101

Анонимен

преди 1 година

Абе къде изчезна зеленото наркоманче? По 6 пъти на ден се изказваше и все побеждаваше

100

баце

преди 1 година

Абе хора, вземете се в ръце. Как може на всеки 20 мин да имаш нова атака бре!? Кви ги пишете - смешници.

99

Анонимен

преди 1 година

До 101.Украински лозунг ще кажем ние това за Берлин,че да ни дават пари и оръжия,че иначе стана лошо щото се направихме на отворени.

98

Анонимен

преди 1 година

Путин не бърза. Чака ЕС да изпадне във финансов колабс.

97

Анонимен

преди 1 година

Руский лозунг (оправдание) Аке не беше Бахмут, вече да сме в Берлин

96

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий,аз то казвам ,какви са твърденията на другите и това са твърдения западни,а не руска пропаганда

95

Анонимен

преди 1 година

До Лаврентий не ми давай определения. Не ме интересуват украинците какви са ,а само това което правят и това не ми харесва.Аз ги разбирам,че е гадно ,но това не оправдава лъжите опитите за манипулации и другите неща.В крайна сметка проблема си е между тях и руснаците нали.

94

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 93 - щеше да е вярно, ако украинците бяха путинофилски мекотели като теб!

93

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 75 - мне! Вагнер има 9 убити, 12 от които са затворници. Украинците - та имат 9 000 000 убити само в почивните дни. Ако са малко 9 милиона - да ги вдигна ли на 19? Само не разбирам, при тея "невероятни" и "бляскави" победи дето ги приписвате на мужиците, какво ги "сдържа" още в началото на Украйна? Вероятно "добрината" и "мекостта" на Путин, а таракани такива?

92

Анонимен

преди 1 година

Дъглас Макгрегър, полковник в оставка от армията на САЩ за Judging Freedom:Недостигът на хора при ВСУ се усеща толкова остро, че точно вчера получих информация от жителите на Одеса. Те ми разказаха как пред очите им мъже на всякаква възраст от 16 до 50 години биват изпращани на бойното поле вземат ги дори от кафенета и ресторанти в Одеса, натъпкват ги в камиони.А след това изчезват безследно, без каквото и да било обсъждане.Новобранците имат средна продължителност на живота на фронта 3-4 часа.

91

Z

преди 1 година

До Един Българин.Не си и се познаваш.И не ме интересува никакъв рейтинг.А на руснаците им трябва Донбас,а не Украйна.Само украинец може да си мисли,че пише руснак.Има неща които издават украинците и колко и да се правят на българи не се получава.Пиши се какъвто искаш.

90

Брр

преди 1 година

Да ви кажа: Който Повече краде от обикновените хора - Точно Той ще потъне във войната. Който съумее да усмири Алчността на големия Капитал - той ще спечели войната. Бог Гледа!!! Колкото и да не ви се вярва!

89

Действията

преди 1 година

на руснаците очевидно са игра на нерви. Иначе защо след като бяха стигнали до Киев се върнаха обратно и започнаха да циклят. Явно искат американците да се разконспирират, че те стоят зад конфликта, а САЩ много внимават това да не се случи. Неслучайно бутат Германия да дава танкове, България да дава снаряди, Полша да дава самолети... Сами и само да не бъдат показани техни оръжия, още повече в комплект с пенсионирани американски военни.

88

Един Българин

преди 1 година

До Z Виж си рейтинга и пак ще говорим. Колкото до мен, аз съм истински БЪЛГАРИН, а не РУСКИ българин като теб. Дори и да си прав за жертвите като оставим на страна геополитиката в крайна сметка ако ти командваш ВСУ как би постъпил ако следва пробив и оценяваш че ще загубиш още повече? Остава неотговорен i въпросът защо редовната армия не се бие с друго освен с артилерия? Защо след смазващото превъзходство според твоите данни не е превзета цяла Украйна вече или поне обсаден Бахмут?

87

Анонимен

преди 1 година

До 91 А ти зеленофил ли си ,че хората ти казват истината и това те боли и за това всичко,които не ти казват,каквото искаш да чуеш са някакви Фили според теб.

86

Анонимен

преди 1 година

До 92 Те САЩ и не могат,а и никой американец няма да е съгласен да умират американци в Украйна.И сега доста американски политици са против харченето на пари за Украйна камо ли за хора.

85

Анонимен

преди 1 година

Кучетата лаят, но реалността си остава. В момента Вагнер правят Пинцер на цялата южна част, остана под контрол на укропите. Иначе добре че са кравите, да им дават оръжия и снаряди и да им казват къде да стрелят, че досега щяха да са ги изринали и забравили...

84

Руснаците

преди 1 година

ще си циклят в Бахмут, докато САЩ не влезнат директно във войната.

83

Анонимен

преди 1 година

Здравейте путинофили! Пак ли инфомрацията от всички източници е конспирация и само вие знаете истината?

82

Клоунашенков

преди 1 година

Пак превзехме Бахмут,но ВСУ не ми гледат изявленията.Утре пак ще го превземем,а вие ми вервайте.