22

Анонимен

преди 1 година

Краварофилчетата затова ги подбират - заради изпъкващия им стаден интелект и неспособност на собствено мнение. За аргументиран коментар на базата на факти - да не говорим! :) иамт едина наръчник на чичо Сам и само него преписват - като исрински сектатнти!

21

Анонимен

преди 1 година

Америиканофилчетата - нема смисъла да ви коментирам. Вие сами се показвате какви сте! :)

20

Анонимен

преди 1 година

... Русофилските мнения и коментари тук отново се отличават с явно пристрастие и тотална некомпетентност... породена от липсата на достатъчно интелект в кратуните им....

19

А нашия ушко

преди 1 година

Радев - слушка.

18

Анонимен

преди 1 година

Отдавна се знае, че освен Орбан, цялото ЕС"лидерско" стадо е или купено или изнудено от кървавата краварска банда във Фашингтон... Нищо ново под Слънцето.

17

Анонимен

преди 1 година

Ако Орбан го нямаше, евро-чиновниците щяха да го ( или би трябвало да го, ако имаха акъл за 5е.цента) измислят. На господарите отатък гьола викат: "Ние сме готови, ама Орбн-мaлoyмниka не дава", като същевременно се предпазват от последната крачка до директната горещ фаза на войната с "престъпника" от Сибир.

16

Анонимен

преди 1 година

Отдавна се знае, че Орбан е купен от кървавото джyдже в Кремъл... Нищо ново под Слънцето.

15

Натовеца

преди 1 година

Завиждам много на унгарците ,честно ви казвам !

14

Унгария...уникат

преди 1 година

Имало и разумни неподкупени... хора. Не може да бъде, някой си къса косите как не са му подарили чрез ваксини 100 милиона на чичо му фирмата ...или няколко хотела . Евала на Унгарците. Да виждаш трезво, не е като да говориш каквото ти кажат, които са ти платили.

13

О хо хо

преди 1 година

Да понкрепиш Силния е най- лесното решение на Света!!! Както в личен, така и в международен план. Но дали е правилното??

12

Анонимен

преди 1 година

Очакваше се общо европейско мнение за заповедта за задържане на руския държавен глава Владимир Путин от международния съд, но и този път сметката на пиндостанските слуги излезе крива.

11

Анонимен

преди 1 година

Обран мрази Зеленски, защото в Украйна има унгарско малцинство и украинците ги мачкат. Забраняват унгарския език, закриват унгарските училища. Зеленски ги мобилизира унгарците и ги праща на първа линия на фронта. Затова Орбан мрази Украйна и Зеленски. Между другото в Украйна има и българско малцинство, което също е мачкано като унгарците. Обаче на българите и на българските управници не им пука за сънародниците си. Унгарците са друг тип хора.

10

Тези са ЦИГАНИ

преди 1 година

Унгарските Джипси на Орбан, много са велики няма що само крадат!

9

Инвеститори на Орбан

преди 1 година

Пазете се от Унгарските Джипси на Орбан в Европейският Съюз, крадат масово багаж и пари!

8

Анонимен

преди 1 година

Унгарците са силна нация. Там майдани не минават. Хората са патриоти и си държат за своите. Нямат предатели и майкопродавци като у нас. Затова и живеят добре и имат добри управници. Обран е единственият нормален управник в ЕС.

7

Анонимен

преди 1 година

Орбан ,явно е прежалил европейските пари

6

Анонимен

преди 1 година

Браво на Унгария, дали няма скоро да им спретнат някой майдан.

5

До Каракачанов

преди 1 година

Те сами ще отидат към Москва,ама на Европа няма да и е много приятно с няколко огромни руски военни баз на територията на Унгария

4

Въпрос :

преди 1 година

А как гласува краварската колония някога гордо наричана България?!?

3

Анонимен

преди 1 година

Единство вече в ЕС няма как да има! ЕС се превърна във военен такъв! Европа е само че ще позволи на САЩ да води война с Русия,Ами и сама налива масло в огъня с оръжие за Украйна!!! Унгария първа за сега е адекватна! Но ще има и други!!!Европа се събужда! Вън НАТО от Европа!!