46

Анонимен

преди 1 година

То по вероятно е точно тези псевдоучени да ни погубят! Задаите си въпроса защо Грета е изтрила поста си за края на света от преди 5 години.Според поста и от 2018 края на света трябваше да настъпва сега!

45

Iordan ivanov Geolog

преди 1 година

Warnings about new anti CLIMATE WEAPONS 21 G digital holographic weapons са констатирани при анализи преди наводненията в Нова ЗЕЛАНДИЯ и за притопляне с цел измама на дърветата в България..Експерти да огледат внимателно записи на облъчвания на региона в Средна гора поразен от кални потоци преди години.. Има данни за мощно облъчване от нова станция..

44

Анонимен

преди 1 година

Човешката алчност, хищническата природа на човека убиват планетата и застрашават живота на населението. 1-2 процента от населяващите се стремят да заграбят всички ресурси и блага. 80% живеят бедно или трудно оцеляват. Това е проблемът

43

Анонимен

преди 1 година

Аха. Китай - бълваа.. Руссия - бълва. Инндия - бъълва. САЩ - бълва. Ама ЕС ще спаси света с фотоволтаиицци и йедене на насекоми. Трай коньо за зеелена трева....

42

В.

преди 1 година

Да бяха започнали да залесяват, а не да бетонират и асфалтират. Горите променят микроклимата. Поне това може да се направи. Малко по-добро разпределение на индустрията също.

41

Ми НЕ

преди 1 година

Толкова бързо затопляне НЕ може да е дело само на човека. Не се Надценявайте, както винатги!;)

40

Анонимен

преди 1 година

Призовавам за бързи и радикални действия за спиране на всякакви пари за тези мошеници.

39

Анонимен

преди 1 година

До41. Никой не знае последствията от тази настинчица, а още повече от измислените ваксини. Това ще го гледаме след години!

38

Гретъ How dare you

преди 1 година

Ако нещо ни погуби ше са продажните учени и либераCчета и активисти с 2 пръста мозък

37

Анонимен

преди 1 година

До 38 - "защо не и вируси като Ковид19 например" - тоест, вируси като изключително лека настинка, каквато има от хилядолетия? Страшно.

36

Пъ

преди 1 година

Християнството в Европа вече се заменя от климатичната религиозна догма. Сега предстоят новите походи срещу новите неверници.

35

Анонимен

преди 1 година

Тя планетата вече почна чистката. Земетресения, наводнения, суша, невиждани урагани, а защо не и вируси като Ковид19 например.

34

Анонимен

преди 1 година

До 36 - най-отвратителни са самоненавиждащите се, агресивни промити мозъци

33

Анонимен

преди 1 година

Най отвратителното същество на тази планета е човека.

32

Анонимен

преди 1 година

До 34 - знам, пупи... впечатлен смъ, чиможиш да пудредиштъ буквити идна слидруга. В детската градина сигурно си номер идно.

31

Анонимен

преди 1 година

До 28 "изтребини и планетата ще е ОК" ........ ПУПИ? "Планетата" ще е ок, каквото и да направим? Ако утре взривят всяко атомно оръжие на света, всички едновременно, планетата ще е ок... Даже живот ще остане... Даже след няколко милиона години пак ще търчат разни живинки насам-натам и ще се ядат едни други... "Проблемът" е, че ужким -нещоси -лошо за хората... И за да го "оправим", трябва всички веднага да заживеем много, много по-зле... Изтребини, братюна... няма трети клас, ама разсъждава...

30

Анонимен

преди 1 година

За 5 милиарда години планетата е имало най малко 6 занулявания. И познайте от всичките кой винаги оцелява? ПЛАНЕТАТА за разлика от живите същества на нея. И сега ще е същото. Не е нужно да спасяваме планетата, тя ще оцелее и след нас хората. Познай кой трябва да спасяваме? Нас си :)

29

Плашила

преди 1 година

Тия СО2 и замърсяващите, лоши човеци са от дългия списък опорки, които служат за натиск върху гората. Ако има изменение на климата, това не е от СО2, но ит промяна орбитата на планетата. Как така някъде е по студено отпреди ? Смешни и платени "учени"

28

Анонимен

преди 1 година

Всичко това е вярно и природата ще го докаже след като мастата не го разбира. Но срещу природата нито САЩ, НАТО и ЕС не могат се опънат.

27

Пъ

преди 1 година

Много кухи *** се навъдиха в тази Швейцария.