150

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото. До края на 2023.

149

тоти

преди 1 година

Тази цялата територи ще остане като буферна зона междо Украйна и Русия по контрола на Специализирана воена Руска част .

148

Актьори

преди 1 година

са тия от видеата на зеления шмъркалник. Путин има топки, не е като оня зеления. Путин сам си върши работата! Има класа, за която други лидери могат само да му завиждат!

147

Анонимен

преди 1 година

Потвърдено! Това в Мариупол беше двойник. Всичко беше постановка, а "новодомците" са обичайният контингент актьори.

146

Румен

преди 1 година

Путин се опитва да стой на два стола . С единия крак в Европа с другия в Азия . Територията е толкова голяма , че няма как да се получи. Изборът му е Азия. С Крим ще се раздели.

145

Боби

преди 1 година

До Pepe Как ще организираш атентат като от взимане на решението до визитата са минали колко 2-3 часа толкова колкото е полета от Москва до Мариопол с комбинирано Самолет Хеликоптер?

144

Pepe

преди 1 година

Пак са пратили някой двойник. Но все пак са го пазили командоси, въобразени като случайни минувачи, не за друго да не стане някой сакатлък. Все пак би било неудобно да има публично yбийство и то на двойника.

143

Анонимен

преди 1 година

Спрях да чета в момента, в който прочетох историята за Мариана Вишемирская. На нас ни спряхте руските телевизии, но поне вие, набедените за журналисти, следете информационния поток от Русия. Излагате се! Мариана Вишемирская отдавна разказа, че цялата история около родилния дом е била постановка на Азов. Начинът по който е написана статия е да пропагандира омраза. Забравяте, че не сме 80 те и в интернет има достатъчно информация от другата страна за да знаем какво наистина се случва.

142

Анонимен

преди 1 година

Пасквил, пълен с измишльотини! Все пак помним фактите, а мазньоча за дезинформация е на ниво ЕЖК.

141

Анонимен

преди 1 година

построен в памет на съветските войски, които превзеха града от нацистка Германия????????????

140

Русофил

преди 1 година

Русия ще превземе цялата квазидържава украина.Путин е велик!

139

Анонимен

преди 1 година

Зеления и нато рекетираше и не може да стигне до Крим. Добре е че отпуши Крим.

138

Анонимен

преди 1 година

Украйна трябваше да избира между Европа и тресавището Москва.Украинският народ избра европейския път,но блатото се оказа много отмъстително!

137

Какво видя ли

преди 1 година

Видя няколки пешеходци по улиците, и как една жена му извика "Лъжец" ! В момента я издирват, за да я накажат !

136

Бай Дрън

преди 1 година

Абе това не е Путин! Наште тролеи казаха, че е двойника. После се оправдавайте, че западната преса не дезинформирала. Чиста дезинформация от бибиси, че Путин е бил в Мариупол!

135

хаха

преди 1 година

От заглавието - Какво видя Путин, реших че ще питате Путин какво е видял, а не разказ на някакъв бивш кмет пред ББС.

134

Анонимен

преди 1 година

Този Бойченско нито е кмет, нито е надежден източник на информация, защото не е в Мариупол. Но саксонската наглост няма граници и ни представят измислиците на един укрофашист като самата истина, без друга алтернатива.

133

Д-р Димитров

преди 1 година

Ако ти, който пишеш възхвала към Путин и му се покланяш получаваш за труда си 4000лв, те разбирам. Ако си на 65+ пак донякъде те разбирам. Но, ако не попадаш в някоя от тези групи, то знай че имаш спешна нужда от освидетелстване. Чакам те в психодиспансера, за да те заведа на учет и да изпиша терапия.

132

боко

преди 1 година

Те по телевизиите /нашите де/ дадоха едни разрушения, братята укри имат богат архив, а градчето в действителност сега изглежда по-иначе - нови блокове /вътре да не кажа какво е/, хората усмихнати, айде увлякох се, ще ме шамарят

131

стига бе

преди 1 година

Как не ви е срам да използвате все още името на бременната Мариана Вишемирская за укрофашистката си пропаганда. Жената излезе и даде интервю, каза какво е било в действителност, но по разбирами причини тук не публикувахте нищо.