20

KOня

преди 15 години

Верно наглостта няма крааай..... 1. Паричките за 200.000 хил.т. балички оооооще не са пристигнали в Пловдив!!!!, но за доставка на още се натискат!!! Супер нагло! 2. Кой е тоя ***, дето ще сключи договор за нещо, което не е ясно как точно ще се пръкне на бял свят...????, нито пък кога???!!! Някой да знае с какви пари, къде и кога ще се строи завода? Само се въртят като шугави о'фци в кръг ... Бойко + БСП е равно на реалната мафия :)

19

emo

преди 15 години

имам предложение завода в Радомир стой района е беден няма работа не е голямо разстоянието ние се кланяме на Пловдив. Има още един завод с пещи с Батеновци на 6км от перник пак готова база

18

рационализатор

преди 15 години

Да реконструират сараите на *** Доган в заводи за на битови ***. Цялата страна ще блесне от чистота.

17

преди 15 години

Ем ако беше хотел досега да са го построили 100 пъти, обаче завод за отпадъци не носи печалба и няма да го построят скоро.Нашите управници строят само ако има далавера няква, а от завод за отпадъци няма далавера :)

16

nas

преди 15 години

Ехх да строиш завод много трудно... иначе да беше хотел на морето за 3 месеца щеше да е на двършителни работи...ама щом е за завод явно и 10 години не стигат . А като не им стигат да си плащат и санкциите на европа ...туй то. Другото просто мога да го забравят *** вече няма и грам да бъде приет в пловдив поне. Айде със здраве.

15

Kalin72

преди 15 години

Завода не го строи кмета, но той обещава. Следователно е отговорен пред избирателите си. Плюс това, кмета има възможности да намери инвестициите, нужни за да се построи завода. И друго, за 4 години могат да бъдат построени поне 3 подобни завода, и прословутото Околовръстно да бъде изградено 2 пъти. Само дето няма желание за това, а има интерес никой нищо да не прави по въпроса :) Нито Бойко, нито който и да е от управляващите ни. Вятърни мелници, само приказват, и "умният" български народ им се връзва за пореден път.

14

преди 15 години

Kmeta nemove da postroi zawod , ponevi , ne go stoi toi , wtoroto koeto e che oshte go njama tozi zavod a e obeshtan ot predi 4 godini . Kolko godini sa neobhodimi za postroqwaneto na edin zavod ? i nakraja mi pisna ot tazi tapa tema , kato se opravi neshto konkretno togava pishete .Uspeh

13

Борсаджия

преди 15 години

Що не почнат да търгуват балите на борсата. Тя напоследък и без това само надоле върви.....

12

преди 15 години

Хах :) Общините, които се съгласят да приемат част от балите със софийски ***, щели да могат да ги върнат обратно в столицата след като там бъде изграден заводът за на отпадъци.Кога бре Уили? този завод го строят откак се помня 20 год вече и още не е започнат :) както Дунав мост-2 и той така....може и да ги построят, ама ние няма да сме живи :)

11

гера

преди 15 години

абе,ей, погледнете малко по-отстрани, само се оплаквате от бойко, че нищо не е направил, ама той поне се мъчи да оправя на предните. Кажете кой друг е направил толкова много улици в софия. Не се оплаквайте, защото следващия път као не гласувате за него като доиде следващия *** ще плачете за него

10

преди 15 години

Ей го бат' Бойко - с една София не може да се оправи, ама за премиер се стяга... Можа да откара 200 000 тона *** до Пловдив, но то0ва време не му стигна да намери ново сметище (най-вероятно защото беше зает да плюе по правителството. и по опозицията. и по кой ли не още...) "Решаването" на проблема започва, когато *** пак се разсмърдя... Не ми се и мисли как би управлявал България - тогава освен в страната, ще трябва да се изявява като медийна звезда и в Европа... И накрая ще се окаже, че в сравнение с него досега не е имало правителство, което да не е работило...

9

така ви се пада

преди 15 години

Отлично!Нека софетата затънат в *** до шията!Стига толкова се надуват.Сега им натриха носа.Хахахааа.

8

lolko

преди 15 години

Ти добре ли си бе момче?? Струва ми се, че нещо ти хлопа дъската и нямаш връзка с главния мозък....

7

иди ми - доди ми

преди 15 години

Баличка - тук, баличка - там...А вдругиден - мармалад!

6

Kalin72

преди 15 години

Абе българите сме интересни хора, вярваме на обещания. А Бойко Борисов е патетичен, искам да го видя и да му кажа лично какво представлява - ***, надут балон, вятърна мелница. Нито улиците е оправил за мандата си, нито завод за *** има.

5

хитър петърчо

преди 15 години

То, да станеш кмет, не се иска много акъл!Виж,да вършиш работа,там се иска!Ама де го,де...

4

преди 15 години

ЕЕЕ*ати.....не му ли свърчиха далаверите на тоя Бойко бе...Много ми падна в очите това момче...

3

Бойко Боклука

преди 15 години

И кой ще плаща разходките на балите по родните друмища? А и зимата ли ще ги разкарваме, когато транспортните разходи са доста по-високи? Ако по време на дъжд се намокрят на другата площадка, после и водата от дъжда ли ще транспортираме обратно до изходното положение?Вън Бойко Мутрата от столична община! Вън барабар с общинските съветници от ГЕРБ! Вън тройната коалиция от властта! Вън всичката ***!ТРЯБВА ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО!Това е нашата държава, не само на гангстерите, а на всички хора. Това са нашите пари, на нас данъкоплатците, не на Цветелина Бориславова, спонсорите на Агент Гоце или фризьорите на Доган.

2

преди 15 години

Idi mi,..dodi mi..tipichno za balgarite.

1

Тодор Карагьозов

преди 15 години

Софийският *** да се откара в Троян и в замяна вместо сливи, троянчани да ни дадат готова троянска сливова, с един куршум два заека, хем се отърваваме от сметта, хем подсигуряваме "огнена вода".