150

Надя

преди 1 година

Г-- н Борисов подигравани от кого?! От едни негодници,лъжци,мошеници.Я стига

149

Божееее

преди 1 година

това кАпейкин размаза световните борси с продаването на българия на путин,вече сте на борсата

148

ББ

преди 1 година

До 999пА да попитаме кОпейкин с какви пари си купи замъка на Варненското езеро?какво произвежда,къде го продава?успешен продаващ животите на Българите е,пАсолството колкото и да манипулирате хората в негова полза...е пътник!!!с бАрисов минаха раша...с 200!

147

Анонимен

преди 1 година

Моите уважения, ама на Борисов му стига толкова политика. Каквото направил направил, каквото откраднал откраднал, айде някой друг малко да се пробва вече.

146

ЦЪ

преди 1 година

Всъщност Путин играе с ДВА коня - Герб и Пп. И трети резервен - РР. НЯМА СПАСЕНИЕ!!!

145

999

преди 1 година

Алее хоп! Който гласува за ПП - гласева за Герб. И обратното! 10 млрда дълг - ВСЕКИ може да ВЗЕМЕ. НА НАШ ГРЪБ МУ ДРЕМЕ!

144

999

преди 1 година

Правилнэ ли претох? Той ни обещава " още поне 20млрд ДЪЛГ"? ЕМИ ПО КАКВО СЕ РАЗЛИЧАВАШ ТОГАВА ОТ АСЕН И КИРО????МАЙСТОРЛЪКЪТ Е ДА ВЗЕМЕШ ОТ БОГАТИТЕ, НА КОИТО ИМ ПЛАЩАХА И ЕНЕРГИЙНИ ПОМОЩИ, А НЕ ОТ БЕДНИТЕ КАТО ВСИЧКИ НАС!!! НЕ БЪДИ МАКРОН! АМА ВСИЧКИ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ! ПФУ!

143

ББ

преди 1 година

да опресня на лъжливото овчарче, Хитлер умря защото си повярва и го уби САЩ,раша си приписва заслуги!...Садам...умря защото си повярва!Кадафи и той им вярваше на руснаците...и умря!Милошевич вярваше на руснаците...и се опозори!...и ти работиш с доган и резидентО за руснаците...и ще се опозорите!!!жалкото е,че ще опозорите и България!

142

ББ

преди 1 година

аПокалипсис по бАнкя!ПП бяха на "власт" 7 месеца!факт!и пенсиите и минималната скочи здраво без щети,само от спрените грабежи които ти налагаше!факт,сега налагате "страхове"...с радев...радев е твой приятел,колкото и да го пришиваш на ПП,агенти на дс сте и двамКата,няма тайни!САЩ не са меркел и пияният юнкер или щази вебер...с 200 се самоубиваш...не можеш ги минеш!ПП бяха саботирани от обслужващият ви персонал сЛавЧу...няма да се повтори,играта...мразим се,вече не работи..

141

Петров

преди 1 година

Язе знаем как да се измъйнем от кризата - пълним чекемеджака и у барцелона при мис бийини, она вече се пренада да и купим нещу, заяви Бориската Банкянски пред разни други истерясали като него.

140

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ ако паднат под 20%, калинките ще напълнят гащите, а ако паднат под 15% ББ ще гледа на пресконференцията след края на изборите, като Бай Тошо на 10.11.89, а именно - като напикаано мушкато. Ако въобще благоволи да отиде на пресконференцията.

139

Бивш ГЕРБаджия

преди 1 година

След построяването на Кремълския поток за Сърбия от Бойко Борисов с пари на българските данъкоплатци, най-после разбрах, че ГЕРБ /Граждани за Евразийско развитие на България/ е путинистка партия. Така, че е съвсем логично всеки, който гласува за Бойко Борисов, гласува за Путин и убийствата на деца и мирни граждани в Yкрайна.

138

Британски учЕн

преди 1 година

Евала на гърците - право в десятката с корицата на баpба Ганьос - този индивид е типичен представител на нацията - изключително п р о с т, нагъл, арогантен, с високо самочувствие, крадец и лъжец.

137

Pepo

преди 1 година

Който гласува за герб е като онзи 92 годишен дядо който кара кола без номера. За ЛУДНИЦАТА!

136

Иван

преди 1 година

До АнонименГласуваш за герб и държавата е с двата крака в гроба.

135

Анонимен

преди 1 година

ТОРБАТА С ЛЪЖИТЕ НА БУДА СЕ КАЗВА ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ ОТ МЛАДЕЖКОТО ГЕРБ-СДС !!!

134

Анонимен

преди 1 година

От 15 години не гласувам. Но този път ще отида. Защото всички казват, че трябва да се гласува. Ще гласувам за ГЕРБ, защото държавата е заплашена от фалит.

133

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за ГЕРБ и изобщо не ми дреме какво мислят другите.

132

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРИ НЕ БЪДЕТЕ БУДАЛИ, ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО НА 02.04.2023 ЗА ДА ПРЕМАХНЕМ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ БУДА И ГЕРБ-СДС ОТ ПОЛИТИКАТА В БАЛГАРИЯ. КАКВО ПО-ГОЛЯМО ДОКАЗАТЕЛСТВО ОТ ТОВА, ЧЕ БУДА СЕ ХВАЛИ С БЕЗЗАКОНИЕТО КАТО ЛАТИНО-БОС КАК РАЗДАВА ПАРИ С ДЖИП НА АВЕРИТЕ, ВИ Е НУЖНО ??!!!...

131

ЗАКОН И РЕД

преди 1 година

И ПО КОЙ РАЗДЕЛ, ПО КОЯ СТАТИЯ, ПО КОЕ ПЕРО И С КАКВО ПРАВО БУДА СИ Е ПОЗВОЛЯВАЛ ДА ГО ПРАВИ??? КАТО ПЪРВОСТЕПЕНЕН, ВТОРОСТЕПЕНЕН, МУЛТАШКОСТЕПЕНЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С БЮДЖЕТНИ СРЕДСТВА, КАТО КАКЪВ ??!!!...