12

патриот

преди 1 година

Макрон е велик. Рискува политическата си кариера и даже живота си, за да осигури стабилна бъдеща пенсионната система на народа си.

11

noFreeman

преди 1 година

задава се ФрекЗИТ пишете и това де, пишете че в 10 големи градове се води гражданска война... хиляди коли горят всичко е запалено... не зависело било от народа... дълбоката държава я е страх най-много от това и си представя, че колкото и да е дълбока ще я изровим...

10

Зелен Демократ

преди 1 година

Продължавайте да гласувате, от вота ви зависи и бъдещето ви! Ха ха, майтап бе! Във Франция се вижда кой Ни е най-големия враг- вечно недоволните плеббеи с претенции, никакъв компромис за тях, дерзайте френдки колеги!

9

Анонимен

преди 1 година

а някой ни говорят за демокрация, и къде е тя, Путин бил диктотор, да сте видили такива протести в Москва

8

Анонимен

преди 1 година

Не съм вярвал, че ще доживея такива ypoдски времена! При социализма си беше направо нормален животът, в сравнение със сега. Макар и по-беден.

7

Анонимен

преди 1 година

В Париж е настанало военно положение. Но бият демократично и затова не го дават по новините. Ако беше в Китай цялия свят щеше да гърми.МакАРОН май ще се наложи да го спасяват от народната любов. Ще му уредят някой топъл глобалистки пост, я в НАТО я в ООН.

6

С доклад за корупция

преди 1 година

Ни подготвят янките. Казват на нашите политици ППДБ и ГРОБ или правите коалиция и гласувате както трябва (за оръжия и жива сила за Украйна, за закупуване на Американско ядрени гориво, за Американски бази, за още няколко милиарда за американски оръжия.. или ще минем на следващата стъпка и ще преборим корупцията у вас! Франсетата поне все още сами си решават, уж!

5

Анонимен

преди 1 година

Долу кървавия режим на Макрон!

4

Зоро

преди 1 година

браво на французите само те дръзнаха да скочат срещу робството дано успеят борбата е жестока само тотална стачка ги оправя, а и другите народи.

3

Анонимен

преди 1 година

Налагаш насила непопулярна реформа без да мине през гласуване от представителите на народа. Демокрация ли бе да я опишеш.

2

Анонимен

преди 1 година

Правителство и президент, които работят срещу народа, каквото всъщност е и тази реформа, заслужават нещо повече от вот на недоверие. Каторга ми идва на ума в момента примерно. Народа е най-голямата част от една държава, а когато си срещу него то си е чиста държавна измяна

1

Анонимен

преди 1 година

Мдаа,скоро ще се наложи на МакАрончо да да почесва бабока си на воля свободен от всякакъв вид служебни ангажименти!!!