49

Анонимен

преди 1 година

Вие нормални ли сте??? Откъде ги ровите тези озлоблени дедета, то не и инджевия, аговия, шаламановия, и тоя също. Не могат за спят от злоба, да хващат гранатометите, и заедно със синовете и внуците да заминават да се сражават за любимите им укронацисти,

48

Коментар

преди 1 година

Путин добре знае че българският народ е с руснаците и ние сме му последната грижа защото сме безопасни !Има няколко кречетала като тоя-кабинетни генерали и диванни войнолюбци които при първия случай ще се наврат по дупките си или ще изчезнат в чужбина по имотите си и банковите си сметки!

47

ФАКТ

преди 1 година

ВСИЧКИ,КОИТО ХВАЛЯТ МЕДВЕДЕВ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ВЕСТНИЦИ,ЖИВЕЯТ В НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ!

46

БАНко

преди 1 година

ДО КОГА , СПРЕТЕ ГО !!!

45

Анонимен

преди 1 година

Украйна трябваше да избира между Европа и тресавището Москва.Украинският народ избра европейския път,но блатото се оказа много отмъстително!

44

Анонимен

преди 1 година

Като дойдат нашите да няма после смяна на фамилията на тъга и рев гусине

43

стринка гана ми каза

преди 1 година

Тагарев: Говори се, че заканите на Медведев са под влияние на алкохол

42

Анонимен

преди 1 година

Медведев е последната издънка на руската дипломация.Вчера , доколкото си спомням , руската дипломация спомена , че Румъния не била нормална държава ,и едва ли не откраднала езика на молдовчани... Това е голям гаф. И не виждам переспектива след такова исказване.После защо Русия била изолирана и непредсказуема. Не може да заявяваш публични такива отношения. Защото и за Русия Румъния има да казва много .Но няма как да обиждаш и нападаш, а после да искаш да те уважават.За тъова на руснака трябва да

41

ТУРБО ЛИЦЕМЕРИ

преди 1 година

"Това е много необходима помощ за Украйна, защото се въоръжи със западни системи, но..." - е тоя е на няколко каси алкохол! мира е война що ли?

40

пропаганда класик

преди 1 година

1. Ние не искаме да воюваме, ние се защитаваме. 2. За разпалването на войната са виновни другите. 3. Лидера на противника ни е самото зло. 4. Ние защитаваме общи ценности а не лични интереси . 5. Врага умишлено извършва злодеяния, ние правим случайни грешки. 6. Врага ползва забранени оръжия. 7. Ние практичеки нямаме загуби, докато врага ни е пред пълен колапс. 8. Учените и културните дейци са със нас. 9. Делото ни е свещенно. 10. Тези които разобличават нашата пропаганда са предатели!

39

Анонимен

преди 1 година

Докато еврогейската и краварската политика се гради на "говори се", "болен е", "всеки момент ще умммре" и т.н., не се чудете защо Русия насссира целия "колективен западен свят"!

38

Ммм да страх го е

преди 1 година

До Анонимен: Магаревите са цяла фамилия в армията и всичките са учили в СССР. Специално Тодорчо е защитил дисертация в академия "Жуковски" през 1989г. - досущ прилича като да си купиш фабрика но 08.09.1944г. Това обачеее... въобще не му е морална адръжка или угризение пъргаво да стане ренегат и сървант на ФАЩ. Има всички основания да се притеснява защото по цял свят съдбата на ренегатите е една - низвергнати са от всички.

37

Анонимен

преди 1 година

Докато проруското влияние не бъде изчистено от България , ние ще сме винаги в криза. Тук не се пише . Защо ...отговорете си.От три години прокуратурата се е ,, захванала,, със случая Гебрев. И то под външен татиск.

36

Анонимен

преди 1 година

Той Мендель е пропаднал пияница още от преди няколко години, откакто съвсем спря да може да вдига самолета, а както се чува жена му била много ненаситна и редвоно го правела рогат! Който и да е в неговото положение, и той ще се пропие

35

Анонимен

преди 1 година

Правилно е коментарът за Китай. За Китай Русия е заплаха номер едно в Азия. Старата поговорка гласи....,,дръж враговете си близо...,,Китай ще прави така , че да омаломощи Русия във войната и. Ще я подкрепя тайно , и когато Русия буде съкрушена окончателно , Китай ще е господарят и чудовището на Изтока.

34

Анонимен

преди 1 година

България ТРЯБВА да прати всичко "европейско" в кереча и да се развива свободна и независима. Евроробите могат да трошат камъни за пътищата. И без това ВСИЧКИ са неграмотни и некадърни и за друго не стават. Факт.

33

Анонимен

преди 1 година

Тагарев , защо се криете на ''великият'' ден 10-ноември и не си празнувате ''празника'' от 10 -11-1989г. , СРАМУВАТЕ ЛИ СЕ ?

32

Виц

преди 1 година

Попитали ChatGPT "От какво се страхувал Медведев?" След кратко замисляне ChatGPT написало, че Медведев най-много се страхувал от пушачите, тъй като промилите алкохол в него били толкова високи, че е е нужно един фас за да го превърне в Кримски склад за боеприпаси

31

Анонимен

преди 1 година

Тук има руска намеса. Върви последователна и с всичкия ресурс на руското влияние в държавата ни за отклоняване политиката и общите усилия на коалицията в подкрепа на Украйна във войната и с Русия.България е отклонявана и и се отклонява от проевропейския курс.Нищо не се коментира по последния филм на ,,Свободна Европа ,, по разследванията.

30

Хахахахахахах

преди 1 година

В десятката, Тошко. Какво повече да кажа. България се гордее с хора като теб и прекрасните ти деца.