71

Махни се

преди 1 година

Дебело, обременено и глуповато същество. Съби ат данъците от големите длъжници , както направи Петков, а не от нас,малките хора,както правеше тиквата. Крадев и тиквата имат една и съща методика....вземане от народа и опрощаване на големите длъжници. Но народът не им дава ...подаръци... а мутрите дават.

70

Анонимен

преди 1 година

Направо да забранят банките да дават кеш повече от 5 хил лв. Таман ще ги стабилизират и ще покажат на хората, че парите им в банките са били винаги само частично техни.

69

Теди

преди 1 година

Много малко плащат за анкетите, които са надомна работа

68

Радослав

преди 1 година

До 68 сладуранке, имам партида и си е много добре и най прекрасното е,че се онаследява + виждам реално колко пари съм заделил, а не да наливам в една бездънна яма за да хрантутя роми и държавни хрантутници и като дойде момента аз да взимам държавата да ми каже: Еми ти няма да взимаш защото работещите са 5 пъти по малко от пенсионерите! Затова драга индивидуални партиди му е майката! Който, колкото е внесъл, толкова да има да взима, защото НОИ е фалирал от десетилетия!

67

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости. Това предложение нали вече се опитаха да го пробутат преди няколко години?!? Още Владо Горанов се пробва.

66

69

преди 1 година

Алоооо, добро утро, събудихтели се? А за заплатите в плик? Или за някой неща така Ви оттърва. За купуването на вота може да го преследвате и да тръбите постоянно по медиите че действате, а за движението на скритите пари бездействате.

65

contractor

преди 1 година

поредната ПП простотия. Да го направят лимита направо 20 лв а?

64

Анонимен

преди 1 година

Нема да се плашите. Първа по бедост, в ЕС, но затова пък шеста в СВЕТА по помощ за Украйна. Какво значение имат 5-10 бона за Бг, за пример сме на цял свят.:))

63

Тодор

преди 1 година

Не, благодаря. Малко са 5 бона.

62

До Радослав

преди 1 година

Радко мамин ако имаш партида при УПФ можеш да погледнеш каква доходност и какви пари имаш при тях,гарантирам ти че свят ще ти се завие ако направиш една справка!

61

Анонимен

преди 1 година

Като държавата е пред фалит, да пуснат облигации по 2-5 -10 лв, хората ще спасят държавата.

60

Друго предложение

преди 1 година

Това пълното женище, вместо да става за смях, да започне да събира данъците от големите длъжници. Петков само 6 месеца преориентира данъчната политика...остави дребния бизнес и секирата бе на големите длъжници. Ефектът бе незабавен. Затова толкова се радваха мутрите,че мутрофанова го свали от власт. Сега крадев върна тиквената методика....шамар за дребния човек и целувки на големите крадци, които съответно и се отплащат. Кога народът ще разбере,че подкрепяйки крадците застрелва децата си.

59

Анонимен

преди 1 година

Няма нищо общо със сивата икономика. получили са нареждане да подготвят почвата за премахване на парите в брой. Нема да стане.

58

Радослав

преди 1 година

До 57: простата истина е, че самата система насърчава криенето на доходи! Ако се осигуряваш на реалните си доходи държавата само скубе, а насреща няма нищо. И след 30-40 години като се пенсионираш ще ти каже: НОИ фалира, пенсия за теб няма, парите които си внасял ги няма, изядохме ги! Последния набор които може и да види пенсия е 1977- след тях всички които са внасяли ще пият една студена вода!

57

Радослав

преди 1 година

До 57: как да му кажат ли? Вадят му вноските откакто се осигурява, показват му, че за Х години има 3000 лева събрани и му ги разделят на остатъка от годините до средната продължителност на живота. Както банките. Като си внесъл 1000 ще вземеш 1000, като си внесъл 10000 ще вземеш 10000. Пък и с индивидуални партиди ако умреш по рано остатъка се онаследява от децата ти, а не да отиде за хрантутене на роми и комунисти.

56

Радослав

преди 1 година

До 57: а защо да внася реални осигуровки като ако стигне до пенсия ще взима колкото тоя който е взимал в плик? То и сега е така, с вдигането на минималната пенсия индивиди с осигуровки върху 57 лева и внасяли 15 години взимат наравно с хора плащали 40 години върху 300 лева. Индивидуални партиди му е майката, така сега докато все още има пари държавата ще може да доизкара сегашните пенсионери, а в бъдеще когато имаме 3 милиона пенсионера и 3 милиона рома няма да ни се обединява,че няма пари!

55

7373

преди 1 година

Извънреден данък свръхпечалба няма да платя. Ако го въведат спирам дейността и освобождавам всички. Госпожата да се грижи за тях. Ейсектир и държава. Една соттинка помощ не съм взел камо ли субсидия. Един човек не съм освободил по време на пандемията.

54

Анонимен

преди 1 година

И Възраждане да се самосезира

53

Анонимен

преди 1 година

Прокуратурата да се самосезира за тая- за застрашаване на националната сигурност и всяване на паника.

52

Анонимен

преди 1 година

Освен лобито на червените бичмета,явно тиквениците на ушатият капрал са обсебени и от банковото такова!Абе"промяна"ли беше,та да я опише човек!!!!