261

Забършете си пяната

преди 1 година

Господ въдворява равновесие. Диктаторите и криминалните ще си получат заслуженото през 2023.

260

Анонимен

преди 1 година

Анатолий Антонов, НАУЧИ ЛИ КИТАЙСКИ ??? ЗАСИЛИХТЕ СЕ ДА ИЗКОРЕНЯВАТЕ УКРАИНСКИЯ ЕЗИК, АМА ОТ МНОГО АКЪЛ, СЕГА КИТАЙСКИЯТ ЩЕ СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗА ВАС В РУСИЯ !!!

259

ББ

преди 1 година

уау...нима не "армията" на путин състояща се от наемници от мюсюлмани държани бедни и неграмотни,от затворниците на вАгнер,сирийци,не убиват жените и децата на Украйна?гледате го ежедневно,за Бога мине ли през Украйна и с вашите деца и домове ще е същото...лъжеше ги,че са гарант за "сигурноста"на Украйна...а ги убива,да отнеме Свободата им,факти,проверете ги, обслужващите го резиденти,агенти на дс като доган тиквата и плеядата "управляващи ви" ви продават на мАсква!

258

ББ

преди 1 година

нечовешка пропаганда от раша!заплашват Света ни с ядрени!нима САЩ биха поели риска,ако не са сигурни,че могат да спрат раша и китай?нима си вярват че СК е ...заплаха...?САЩ няма да се отрекат от Божийте ценности като Справедливост и Свобода на децата на Бог...човеците!!!Бог да пази САЩ и Свободният Свят...борете се за Свободата си като...украйнци!!!Слава на Украйна!!!Справедлив Свят...или ядрена по-добре!!!

257

Дали?

преди 1 година

Дрън дрън руска пропаганда. С безумното си влизане в Украйна не САЩ, а рашистан застраши не само Европа, а цял свят. Няма да им се размине. Само плиткоумници, като нашия Руменчо стават за смях на всички.

256

истината

преди 1 година

Напълно се вижда от едното място изчезват граници ,а от другата пари и всички искат да помогнат как ли пък да повярва човек.

255

ГНЕВЕН

преди 1 година

Краварите са световни терористи ФАКТ! От Виетнам до Ус.ссрайна ,вече повече от 115 войни и военни конфликти са предизвикали тези безкрайно алчни и агресивни безбожници.Дано горят в ада! В Ус.ссрайна никога нямаше да виреят нацисти ,които да предизвикат тази война , ако не бяха подлите кравари.НИКОГА!

254

111

преди 1 година

До Рф Предполагам, че вече щяхте да сте във Вашинктон, ако не се бехте спънали в Бахмут. Смешници

253

Анонимен

преди 1 година

Щом прочетох- заяви руският посланик, значи ясно не си и заслужава по нататък да се гледа. Само глупотевини и лъжи.

252

Киро Канадеца

преди 1 година

Колкото по-далеч са, толкова по-добре и спокойно. Международни терористи са това

251

Анонимен

преди 1 година

Подкрепям думите му!Истина е, че те гледат своите интереси.

250

555

преди 1 година

Голям процент от днешните младежи с жар проповядват идеи , които са им набити от казионната пропаганда , без да имат нужната осведоменост от различни източници подкрепени с документи , видеа , неоспорими факти. На това се казва да те гони интелекта , мъдростта, ама ти да тичаш по-бързо та да хванеш и се гушнеш с лъжата, лицемерието и чалгата във всичките и прояви. Образовайте се , четете , бъдете любопитни и всичко ще проумеете.

249

Много правилно

преди 1 година

Да не би да е лъжа?

248

Рф

преди 1 година

XIX век учихме френски - езика на любовта и влязохме в Париж . ХХ век учихме немски - езика на техниката и на Райхстага поставихме флага на победата. ХХI век с английски и добър тон - да ни очаква ... Вашингтон

247

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше Америка - не само източна Европа , ами и Франция и Германия и Австрия и тнт щяха да пля-мпат на руски , да учат ленин . И нямаше да има БМВ-та , ами само трабанти . Аре бегайте от тука обопжатели на злото джудже , че не моа ви дишам вече !

246

Анонимен

преди 1 година

Добре го е казал човека. Точно така си е! Кога и защо САЩ заобича толкова Украйна? Не им дремеше за тях. Тънеха в мизерия и корупция без право да напускат страната

245

Анонимен

преди 1 година

До ПРОСТО И ЛОГИЧНО. Ако не знаеш македонизма е измислен от Русия и Русия винаги е подкрепяла Сърбия. Пред вид тия факти ще е правилно ка кажеш, че частта от българите които са русофили са нискообразовани

244

ПРОСТО И ЛОГИЧНО

преди 1 година

НЕКА АМЕРИКА СПРЕ МАКЕДОНИЗМА И БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СТАНЕМ АМЕРИКАНОФИЛИ. ДА СЕ ИЗГОНЯТ СЪРБОМАНИТЕ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО В СКОПИЕ. А СЕГА СМЕ РУСОФИЛИ ЗАЩОТО РУСИЯ ИМА ГОЛЕМИ ЗАСЛУГИ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

243

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 245 - Откъде я знаеш ... пръво. И второ - Ами да! Като зза начало, отиди в няколкомедии, оповести го публично, внеси тази информация и това е. Или сега, като другия лудак ще кажеш, че мутри от Перник щели да те гонят ...

242

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 250 - Айде мрънканици пак. Пак намествания, пак конспирации в конспирациите ... Вие сте по-зле и от унея, дето ми говориха за илщминати и гущери преди 10 години. Сега какво следва? Клаус Шваб е иснталирал чипове, през вкасината на Бил Гейтс в главата ми ли?