26

Макарон обединител

преди 1 година

А тоя Макарон беше тръгнал да обединява Орбан :)

25

Българин

преди 1 година

Ей, съсипаха ги на руснаците с тези санкции...

24

Украйна за пример

преди 1 година

Да почват по сценарий! Или без долари за подстрекаванене става?

23

Lina

преди 1 година

макаронко го търсят техните да го бият ;). Този с поста си само осигури пластичните операции и разкрасяване на баба си за сметка на французите.

22

Анонимен

преди 1 година

Защо трябва закона за спорната пенсионна реформа да се смята за приет щом няма за него пряко гласуване като точка за него от дневния ред по ред в двата парламента-горен,долен за да се види и зачете краен резултат,че да влезе в действие тази възраст от 62 на 64 год. на пенсиониране,а това на което е в реклама е гласуване на вот на недоверие на правителството,което от какви ли излъчени на избори партии от партийни членове се състои,че предлага някакъв текст за пенсионна реформа от нея написан ли.

21

Анонимен

преди 1 година

Вече около месец отпадъците в Париж не са събирани. Просто не мога да си представя какво е сега там.

20

Анонимен

преди 1 година

Над протестите е наложено пълно медийно затъмнение!!! Точно сега не е добре Европейците да разбират че някъде има бунтове.

19

Анонимен

преди 1 година

Тези ще докарат нова революция във Франция. Ще вдигат възрастта и в същото време подаряват милиарди евро на Украйна. Ами французите да не са толкова глупави, че да работят за украинците....

18

ЕС - разпад

преди 1 година

Не е тайна, че 3 икономики дърпаха ЕС напред. След излизането на Великобритания, останаха две. Франция при едно крайно дясно правителство след Макарона може да има и ФРексит. Имайки предвид, че Германия е слаба в момента, то рискът от разпадане на ЕС е най-висок от десетиления. Разбира се, то е логично. Ние в който и съюз или пакт да влезем, той все се разпада. Така, че и ЕС няма да закъснее.

17

Разочарован

преди 1 година

Абе защо по нашите телевизии не дават какво РЕАЛНО се случва във Франция? Нали има свобода на словото? Стигнахме до там, че руските медии станаха по- демократични от западните в "цивилизования свят". Срам за журналистиката! Гледайте какво се случва във Франция по руските медии за да разберете истината. Българската "журналистика" е по- зле отколкото при Живково време. И по цяла Европа - Цензура, лъжи и дезинформация. Днес например тук прочетох, че газта поефтиняла, и че Норвегия ВНАСЯЛА газ!!!

16

социалисти, сър!

преди 1 година

Хаха на левите партии пак им показаха крив макарон. Това е съдбата на всички комунисти по света, реват че не искат да работят, после ги отупват с палки и млъкват

15

Еми

преди 1 година

ще трябва да поработят не до 64 ,а до доста повече! Тия печки,които станаха над половин Франция искат да ги хрантути някой,че и се назландисват за още социални придобивки,не стига само ядене и помощи! Ама каквото си си надробил това ще сърбаш!

14

Кървавото Джудже

преди 1 година

МакАРОН и неговите главорези първо бият после питат! Бият с палките народа! Разбират глави!

13

Военно положение

преди 1 година

В Париж е настанало военно положение. Но бият демократично и затова не го дават по новините. Ако беше в Китай цялия свят щеше да гърми. МакАРОН май ще се наложи да го спасяват от народната любов. Ще му уредят някой топъл глобалистки пост, я в НАТО я в ООН.

12

Анонимен

преди 1 година

Макарона , ще го сварят)) хохо

11

Лили Барута

преди 1 година

Лъжат френския народ,както лъжат всички хора в "либерал - демократична " Европа....Първо на избори и после на различни "вотове"

10

Анонимен

преди 1 година

НУЖНА Е НОВА ФРЕНСКА РЕВОЛЮЦИЯ, АМА С ДЖЕН-ДЪРИ И МАРОКАНЦИ НЯМА КАК ДА СТАНЕ.

9

Анонимен

преди 1 година

С протести не става да вадят гилотината.

8

Анонимен

преди 1 година

Керванът си лае, кучето си върви. Протестите и демокрацията нямат никаква стойност, Франция е нагледен пример. Френската революция успя, защото бе организирана от масоните. Техния майдан. Няма спонтанни протести, някой ги организира.

7

Аферата на века

преди 1 година

Разследвайте Борисов и Гешев за рухването на МВР, тези ги удрят с честоти все едно са опитни мишки за да бъдат агресивни или с високо самочуствие според ситуацията!