макс. Суровоядство. Прочистване на пара ззити - причиняват поне 80% от хроничните болести

11

До 3

преди 1 година

Те па едни професори.... една приятелка води синът си НА професор, очни болести! Ами даже не е погледнала детето... истината е, че ако си никой, просто няма да те погледнат!

10

Анонимен

преди 1 година

Повечето частни болници са на принципа на дивия капитализъм. Дават смени от тях в разни центрове, като "консултанти" и те препращат в техните, за да те оскубят здраво. Карат те да подпишеш два тона неясни документи, при което те не носят отговорност, а ти плащаш като поп. Баща ми го бяха засилили за преглед за тумор на простата и понеже беше със сърдечни проблеми, седя само един ден в частна клиника в провинцилен град, без нищо да правят, за което платихме 100лв на изписването на следващия ден.

9

Анонимен

преди 1 година

Талибаните нахлули незаконно в България ги лекуват безплатно линейки летят, а за данъкоплатците 30% поскъпване.

8

Анонимен

преди 1 година

ЕС иска болниците да са търговски дружества. Който има пари ще се лекува, който не - да мре. Това са ЕС ценностите за които про'с'таците гласувате.

7

Анонимен

преди 1 година

Гласуват за ЕС и НАТО, та да им ДАДАТ "европейска МРЗ", а ходят да се лекуват в неевропейска Турция, където минималната заплата е по-висока от у нас... Борисов правилно ВИ каза, че сте про'с'таци!

6

Анонимен

преди 1 година

Инвестирайте в апартаменти и къщи с дългосрочни ипотечни кредити. Здраве не ви е нужно!

5

Анонимен

преди 1 година

За болница да за доболнична помощ Не Има интереси там горе Потребителската такса е още 2.90 но ако влезеш в болница вече е друго

4

Анонимен

преди 1 година

Хораааа, цялата страна е наопаки, само за тези по върховете е добре, никой друг, това и в социализма не е било. Все по млади хора са без зъби поради липса на средства, а това води до следващи приблеми. Народа е оставен на произвола на съдбата без никаква грижа само да плаща.