466

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата. Диктаторите и бандитите ще си получат заслуженото.До края на 2023.

465

АТИЛА

преди 1 година

Само Путин ще оправи света !

464

Рамбо първа кръв

преди 1 година

Давай другарю Путин смело мачкай тия нагли евроатлантици не ги жали !!! Страда цял свят от тях почвай ги със големите ядрени оръжия и да се свършва вече !

463

Банкеръ

преди 1 година

Няма нужда да им пращате ракети.Достатъчно е една подводница да изплува пред Ротердам една в залива Хъдсън и една в Темза.Никой няма да посмее да ги атакува,защото знаят с какво са натоварени.Капитаните им да излязат да се изпикаят на мостика и да се връщат на дежурсто в Атлантика,Северно и Балтийско море.Тогава тона на говорене ще омекне значително и няма да има жертви.

462

Някой в Русия

преди 1 година

Трябва да прибере тоя на тихо и спокойно място. Загубата на активи на Запад му повлия зле на психиката.

461

М.Едведев

преди 1 година

Даай водку, водку дааай, водку и сельооодку.. !

460

Анонимен

преди 1 година

тия от кремъл сошли с ума, особено тоа джуджак, но за днес.ссср тва е най-важно! що нема снимки от войната, разрушенията, избитите украинци, а ми пишат *** кво се изцепват я моменти на умопомрачение! и всички русняци са виновни за войната, всички да последния крепостен, защото гласуват и подържат путин и кликата му - в русия винаги е така, нема народ има цар-бащица друготое ***!

459

Анонимен

преди 1 година

Най-многото което могат да направят менторите на българските русофили е да изпратят другарите Петров и Чепига да намажат дръжките на вратите на МНС с новичок. До толкова са руските възможности.

458

Анонимен

преди 1 година

Видяхме ги руските ракети. Пълен резил.

457

Да бе,

преди 1 година

И като се събудиш, Медведев, ръката ти - в контакта, а краката ти - отвити.

456

Анонимен

преди 1 година

Путинягите, колкото и да се пените, Раша отиде в канала, заради джуджака и болните му желания. Въпрос на време е, тотално да загният. Жалко за нормалните хора, които ще го отнесат най-много.

455

икономист

преди 1 година

БВП на Русия е 1.5 трилиона долара. БВП на антируския фронт е 60 трилиона долара.Въпрос - Кой ще победи в една ядрена война и какво ще остане от РФ след ния.Отговор - Русия ще остане само в рамките на Московска област. Останалата част ще се използва за възстановяване на щетите. Ще ги плати руският народ. Заради шайка психопати.

454

До 479

преди 1 година

Що не кажеш какви бяха заплатите?150 лв през 70-те...Тъй,че тия 20 ст за билет е като сегашните 1,30, ама...кой да мисли, не е за всеки това??

453

Който и да е

преди 1 година

този човек е оцъклен психопат. как е възможно да има хора, които да одобряват малоумното му изказване. Той директно с.ре върху Русия..

452

Фашизация в действие

преди 1 година

Това е Русия Днес! Много тъжно всъщност

451

в

преди 1 година

Докога ще ни заплашвате бе руски мужици?ВСИЧКИ РУСНАЦИ - ВЪН ОТ ЕВРОПА.ДА СЕ ЗАБРАНИ РУСКИЯТ ЕЗИК !

450

Анонимен

преди 1 година

Браво за Медведев ! На негово място изобщо нямаше и да говоря а щях да изпратя една ракета с удоволствие

449

Анонимен

преди 1 година

Рашките се превърнаха в новата Северна Корея. Само гаргите плашат с техните хартиени ракети. Скоро и ориз ще им подхърлят също като на севернокорейците, щото ги чака глад и немотия, каквито не са и сънували....

448

Киро

преди 1 година

Казах ли ви още преди една година, че Русия е бензиностанция с ракети?

447

Анонимен

преди 1 година

Мечкаров е слънчасал :)