9

ББ

преди 1 година

п.рно...по дпс-гроб-дпс...тотална манипулация и купувате!отвличатви вниманието с..."излъчване"нито ще видите нито ще ви отчетат гласа дпс-гроб!ако не излезем и ги размажем както правят французите...ще ви налагат...кваса по руски...те със замъци и пристанища като доган,с любовници на вазраста на дъщеря му като тиквата...а децата ви роби,бягащи от домовете ви...като французите ,или не ни чака нищо добро!!!ако имате.......разбира се!

8

Анонимен

преди 1 година

ВИЙ ГЛЕДАЙТЕ ДА ОБЯВИТЕ РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ ДО 36-ИЯТ ЧАС СЛЕД ЗАВЪРШВАНЕТО НА ИЗБОРНИЯ ДЕН, ЧЕ ДА НЕ ДОЙДЕМ ДА ГИ СМЕТНЕМ НИЕ !!!

7

Явор

преди 1 година

Само аз ли си мился че никога няма да имаме задължително гласуване както в Гърция, за да не излезнат на яве мъртвите души и да видим реалната обич на нарада към тия...

6

Важното е...

преди 1 година

Най-важното, което ние си изяснихме е, че работата на СИК е да брои и не може да се разчита на видео наблюдението да е един вид паралелно преброяване на гласовете. Тези устройства, а може би и които и да е други устройства, не са предвидени за показване на бюлетините на тях, а най-вече да може да се осъществи контрол на самите комисии как те отчитат бюлетините", заяви Цветелина Пенкова, председател на Обществения съвет към ЦИК!

5

Анонимен

преди 1 година

Ще броят цяла нощ.1.телефона няма да тръгне2.принтера ще се счупи поне един пътНай-добре да не броят....

4

Анонимен

преди 1 година

Може да им помогнем на хората като отбележим - не гласувам за никого. Хем ще видят, че искаме да гласуваме и не сме безучастни, а и ще разберат, че няма за кого.

3

Анонимен

преди 1 година

Всеки от секционната комисия да си направи по едно селфи с всяка бюлетина!

2

Анонимен

преди 1 година

Aйge нeмa нyжga...

1

Анонимен

преди 1 година

Аз ще ги улесня - гласувам за никой.