11

Хайл

преди 1 година

А бойко дето открадна милиарди,костов дето окраде държавата ,простото киро и асан василев дето продават държавата тях КОГА????

10

Обективен

преди 1 година

В кой закон пише,че нямаш право да притежаваш металотърсач? Кокошкарска история - не можаха да докажат кой е изнесъл милионите с чували пари за магистралата,задържат хора,които докато копаели да садят картофи намерили някакви монети.

9

Ако...

преди 1 година

...намерите съкровище, избягвайте да го пипате с голи ръце, особено ако е в сандъче, гърне или нещо подобно. Като копахме основите на лятна кухня, намерихме глинен съд със сребърни римски монети. Посегнах, но дядо ме спря и ги изсипа от купата. На дъното имаше железен шип и го дадохме на Вярка, която работеше като лаборант, да го изследва. Беше намазан с алкалоид. А монетите измихме със сода и оцет и си разделихме по братски.

8

Анонимен

преди 1 година

5: събуди се, нот тези драскачи да не бе да очакваш снимка от местопрестъплението, снимка на истинските монети и подобни. Вземат една от интернет и готово, за офцете всичко минава. Много рядко има актуални снимки.

7

А да видим...защо2

преди 1 година

Смееха се на Борисов ,че прави пиар акции, а тези днес какви са? Фалшива работа , Радеееееев. Фалшива.Жалка работа.

6

Бонго Бонго

преди 1 година

Оффф....веднъж в месеца се прави търг в Търново за монети и артефакти. Верно ли не знаят полицаите?? Смях...череповите отиваха там купуваха на килограм всичко и ги изнася по чужбина. Защо не е осъден черепа? Тия ли са престъпниците????Боеприпасите след като не са в оръжието , немогат да ги осъдят ефективно.Всичко е ала бала.Сега иманярите да кажат, че са били тръгнали на път за да ги дарят в музея и чао какао.Докато не се направи законно търсенето и процент от намереното за търсача ала бала

5

Анонимен

преди 1 година

Тези монети на снимката нямат археологическа и културна стойност но ушевите нямат дори обща култура и бият медийния тъпан...От друга страна е нормално...Като те изплюе шайбата на живота ставаш полицай, иначе глад батенце...

4

Анонимен

преди 1 година

такива монети има всеки 10-българин .....тези вонети нищо не струват .....поредната скълъпена простотия....

3

Учуден

преди 1 година

Най големия иманяр за всички времена,ЧЕРЕПЪТ, си би пръта за Дубай,а полицията се занимава с любители,които имали повече металотърсачи,отколкото монети??!!Черепът най нагло си притежаваше около 10 000 артефакта,заграбени от разни нещастници като тия двамата.Само един от най евтините му артефекти е на цена не по малка от 250 000 евра!!Но полицията имитира дейност с два стръка марихуана и с някакви безстойностни монети,които поне на снимката нямат никакво значение!!Такива са колегите на Дамаджан!

2

шулца от СИНДЕЛ

преди 1 година

ПЛАМЕН ОТ СИНДЕЛ НАЛИ ГО ХВАНАХА СЪС МОНЕТИ И КАКВО СТАНА ИЗЕХА ГИ И ДО ТУК И НЕСЕ ЗНАЕ МОНЕТИТЕ КАДЕ ОСТАНАХА

1

Анонимен

преди 1 година

А черепа, кога?