9

Анонимен

преди 1 година

Добре им беше по татово време, когато си пиеха ракийката под лозницата, докато студенти и ученици им събираха реколтата. Сега се налага да работят и им идва в повече. #СтигаМрънка!

8

Анонимен

преди 1 година

А от кого е непозволена такава "непозволена държавна помощ"?!? Като има нещо спешно трябва да се свърши, а не да се ослушваме дали няма да угодим на западните ни "приятели"!

7

баба мара

преди 1 година

къде изчезна харизанов да се изкаже по въпроса

6

Анонимен

преди 1 година

Попринцип мислех да напоявам тази година, купих си даже маркучи, но явно няма. Да благодарим на кокорчовците.

5

Анонимен

преди 1 година

Щом не можело да е безплатна водата да я направят една стотинка, не се изиска много усилие егати.

4

Анонимен

преди 1 година

разликата е че ако е субсидия кокорчо решава откого да взима и на кого да дава. В другия случай това го прави пазара, но тогава кокорчо го нема у схемата, за това така.

3

Пепи

преди 1 година

Само не разбрах защо производителите не калкулират новата цена на водата в крайната цена на стоката. Каква е разликата дали ще платя повече на пазара за домати или ще ми вдигнат данъците, с които да ги субсидират и да отидат пак при производителя под формата на субсидия!?!:) Те парите няма от къде другаде да дойдат...

2

долу ЕС

преди 1 година

както винаги само за нас не може. Как се нарича помощта на германия за новия завод на Интел в Магдебург за 10 млрд евро, от които позволена или не държавната помощ е 6.5! докато българите не им увре прозззтата тиква, че ес ни убива ще сме най бедни и изчезващи. Това е прозззто е

1

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям ги!!