26

Анонимен

преди 1 година

А КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ С НАСЛЕДСТВЕНИТЕ ПЕНСИ ,КОГАТО СЕ ВЗИМАТ ОТ ПОЧИНАЛ СЪПРУГ И ТОЗИ ,КОИТО ГИ ВЗИМА НЕ Е ПЕНСИОНЕРИ?ТЕ ЩЕ БЪДАТ ЛИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИ?

25

Отново

преди 1 година

Ще ги преизчислява на *** *** и кой след като се е нананкал нощтната смяна, през деня си подстригва райграса и лозичките във вилата. Дедо ви Морз AGN ще поучи дял от опашката на котето, тъй като свише хитреци и "Я"кперти от НОИ и големци в социалната политика конспиративно му плащаха във валута, която после се оказа пак в държавата и нашите хора. И нищо, че е работил той и другите специалисти в ОК Риболов по 4 часа на лентата /подвахта/ всичко по 12 ч на ден 6 месеца без почивки.

24

Анонимен

преди 1 година

Тези хлапета от ПП с един куршум удариха ТРИ заека, Под формата че вдигат пенсиите те субсидираха средния бизнес, Пенсионера не пести,Каквото спестил спестил ,Ненеужни неща не купува Пенсията е харчи на пазара в кварталния супер и ред дребни търговци т е средна класа,Лекарства ток вода ,ПП отдалечиха кранчето от олигарсите и клептокрацията и те затова ги свалиха с което си спечелиха симпатиите на пенсионери и дребен бизнес, Парите на края на годината няма да отидат в десет фирми а средната класа

23

до До 19

преди 1 година

Не ме интересува ни тиква ,ни Караджов,ни велевци и и домусчиевци ! Просто споделям ,кога парите имаха истинска стойност и съм се чувствал по-сигурен! Фактите го потвърждават,като видиш цените и какво можеш да купиш с определена сума! Всеки има глава на раменете и да преценява!

22

todor

преди 1 година

Когато държавата подкрепя едрия бижнес,това няма начин да не се дават комисиони на министрите и става законна държавна кражба,ни чул,ни видял,пито платено!!!

21

до 19

преди 1 година

Затова ли бизнесмените на Тиквата плачат като гладните бебета на Караджов. Затвориха им кранчетата. 12 години разни велевци и домусчиевци цицаха пари от Държавата, тоест от нас данъкоплатците.

20

до 17

преди 1 година

Пенсията ти зависи от това на каква сума си се осигурявал. Внасял си много, получаваш голяма пенсия. Внасял си малко, получаваш малка пенсия.

19

Анонимен

преди 1 година

Кой тогава ще пълни зайчарника със Злата и евра. Боко клошар ли искате да стане.

18

До 6

преди 1 година

Само,че при "лоестия похотливец" 100 лв си бяха 100 12г. ,а при шарлатаните само за 6 месеца от 100 ги направиха 50! Представям си,ако управляват повече(да не дава Господ),не ни мърда "виденовото време"!

17

Гост

преди 1 година

сигурно като предният път шумно рекламираха увеличение а такова за 2/3 от пенсионерите нямаше дори и стотинка отгоре

16

Анонимен

преди 1 година

До до 10 И 3200 не е малко. Заплати са 700 лева и плаща и здравно. Пенсионере са най-болни и пенсия и бачка и не плаща здравно.

15

Анонимен

преди 1 година

До до 10 Има някакви банкери ли които не стога че источиха държавата и сега са на високи пенсии.

14

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм влизал в мина, но ми е миньорска пенсията ! 2 980 лв ! Не са кой знае колко много но стигат за достойни старини.

13

до 10

преди 1 година

Няма пенсии по 4 000 лв. Тавънът е 3 200 лв и го взема не повече от 45 човека.

12

Анонимен

преди 1 година

В Германия има пенсии и по 200 евро.Не ти стигат,отиваш при социалните.Тук защо не е така!?Цял живот се е осигурявал на минималното, трупал имоти,а сега иска и висока пенсия. Имам познати на тоя принцип.

11

Анонимен

преди 1 година

Не си ли си спестил парички, докато си бил млад и си работил на голяма заплата, чакай лъжците от НОИ да ти дадат пенсия. Ако въобще ти дадат някаква - то ще е, колкото да не умреш от глад.

10

Анонимен

преди 1 година

Бегайте по чужбина. Терминал 2

9

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен НОИ краднат от цялото население данъци за да плашат пенсии. Къде са искарани тия пенсии по 4000 лева.

8

Анонимен

преди 1 година

Купавам на всяка заплата златни кюлчета, Крюгери и швейцарски франкове. Това ми е осигуровката за пенсия. На НОИ не разчитам. Те са крадци.

7

Анонимен

преди 1 година

Никога не съм се осигурявал, обаче един приятел ме светна да дам 20 К където трябва и сега имам пенсия от 2 600 лв. За около година ще си върна парите, които съм дал и после шапка на тояга.