53

Анонимен

преди 1 година

С вашите 6-7% нищо не можете да направите и сте в дълбокия миманс. Нинова, засрами се и престани да лъжеш хората, иначе на следващите избори ще гоните 4-5%.

52

Диана

преди 1 година

Разбира се, че няма да позволите - ПРЕДИЗБОРНО! После вече е друго време - може да се вдигат и цени и данъци и всичко...Не.год.ници! Анонимен 61 се чуди що за сила са БСП с реалните 6% на изборите, а на мен ми излезе пришка на устата да повтарям, че единствената реална сила, която върти политиката у нас е БСП, че докато не махнем БСП с нейните задкулисия, лъжи, манипулации, преврати, удари под кръста, ние винаги ще бъдем подвластни на тези из.ро.ди..Гласувайте всички за ГЕРБ за да махнем БСП

51

Анонимен

преди 1 година

Че коя партия или кабинет ви смята вас от БКП реално с вашите мижави 6-7% за политическа сила? Плашите гаргите с вашите изказвания! Дори Боце ви отписа за негови съюзници. Само ПП може да ви приеме за съюзници при съставяне на правителство, но то ще е от ден до пладне и след това ще се борите за 4%. Другите партии са ви отписали.

50

Анонимен

преди 1 година

"добавките за военноинвалиди" не за мръднали от 100 години.България и в мирно време дава жертви-военослужащи.Военноинвалидите са най- дискриминираните хора с увреждания получени в ЗАДЪЛЖИТЕЛНАТА казарма.Държавата пет пари не дава за пострадалите войници,а ги е захвърлила на родителите.По-додре да бяхме убити на място.Позор Българиста, царството на Мафията

49

пияница мистик

преди 1 година

Майко мила...петата политическа сила, по-назад от ДПС тръгнали да говорят какво ще позволят и какво са били направили :)))) Драги ми Смехурко. А тая не ще и не ще да се маха от лидерството си в БСП.

48

Анонимен

преди 1 година

Съучастница на предателите и крадците от пп и дб -- платили си под статията за предизборните им дела да няма коментари -- ха-ха, хи-хи !

47

Наблюдател

преди 1 година

То пък като нещо зависи от БСП, та взела да приказва Корнелия?! Скоро дори и 7% няма да имат, пък женицата се пъчи, че управлява държавата!

46

Анонимен

преди 1 година

Данъци, доходи,... Сега и друго е важно - България и Украйна. Важно е какво е отношението на различните партии към случващото се в Украйна и участието на България в него. Това е един от критериите за кого да се гласува. Най-лошият вариант е да не се гласува за някоя партия.

45

Анонимен

преди 1 година

Има голям смисъл от изборите. Целта е да гласуваш, за да не допуснеш на власт най-голямото зло. Като не гласуваш най-голямото зло взима властта и става много по-лошо за всички.

44

Анонимен

преди 1 година

Какъв е смисълът от избори когато трябва да избираш между мошеник1, национален предател2, престъпник3 и т.н. -- никакъв, това е измама в особено голям размер, организирана и подкрепяна от държавата. Трябва да бъде забранено на депутатите да си определят сами заплатите в първите дни когато започне нов парламент. Определянето да се извършва от друга институция, например сметната палата по друга методика -- свързана с икономическия растеж, ако няма растеж -- няма увеличение и толкоз.

43

Ганчо

преди 1 година

Преги няколко дена я чух да казва че тези който давали оръжие на Украйна били ВОЙНОЛЮБЦИ и се чудих да плача ли,да се смея ли или нещо друго!!!!!!!

42

ПРОГРАМИСТ

преди 1 година

По тъпо и от ***

41

Анонимен

преди 1 година

Ще те ОТРЕЖЕМ теб корни...стига ти!!!

40

Анонимен

преди 1 година

Разбира се, от БСП няма да позволят да се дигнат данък печалбите на Лукойл, на разни други частни енергодружества, на разни пътностроителни компании. Те даже май никакви данъци не плащат.

39

Нинова,

преди 1 година

Ако направиш облагането подоходно , ако върнеш статута на болниците и клиниките като здравни заведения, а не търговски дружества , и здравеопазването и образованието безплатно , както е по конституция , на драго сърце ще гласувам за БСП. И не с.мо аз. Наситихме се на американското здравеопазване, на либералното образование и на дивашката сиво -черна икономика и същите работодатели.

38

Анонимен

преди 1 година

Търговецът на смърт пак се обажда.

37

хей,до Ганчо ,

преди 1 година

Защо ми триете писмото до *** , нека да научи, че оръжейното ни производство отдавна не е само държавно , частните компании си произвеждат и продават където си искат. Включително и частни армии пращат в Украйна. Колко западни частни армии се сражават в Украйна ? Който знае дда каже , а не само да плюете по една жена, вероятно не сте мъже , а завистливи женички.

36

Надя

преди 1 година

Ох,Боже тая всеки ден вдига по един лозунг.И какво от това бе Корнело,какво от това?

35

Анонимен

преди 1 година

Откъде? Раздавате едни пари и кърпите със заеми.Куцо, сакато, мързеливо, *** всичко храним.

34

Не само

преди 1 година

от Нинова зависи да се реализират добрите политики . Не знаете ли колко депутати има в Народното събрание , които нито знаут къде се намират , нито знаят защо са там .От нас също зависи да увеличим броя на работещите за нас депутати, и да намалим тези , които работят за чужди интереси и играят по чужда ***..