116

Анонимен

преди 1 година

Дянков - обирджията на резерва на Здравната каса. Лудиятт с бюджета и изгоненият позорно от Борисов. Всички са психопати и крадци, това се вижда на лицата им.

115

ББ

преди 1 година

простичката истина е,че трябва да се спрат грабежите,дянков го знае,ама си иска топки да го каже!!!постни България по негово като *** на бочко...ама не цъфнахме,затънахме даже!!! с пости ...Справедливост трябва!!!спрете грабежите на дпс-гроб и обслужващите ги!!!разбира се трябва да в разумни граници харач,само,че те не харчат за Хората,схеми и кражби от ЕС...от данъците ви,децата ви умират по гърчавите магистрали на тиквата!

114

Анонимен

преди 1 година

В България минималната заплата е 780 лв, а в Гърция е 780 евро без да затягат коланите.

113

Анонимен

преди 1 година

Защо очаква -- направо да си го затяга.

112

Анонимен

преди 1 година

Всичко,което се говори в медийното пространство навява за неовладяем хаос.Мерките ,за които се говори са твърде мащабни за хората,които ги осъществяват.

111

Анонимен

преди 1 година

Да спрат помощите за хотели и ресторанти и бензиностации достатъчно печелят Помощите трябваше да бъдат за народа а той като иска да ходи на хотел на ресторант да си ги харчи Айде едни пържени картофи 20лева и реват Друг е въпросът служителите там какво получават да видят печалбата на шефовете

110

Анонимен

преди 1 година

Дянков и ГЕРБ са по "затяганията" къде колани, къде постни пици.... Не се ли изтърка вече тоз?

109

Анонимен

преди 1 година

Като го гледам господина май не е на постна пица, доста се е заоблил. Сигурно добре се отплащат на послушковците.

108

Shark

преди 1 година

Пак няма да има редовно правителство. И това донякъде е хубаво. Даже много хубаво, защото временно правителство няма да затегне нищо. Ще намери начин да се справи. Докато на редовно правитлество това ще му е първата работа - замразяване на доходите. А цените ще растат, защото те още от сега правят уговорки, че не могат да влияят върху тях.

107

Анонимен

преди 1 година

хайде първо управляващите да ни покажат как се затягат коланите, всички да минат на минимална заплата, депутат, министри, прокурори всички. Така е много лесно по пет средни заплати, хиляди привилегии, всичко безплатно. Този път да започнат от горе надолу. Субсидията на партиите да се ползва за народа, за деца или възрастни. Мъчат хората и всичко прехвърлят на техния гръб, а те винаги са си добре.

106

Анонимен

преди 1 година

Хер Флик, скрийсе бе!

105

Анонимен

преди 1 година

Тоя път пицата няма да е постна, а ще е със скакалци щото сме евроатлантици

104

Анонимен

преди 1 година

Ако проюибавиш и постна пица нещата може и да станат )

103

ПП

преди 1 година

Другарко, другарко, ви е последното влизане в парламента, така че обещавате като за последно.

102

hhahahaa

преди 1 година

трябва! да се спрат пенсиите и тези пари да се дадат на патищарите. те знаят какво да правят с пари!

101

читател

преди 1 година

Никога повече Б.Б и ГЕРБ.

100

Лошото предстой

преди 1 година

Правителство няма да има!! Най лошото предстой от септември! Пари няма банките ги раздадоха за луксозни коли на 30 процента лихва уж за имоти о парите са изхарчени за ядене пиене и ментета дрехи от Турция който има некви пари във банка да си ги тегли щото няма да може да си ги вземе!! Задлъжнялоста във България е огромна !! Няма пари!!!

99

ОФчо

преди 1 година

Стига с тази 33 годишна изтъркана Мантра - "Комунистите са Виновни!!!! Последният истински Комунист умре нейде в началото на 80-те години!!!! Верну, останахъ децата и внуците им, но те не са никакви комунисти и хабер си нямат "Що е Комунизъм?", Те са Номенклатурчици!!! и днес, са дори по-капиталисти и от капиталистите!!! Истинският ни проблем е, в Липсата ни на Национална Доктрина, и на Лидери, които биха я следвали, на невероятната по размах Коруция и Олигархическа власт!

98

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че Кирил Петков фалира държавата, всички експерти го казват.

97

Анонимен

преди 1 година

Миналата година пак Дянков заяви, че инфлацията ще продължи още само 6 месеца. Аз твърдя, че инфлация ще има докато има война и дори след нея. Нека да видим кой ще познае.