10

Закон на Мърфи

преди 1 година

Всички черни кюнци в щатите трябва да им дърпат номерата но там нали нямат номера отпред а за фашистите в западна германия го хрускат амфета от 2 световна война на закуска та до днешни дни.Как карат там и дали ПТП са фактор от рекета на пътя?Хора не карайте под въздействието на алкохол и наркотици но тук факта с теста е употребата а не въздействието съществена разлика!!!

9

Иван

преди 1 година

Как една държава не разбра,че се използват тестове,които не дават фалшив резултат след кръвна проба е въпроса.И ,забележете -на същата т.па държава и трябват около 6 месеца да го установи.Тези въпроси някой трябва да си зададе,а не всеки ден КАТ да тръби колко,видите ли,нарушители "заловил".Заловил е дедовия-само фалшива статистика всеки божи ден!ФАКТ НЕБОРИМ!

8

popa ot razgrad

преди 1 година

как една държава не може да разбере че проблема не е в залавянето, а в създаването и прилагането на много по-строго наказание...

7

Анонимен

преди 1 година

Те всеки ден по толкова ловят май, все тия цифри.

6

ПустинякО мрази Буци

преди 1 година

Според изнесени данни на държавния департамент на САЩ, за 2022г. през пристанища Варна и Бургас на територията на ЕС са влезли над 20т.кокаин, информацията е публична и лесно може да се провери. От случая в студентски през 2018г. няма заловена сериозна пратка, само кокошкарски истории .... дали рапона-старшина и неговата служебна администрация не блажат така както Буци не е сънувал че може да се блажи?! После що имало друсани по пътищата - спрете трафика и затворете канали през Кпп, Шенген йок!

5

Анонимен

преди 1 година

Да се приеме закон? Пиян или дрогиран зад волана, автоматично автомобила да се конфискува в полза на държавата! Тогава проблема с тези тропчовци ще се реши много бързо.

4

Баш башлията

преди 1 година

Затова пуша HHC ,не го хваща теста майна ...

3

Толкова малко

преди 1 година

само защото не се тестват полицаите. Айде тествайте полицаите на смяна и бройката ще стане 1000 на ден а не 20-30.

2

Съвсем Сериозно

преди 1 година

Въведете Извънредно Положение веднага, корумпирани полицаи изтезават и Екзекутират Българи за забавление в Перник, Пловдив, Варна, София, Бобов дол, Русе, Силистра, Сандански!? Вадете Армията веднага !

1

Анонимен

преди 1 година

Всеки ден дрогирани ,какво се случва ?МВР знае ли нещо по въпроса ?Да даде пресконференция !