48

баба мара

преди 1 година

откъде на къде какво ги интересува положението в българия какво печеляткато вкарват повече депутати в нс лично те нищо не печелят защото не познаватобстановката и хората които напират към кокала и траншовете от ес затова всеки да сиседне на зад.......... и да си гледа пътя които е хванал

47

Анонимен

преди 1 година

Българската държава се е отказала да бъде държава и е станала територия управлявана от престъпни организации с етикетчета политическа партия. Псевдодържавата Б-я отказва да разследва престъпните им лидери и ги пробутва за преизбиране. Бойкотирайте псевдоизборите на псевдодържавата България. Спрете да плащате данъци -- по-добре отидете си купете нещо с тези пари -- дрехи, ядене и пиене, вместо да ги дадете на псевдодържавата и тя да ги подари на фашистката хунта в украйна.

46

Изправи се.МУТРИ ВЪН

преди 1 година

Toва са само долнопробни бачкатори които гласуват за комуни партии от рода на ***, бсп, итн и русофилите от САЩ.

45

Анонимен

преди 1 година

Гласувайте пак за Лойко,и после не се оплаквайте !

44

От чужбина

преди 1 година

ЕС редовно превежда милиони евро на бг от данъците които ние плащаме в развитите страни. И сме в пълното си право да избираме кой да краде тези средства. А крепостните селяни в бг-то да престанат да се осигуряват на минимална заплата и тогава да говорят за плащане на данъци.

43

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 година

В чужбина гласуваш свободно а в България само по постоянен адрес защо

42

АТИЛА

преди 1 година

Би трябвало да се вземе решение,на българите който са в чужбина повече от 2 години да нямат право на вот!

41

До 41

преди 1 година

Ок, така да бъде. Но повярвай, тези пак ще намерят начин, защото те идват в бг да гласуват. А в случая дори малкото гласове от запад няма да ги има и тогава купени те гласове ще предобият по-значителна стойност. Проблемът не са българите в чужбина, а безхаберието на всички живеещи в страната. Не се интересуват от бъдещето на държавата, не гласуват и не протестират. Само плюят в нета.

40

Анонимен

преди 1 година

До 38 Не ми се прави на остроумен. И за малките деца е ясно, че гласуването от чужбина облагодетелства най-много купените турските вотове, чрез които се манипулира нашата политика. На българите на запад въобще не им дреме дали го имат това право или не и ясно го демонстрат с ниската си избирателна активност. Гласуването от чужбина много повече уронва демокрацията ни, отколкото отнемането на това право

39

Пепи

преди 1 година

До До 17 Бягай на тръстиката . Че бригадира ще те бие . Какви пари си внесъл в България че ми е странно . Жълти стотинки . Я покажи банков превод или квото и да е .

38

Анонимен

преди 1 година

Ерджолан ни се отблагодарява за оказаната помощ за земетресението, като ни праща изборни туристи да гласуват

37

Анонимен

преди 1 година

Всички говорите за демокрация, а желаете неща присъщи на комунизма. Как може да лишиш български гражданин да бъде български гражданин? Ако това ви е желанието, ами да върнем комунизма и ще си живеете страхотно. Ще ви бъдат отнети всички права, частните фирми ще станат държавни, ще получавате купони за хляб и ще чакара на опашка за него, Но пък ще накажем всичките тези "лоши" хора, които живеят в чужбина по една или друга причина

36

Анонимен

преди 1 година

По селата в Южна България вече записват хора от южната ни съседка,които нито са родени тук,нито знаят езика,нито имаме полза от тях.Откъде накъде те ще определят съдбата ни?

35

До 31

преди 1 година

Как реши, че ти си гласа на мнозиството?

34

Анонимен

преди 1 година

До 34 така е справедливо

33

До 30

преди 1 година

Забраната за изборни секции в чужбина трябва да бъде вписана в конституцията, защото това е гавра с всички нас които живеем в България, това е подмяна на вота, това създава предпоставки за намеса на чужди държави и организации в нашите вътрешни работи. Трябва да се впише и принцип на уседналост от поне над 6 месеца средно в предходните 4 години.

32

Анонимен

преди 1 година

До 25 : Финансова инжекция от пари заработени другаде. Наливай труда си в чужди икономики, това си е твой избор. Само не се мисли че си голям донор за родината. Имаш задължения към нея, които не изпълняваш и следователно правото ти на глас трябва да бъде отнето.

31

До 29

преди 1 година

А ти си голям Член, умнико!

30

Анонимен

преди 1 година

До 29 : Демокрация е като дойдат американците с танковете и самолетоносачите и почнат да ни учат как да живеем. Иначе по дефиниция - Демокрация е гласът на мнозинството. А не на малцинствата, каквито ТИ представляваш, колкото и гръмогласни да сте по форумите.

29

Анонимен

преди 1 година

Гласуването зад граница, извън пределите на България трябва да бъде забранено със закон !!!