372

Анонимен

преди 1 година

Франция,Испания ще им паднат правителствата,в Америка банките фалираха ,пък на Русия нищо и няма,нали Путин беше болен..нещо се обърква..

371

Краставите магарета

преди 1 година

През девет азиатски баира се надушват !

370

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще изчезне от картата

369

Анонимен

преди 1 година

До Защо не? - Само украйнаима право :)

368

Защо не?

преди 1 година

Има BRICS, има Шанхай Кооперейшън Организейшън, има и военно сътрудничество! С Китай, С Иран, с Южна Африка..нали всяка държава имала право да влиза във моенен съюз??? Или само Украйна има право!!

367

Анонимен

преди 1 година

Всичко е търговия,всичко се продава и купува на този свят! А етиката , моралът и истината са само претекст в търговията!

366

Анонимен

преди 1 година

Украинците между себе си говорят на руски,предполагам че още поне 50 години няма да им трябва английски!

365

Анонимен

преди 1 година

Байдън е дядка,следващия няма да прави такива грешки!

364

Еми

преди 1 година

Както ес се съюзи отдавна срещу Русия, така и Русия може да се съюзява с когото си иска. Западът може да се тревожи, но не може да им диктува какво да правят.

363

Древна китайска

преди 1 година

Погаворка: Врагът на моят враг, е мой приятел;)) Врагът е САЩ, приятелят Русия!

362

Анонимен

преди 1 година

До САЩ си. Преди на говориш за геополитика не е зле да се научиш да пишеш на български.

361

Анонимен

преди 1 година

Китай и Русия имат сходни идеологии и един и същ съперник! Точка! Заедно са били и заедно, са сега! Да плюнат и ще удавят половината свят!А кой по голям го вади е друга дискусия!

360

Създал ли е Запада

преди 1 година

блок от развити(и тук-там някой недоразвит като нас)държави с цел да контролира икономически и политически света?Да.Защо тогава се страхува,че несъгласните с неговата глобална политика ще се обединяват срещу него и не е съгласен с такова обединение?Нали сме демократи и искаме хората да живеят според нагласите и разбиранията си(дори те да са перверзни)?Не може и така и иначе,според както ти изнася да тълкуваш и консумираш демокрацията.

359

Русия и САЩ

преди 1 година

имат обща идеология и още как! И двете държави сестримят да прекратят еднополюсната хегемония на САЩ да сложат край на долара като единствена резервна валета в света, да създадат идин мелтиполюсен свят! Затова са готови на безграничин стратегически съюз! Имат общ идеологичен враг :))

358

Анонимен

преди 1 година

Байдън няма да изкара много с тази кашлица и артерия до велик ден я изкара я не

357

САЩ от страх

преди 1 година

Да не допуснат съюз на Русия и Германия, двете най големи държави в Европа и да загубят контрол върху Европа, допуснаха още по трагичния за тях съюз на Русия и Китай!! САЩ не могат да се борят срещу съюз Русия и Китай! Заради атомното оръжие на двете и икономиката на Китай! Да ни говорим за комбинираните производствени капацитети!Така че САЩ си взеха Европа ( чрез взрив на газопровода), но глобално загебиха още повече влаяние!!

356

САЩ си

преди 1 година

Взеха колонията Европа ( като и гръмнаха газопроводите), но бутнаха Русия към Китай и цшментираха стратегичиския съюз на Ивроазиатския Колос! Сащ загубиха и Средния Изток ( Иран и Саудитска Арабия подписаха исторически договор за сътрудничество и мир и прикратиха враждата), скоро и петро долара, загубиха Африка, загубиха Индия, а и Латинска Америка ги ненавижда! Халал да са им на САЩ фалиралите държави Молдова и Западна Украйна, които те и марионетките от ЕС ще издържат вовики веков!

355

Анонимен

преди 1 година

Нато е краварска терористична организация а не военна сила !

354

Анонимен

преди 1 година

Цял свят е с Русия но не смеят да го кажат

353

Анонимен

преди 1 година

Зеленка стягай гащите идват китайците