64

Връщане

преди 1 година

за всички бизнеси ДДС каквото беше преди пандемията. Гледам всички кръчми са пълни до дупка, няма вече причина ДДС да не се събира. На хляба също вдигнете за да може да се прибира ДДС той пак си е толкова скъп колкото и преди да се махне ДДС.

63

Aaa

преди 1 година

значи в ЕС може а у нас не може. Да ви и експертите.................

62

Анонимен

преди 1 година

На цените в магазините съответстват заплати и пенсии не по-ниски от 1500 лева.

61

иманачиндагинакажем

преди 1 година

3 големи хипермаркета има около нас един малък,пазар Д.Петков е също до нас, месарници бол.Гледам промоциите да са реални,интересувам се предварително,готви се в нас,на училище, на работа- домашно приготвено и на промоции.Сирене над 10 лева- не благодаря, ще ям кашкавал за 11 лв-чуден имаше оня ден в тмаркета,или филе-10 лв,. Краставица- над 3лв-хахахах никога,ще ям витаминозна салата кореноплодни или зеле и моркови.Яйца- над 45 ст.- ще отида по-далеч но ще завъртя оборотнанелакомите."Био"-хахах

60

Анонимен

преди 1 година

При пазаруване, на края на касовите бележки на картелните бизнесандрешковци в хранителния сектор трябва да пише: "Това е обир. Заповядайте пак."

59

Анонимен

преди 1 година

Всеки при пазаруване се чувства ограбен от алчните картелни хранителни вериги. Изсмукват всички пари, максимално увеличават цените, за да приберат всички увеличения на доходите. Пазар няма, картелът по храните има официална картелна органзизация, която защитава всички заедно от загуба на ограбването на населението. При всяко увеличение на доходите увеличават цените, защото знаят, че парите от увеличенията ще отидат най-много при тях при високооборотния и всекидневен пазар.

58

Ванката

преди 1 година

Бизнесът все пак трябва да реши кво иска! Реваха за помощи от държавата, а сега реват да не им се намесва. Щом е за ниски ДДС-та, фиксиран ток, субсидии и пр. - може, но щом трябва контрол и регулация - не може да им се бърка!

57

Анонимен

преди 1 година

Картела на бизнесандрешковците в хранителната далавера веднага излизат да се защитават от спиране на далаверата им с храните и изсмукване на всички пари от народа. Забогатяват чрез ограбване на народа за стоки от твърд пазар, които не се подчиняват на пазарните правила. Храни и лекарства трябва да са регулирани и да се проследява веригата и цените на доставките и надценките и печалбите на бизнесандрешковците в хранителната далавера.

56

Тоя

преди 1 година

Или се прави на ***.репан, или ни взима за съвсем балами. Ако е в нормална държава да го видя как ще плямпа.

55

Истина

преди 1 година

Само ми дайте абсолютната власт и ще покажа мисията невъзможна 10. Алчните препродавачи помелят много, а в малка държава с малко консумация като нашата картела си е нещо естествено, затова трябва да има ред и дисциплина. Не може да произведеш нещо за левче и после друг да печели 5лв само защото го е превозил. Трябва да дадат на производителите да си направят собствена верига магазини!

54

Анонимен

преди 1 година

Този Вълканов има вид на измамник. Нека да въведат 10% таван на надценките, пък то ще се види дали е възможен или не.

53

Анонимен

преди 1 година

е заради такава "конкуренция" и "демокрация" се ражда комунизма, е затова Китай да бягат към нас не можем да ги стигнем

52

До 52

преди 1 година

Всичките големи хипермаркети са така и пак надуват цените.А този селски тарикат и партизанско отроче се изтъпанчил да ми обяснява, че можело да си ги надуват цените на бо к л у ц ите,колкото си искали.Ми надувайте ги бе,да ви се развалят и да ги изхвърляте и да сте на загуба,продължавайте,гадове,ще се наиграете.Дори и да има някой *** да си купи краставици за 8 лв-безвкусни,без витамини,90 %вода няма покупателна възможност.По- хитрите търговци се светнаха и понамалиха и веднага се видя при

51

Непозната

преди 1 година

Николай Вълканов да каже как в Австрия може, а в България не може.

50

Анонимен

преди 1 година

Какви 12 лв за кашкавал сънува тоя? Няма такава промоция. То бялото сирене е на такава цена на промоция, жълтото сирене (кашкавала) винаги е по-скъпо от бялото. Този в момента се опитва да донесе от девет кладенеца вода за да не си изгуби сладките лесни печалби. Свикнали са на големи печалби и сега не искат да им ги спрат. Печалбата при основните храни трябва да е ограничена.

49

хахахах

преди 1 година

непрекъснат спад на киентела наблюдавам в близките ми три големи дискаунтера и един по-малък,разположени на два оживени столични булеварда от месеци,и продължава драстично да спада,минават гледат.Увеличи се в един по-малък като намалиха цените,а лидъла не само,че не намалява,ми и наглее-биояйца ще ми продава на 10 лева,при положение,че на всички ни е ясно,че в България надценките на чуждите вериги са в пъти по-големи от на Запад.Ще фалирате гадове,ще ви се развалят гадните краставици и яйца и т.

48

До този на снимката

преди 1 година

Вълканов да каже има ли таван на надценката в Германия и САЩ..и колко е максималната надценка там ? Дали случайно не е 7 (седем процента) !

47

5

преди 1 година

Този селски тарикат е роден да лъже и краде!Кожа от гърба ни одраха тези търговци , а този е за датвора за престъпления срещу народа!Гад!

46

Анонимен

преди 1 година

Цените на плодове и зеленчуци в дойчовските супермаркети са двойно, че и тройно по-високи, отколкото на Женския пазар. Как става това и кой ще се набута да купува от там сега като се запролети?

45

Анонимен

преди 1 година

Преди малко Билла беше призрачно празна... Храните с по-интересни промоции изкупени, двама-трима души се моткаха и разглеждаха червените етикети. Хората започват да се пробуждат. Хак им е на бакалиите! Да си търсят някой друг ба-лък да осигурява пенсиите на германиците. И още нещо - къде има кашкавал от 16 лв/кг, хеле пък в грабителските ви вериги???