406

АНГЕЛ

преди 1 година

Русия може да сбърка много жестоко ако не направи немислимото защото немислимото ще и се стовари на главата. Вече е ясно на всички, че се бие с НАТО. Вече изпращат на Укрия и самолети. Русия неможе да води конвенционална война със 20 пъти по голям военен бюджет от нейния . Победата и е възможна само ако удари САЩ и Англия с превантивен и масиран ядрен удар. Ако закаснее обаче, те ще я изпреварят !

405

Анонимен

преди 1 година

Фалшифицирането на лайкове е срам и позор за работодстеля който поръчва и плаща това престъпно деяние както и за изпълнителите които си мислят че понеже го правят за пари това ги оправдава. Не не ги оправдава. Те са измамници.

404

Анонимен

преди 1 година

За съжаление...ти кой си , какво работиш , какво образование имаш , какъв жизнен опит , сигурно даже и шофьорска книжка нямаш ,че даваш мнение ?

403

Анонимен

преди 1 година

Държавите участнички в този съд трябва те да бъдат осъдени и то от него !

402

Анонимен

преди 1 година

За съжаление Русия брутално копае дъното.

401

Анонимен

преди 1 година

Не само Хага е мишена без съмнение , но и ние сме мишена с тая отвратителна Пропаганда.

400

Анонимен

преди 1 година

До тия руснаци...май не си българин. Не знаеш езика. Оплете се в преписването .

399

Анонимен

преди 1 година

Не политически чисто математически погледнато Хага се превърна в мишена.

398

Анонимен

преди 1 година

Краварите робовладелци яко я закъсаха ...

397

Анонимен

преди 1 година

Тия руснаци винаги се силата като са си в къщи. А отидели на запад се свиват си трае. Е така беи при Сталин. Като му влезна армията в Югославия се разпадна. Тити го отписа да е генерал . А няколко писма му писа , че го и заплаши." Един убиец ще ти пратя и няма да повтаря"1949 г.

396

Спасов

преди 1 година

Тоя какво си въобразява ?! С всеки изминат ден став все по-ясно,че руснаците сай-отвра тителните военолюбци в света и зплашват де кого сварят с ракетите си ?!Това ли е вашето верую за мирно съвместно съществуване ?! И на тоя трябва да се издаде заповед за арес туване , но и да бъде арестуван и да отговаря за причинените от руските фашисти зверс тва !!!

395

Анонимен

преди 1 година

Ша има ракети в небето да, веднага, щом пукяса дребния! Ша има всеобщо веселие, особено у русията!

394

анонимен келеш

преди 1 година

Откак Американците изритаха от САЩ малкото Медведче Иля тоз големия Медвед тотално изперка,започна да прекалява с алкохола и в главата му са само разни Кинжали,Сармати,Оникси и Посейдони:):):)Мята ги от сутрин до вечер все едно както Бабикян мяташе домати и яйца по сградите в центъра:):):)Друг е въпроса,защо синчето му развиваше бизнес в САЩ и живееше там,а не в Русия при Вовата:):):)

393

Анонимен

преди 1 година

тоя умрел от глад алкохолик

392

Анонимен

преди 1 година

до 418 (Винаги когато);"чета коментарите на Медведев, искрено се забавлявам на комплексарщината и плиткоумието му." - А не се ли забавляваш с възможността това да са думи "поставени в устата" както се казва , от нашите "безпристрастни " медии , които стимулират плиткоумието ти ?!

391

Лаврентий Берия

преди 1 година

До aZ-ът - Другаря Пу така или инак ще ходи в много ограничен кръг държави до края на дните си! А някъде - и нощем, като крадец! Та не се вълнувай Другарю. Ако стигне до МНС, то ще е когато наследниците му го отнесат там опъкован като яре - което не е много трудно да се допусне. Зависи от това, как ще се развият нещата.

390

aZ-ът

преди 1 година

МНС Хага показа каква *** западна притурка е. Със който основно съдеше сръбски православни. Нито един албанец не беше осъден заради войната в Югославия. Сега същото това съдЧЕ решило да съди държава президента на държава, която не е член на съда, за престъпление в друга държава, която също не е член на съда , насъскван от трета държава , която не само че не е член на съда , но и категорично отказва да му сътрудничи. Заповедта на арест да я отпечат върху мека хартия, че за 1 нещо да послужи.

389

Шмайзер

преди 1 година

Ха де!

388

Анонимен

преди 1 година

Дали на някои им харесва или не Русия е супер ядрена държава. Може ли да използва ядрено оръжие, да може и зависи само от Руските управници.

387

Анонимен

преди 1 година

Да приказва, нека светът види какви фашисти има в Кремъл.