332

Анонимен

преди 1 година

ЗАПАДА НАИСТИНА Е СЪВСЕМ НАИВЕН КОЙ ДАЛ ТОЛКОВА ЖЕРТВИ ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛИ ДОБРОВОЛНО И ЩЕ ОСТАВИ СЮЛАНДПЕЧЧАТНИЧКАТА И НЕЙНИТЕ ПОСЛЕДИЧКИ ДА ТРИУМФИРА...АКО ИСКАТ ЗАПАД И КИЕВ ХУНТА ДА ПРАВЯТ КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕ, АМА РЕАЛНО А НЕ НА ДУМИ. НАПРЕД КЪМ СИБИР. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ ЧЕ УКРАЙНА ЗАВЗЕМЕ РУСКА ТЕРИТАРИЯ, ДАЛИ ЩЕ СЕ ИЗТЕГЛИ. ЧЕ ЗАПАДА ЩЕ ИМ ЗАБРАНИ ДА НЕ ПРАВЯТ И КРАЧКА НАЗАД.

331

САЩ си

преди 1 година

Взеха колонията Европа ( като и гръмнаха газопроводите), но бутнаха Русия към Китай и цшментираха стратегичиския съюз на Ивроазиатския Колос! Сащ загубиха и Средния Изток ( Иран и Саудитска Арабия подписаха исторически договор за сътрудничество и мир и прикратиха враждата), скоро и петро долара, загубиха Африка, загубиха Индия, а и Латинска Америка ги ненавижда! Халал да са им на САЩ фалиралите държави Молдова и Западна Украйна, които те и марионетките от ЕС ще издържат вовики веков!

330

Старец

преди 1 година

Дзипин ще трябва много да внимава.Ако до една седмица стойността на юана започне да пада ще стане като умния Ердоган. Заигра се с Раша и обърка живота на поне две поколения.

329

кой @ у мойте Y

преди 1 година

До КаскетЯ - а на тебе кой ти е виновен? пак Рассия ли? Според мен така си се родил и за друго нищо не те търсят. :):)

328

Анонимен

преди 1 година

Амчи те вечи са го създали уа!

327

До 348

преди 1 година

Именно така наречената Украйна произлиза от тресавищата скъпи ми невежий!

326

Идеалист

преди 1 година

Ако не го създадат ще се окажат по глупави от украинците, които сега държат първенството!

325

КаскетЯ

преди 1 година

До Сомяме си ...А ве таваришЧ не знам какво си спомняш ама на рАссия все някой трябва да и е виновен за собствената и глупост!

324

Анонимен

преди 1 година

Блокът отдавна е създаден, поради кето Путин нападна Украйна. Само че правилата на отноше0нията в блока са кинайски.

323

КаскетЯ

преди 1 година

А бе като гледам жу , жака как гледа като нас ран снимката , такъв и ще им е сОюзът!

322

Дочо Булгуров

преди 1 година

До А.Ченков.Джендърче,обясни ми как Русия затъва?След като в Америка фалираха 3 бански,а в Русия няма нито една.Нали приеха 11 санкции.Затова Европа и краварите ще навлязат в рецесия,а Вовата ще им гледа сеира!!!

321

6

преди 1 година

Малей,ония цепки ако тръгнат на изток и на запад без оръжие ще смажат великате демокрации!Но Путин нещо не се усмихва -Си-то не във всичко му съглася изглежда!

320

Анонимен

преди 1 година

Украйна трябваше да избира между Европа и тресавището Москва.Украинският народ избра европейския път,но блатото се оказа много отмъстително!

319

Анонимен

преди 1 година

Виетнам е със САЩ.В периода 60-75 г и то само Южен..

318

Създал ли е Западът

преди 1 година

блок от развити(и тук-там някой недоразвит като нас)държави с цел да контролира икономически и политически света?Да.Защо тогава се страхува,че несъгласните с неговата глобална политика ще се обединяват срещу него и не е съгласен с такова обединение?Нали сме демократи и искаме хората да живеят според нагласите и разбиранията си(дори те да са перверзни)?Не може и така и иначе,според както ти изнася да тълкуваш и консумираш демокрацията.

317

Погнусата

преди 1 година

Оказва се,че православието,конфуцианството,ислямът и индуизмът имат повече допирни точки помежду си на базата на традиционните ценности, семейството и уважение към религията. Оказва се ,че ги обединява преди всичко погнусата от жундъризма,либерастният глобализъм,сатанинският им педофилизъм и безкраен консумеризъм на Запада.

316

Kostas Linke

преди 1 година

Китай е книжен тигър..Виетнам ги наби от бой в две войни 1978 и 1979 година . Виетнам е със САЩ..А Индия винаги е била със Запада , и тя ще види сметката на Китай . + Таиван и Япония .

315

Анонимен

преди 1 година

Ако го направят ще е супер :) най-после запада ще започне отново да си поризвежда нещата вместо да разчита на дръпнати.

314

Анонимен

преди 1 година

ЕС вувузелите у нас са кат комсомолските секретари (плевнелиев например) през Ноемви 89та.

313

юбералес

преди 1 година

Си обяснява на Пу, как ще воюва със САЩ в Украйна до последния руснак.