40

Тук

преди 1 година

Скоро евтин газ няма да има. По разпореждане на Кирчо в Чирен са нагнетени количества газ на много скъпа цена. Търговците трябва да ги продадат първо и после ще купят от по-евтината.

39

Анонимен

преди 1 година

Къде го видяха това рекордно? Моята сметка за газ и ток си е все така три пъти колкото миналата година....

38

Анонимен

преди 1 година

Това обаче е за мегаватчас,с що не кажат колко е цената за 1000 кубични метра.

37

Анонимен

преди 1 година

В Испания и ток и газ са все по-евтини, а сметките все си стоят високи, цените в магазина всяка седмица ме изненадват неприятно.

36

Анонимен

преди 1 година

У нас руските *** държат газта, затова благодарете на русия за скъпата газ :)

35

Българин

преди 1 година

А цените защо продължават да скачат?

34

Анонимен

преди 1 година

Норвегия вносител? На какво бре фес.бг?Норвегия е износител през морето до Полша. Необразовани село ски при ъ чки в тези медии.

33

Анонимен

преди 1 година

Късият пак изтегли късата клечка от дядо Боже!

32

Gogo

преди 1 година

Норвегия не е основен вносител, а износител:)

31

До 28

преди 1 година

Номер 28, само хабиш огромното IQ дето го имаш! За какво си писал - 7-ми път го чета и нищо не разбирам! Казвам, че да се топлиш на ток би трябвало да е по-скъпо от това да се топлиш на газ, но в България това не е така. Защото ckaпaхa пазара на газа. А ти какво искаш да кажеш - направо не знам! То бива, бива IQ, ама това твоето направо и бликнало и се разсипало по земята :)

30

Честита победа

преди 1 година

Газохранилищата бяха напълнени максимално на високи цени 2000$-3000$ на газта, а зимата се оказа топла, и все още има газ в хранилищата. Сега никой не купува газ, цената на газта на борсата падна, но операторите продават газ на населението и на бизнеса по високите цени на които са купували - ха ха ха. А Урсула се хвали, че ЕС е победил Русия, само че сметките за отоплението и тока са с 300% по-високи и ЕЦБ печата пари да раздава на населението компенсации. Честита победа.

29

За Бога братя!

преди 1 година

За Бога братя, купувайте, сега е момента! Защо всеки се е свил и не купува, а хранилищата вече се празни. Хайде братя, хайде братя масово на пазара ударно да купуваме и да напълним отново хранилищата с евтина газ, сега е момента. Да види злобното джудже в Кремъл как масово купуваме евтина газ и си пълним хранилищата! Хайде всички, хайде всички, бързичко, бързичко!

28

Анонимен

преди 1 година

А злото джудже , преди половин година каза че ще мрем от студ :))

27

Анонимен

преди 1 година

Европа ще се оправи. Русия да му мисли!

26

Анонимен

преди 1 година

25-ти, меслехме април да отидем за седмица някъде, но като видяхме условията в туристическите фирми се отказахме. Нямаш чекиран багаж, не знаеш какво ще доплащаш за гориво, бакшиши за шофьор и екскурзовод и още куп небивалици. Наистина са алчни. Човек сам може да си направи всичко за далеч по добра цена.

25

БАНко

преди 1 година

Христо , СКАПАНАТА ЕВРОПА ВЪВЕДЕ НОВИ ПРАВИЛА 2018 ЗА ДА ОГРАНИЧИ МОНОПОЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ НА ГАЗПРОМ !!! СЛЕД ТАЗИ ГЛУПАВА МАНЕВРА ЗА ИЗЧИСЛЯВАНЕ НА ЦЕНАТА ПО АМСТЕРДАМСКИ ХЪБ ЦЕНАТА ТРЪГНА НАГОРЕ !!! А ДО ТОГАВА , 50 ГОДИНИ , ЕВРОПА ПОЛУЧАВАШЕ ЕВТИН РУСКИ ГАЗ БЕЗ ПРОБЛЕМИ !!!!

24

до Fena

преди 1 година

много, ама много си зле и айкюто ти е поне под 80. В повечето западни държави от цивилизования свят сложиха таван на цените на енергия, във Великобритание цената за киловат електричество беше 0.35 паунда а на газта - 0.10 паунда. Тоест дори с инверторен климатик с COP=3 пак излиза по евтино да се топлиш на газ. Климатикът ътябва да има поне КОП над 4, защото копа варира от външната температура за да стане изгодно да си на ток. Въпроси?

23

Анонимен

преди 1 година

Нормално, зимата, която на всичко отгоре беше доста топла си отива.

22

Анонимен

преди 1 година

Бг що не внася от Норвегия тогава. Това е английски но краднат от океана а не е техен и докато стигне до бг ни скубат на 1000 $,

21

Анонимен

преди 1 година

Същото го казваше и Порошенко за Украйна ! Спряха всчки заводи и фабрики които работиха на газ и сеша нямат нито химическа промишленост или загубиха 8 млн работни места а всичките ти бяха около 16 млн ! и какво е да готвиш на шума !!!