9

ЕА7

преди 1 година

Най хубаво е да си купиш чисто нова Тесла.Супер са тези коли.Само че имат 8 години гаранция на батерията не че ще се счупи срлед това може да изкара и 30 гонини но може и да се счупи.Това е проблемът а и високата цена.Но иначе са хубави коли.

8

Анонимен

преди 1 година

Щерю нали знаеш, че в космоса няма звуци?

7

Анонимен

преди 1 година

Браво на германците, нещо позитивно.

6

Щерю

преди 1 година

Чрез явлението акустичен резонанс, на определени честоти, цели планети, посредством кристали и пирамиди, са изкуствено заставени или уловени да стоят на определени орбити в планетарни системи. Пак чрез звукови вибрации небесните тела моат да бъдат накарани да се придвижват и да заемат нови орбити - та колко повече мегалитни камъни или автомобили могат да бъдат премествани в пространството. Но света се управлява от тъмните дела на юдаизма и тайно войнстващия с/у християнството ционизъм...

5

Анонимен

преди 1 година

Няма" стандартни автомобили", има в момента АВТОМОБИЛИ и ИГРАЧКИ НА БАТЕРИИ, играчките са два пъти по-скъпи и три пъти по-непрактични.

4

Анонимен

преди 1 година

ХА, ШМУНГЕН ШПУНГЕН, ПОЧНА ЛИ ДА ВИ СЕ ОПИЧА АКЪЛА ?!...

3

Анонимен

преди 1 година

Онзи ден слушах реклама на мерцедеси. Как цените им били хубави и имало избор в автосалона. Гладни времена ги чакат. Средната класа обеднява бързо. Криминалните субекти не могат в брой да плащат (прането на пари се затяга). Свръхбогатите имат по-луксозни марки и пълни гаражи не им трябват мерцедеси. Кола, дето само фара й е 2000 евро е за лапнишарани, желаещи да се газарят с тези селски марки. Доеи нямат еко- етиквт и няма да могат да влизат в градовете.

2

Анонимен

преди 1 година

Ако Германия загуби автопазара си , стандарта на германците ще стане като нашия . Какви електро автомобили какви 5 лева . Няма зарядни станции , цените са високи , защо ми е такава кола .Цената на ел колите е ктм 70 000лева , а в България се карат коли за 7000лева , и въшат същата работа , карат от точка А до точка Б

1

1:1

преди 1 година

С колите е същото като с енергията. Когато Путин ги попита: Добре бе, спирате въглищата, че са мръсни, спирате АЕЦ, че опасно, на дърва ли ще я карате? А немците се хилеха като варени глави. Сега са пуснали всички въглищни централи като им спря газа. С колите в същото. Няма достатъчно литий, няма идея как и къде ще се рециклират тези тежки химикали. Какво правиш с колата, чиято батерия е аут и струва колкото нова кола? Това ли е зеленото? Нова кола на три години? Иначе младите да си бленуват.