20

Христов

преди 1 година

Диригента го дирижират егати и министъра

19

Анонимен

преди 1 година

Моркова го махнаха заслужено ,много наивен,е и се мисли А голям режисьор

18

Светозар

преди 1 година

А стига занимавахте хората, с този театър. Решавайте си вътрешните проблеми и не досаждайте на останалите.

17

перко

преди 1 година

Айде стига с тоя Морфов! Защо ходи винаги с черни очила? Срам ли го еда погледне хората в очите? Гузен негонен бяга!

16

Анонимен

преди 1 година

Рачков и Зеленски са близнаци. Едно към едно. Е, рачков е по-***, ама същото. Да го изберем за президент?

15

Анонимен

преди 1 година

Аз обичах да ходя на театър като дете. Имаше артисти, постановки, всичко. Сега какво да ходя да гледам ала Зеленски? Гений, гений

14

Анонимен

преди 1 година

Вече няма театър и култура, а само казуси. Боричкат се за шефско местенце, а театър немааааа.

13

Зрител

преди 1 година

След като българските артисти, режисьори и други творци се смятат за толкова велики, защо претендират за заплати и субсидии??? Кой е субсидирал Форман, Куросава, Чаплин, Мастрояни, Тарантино и т.н? Те наистина са велики. А, нашите "творци" от 1944 г. са халтураджии и партийни деятели работещи на заплата в различни "културни" институции, с огромни претенции, без покритие. Отказвам от моите данъци да се плаща на "великите", родни творци и артисти. Време е сами да си изкарват прехраната, ако могат

12

Финансист

преди 1 година

И този министър от служебните не ги разбира нещата. Общото между културата и пазарите е, че и на двете места се използват пари. Между впрочев, има различини видове култули и различни видове пазари. Както и различни видове пари. Субсидиите пък са съвсем различни неща. Те имат общо с парите, но някои други да ги дават. Така е и с обещаниьята на политиците и техните лидери.

11

.

преди 1 година

морфовчето като е в русия мълчи като бит г.з и изпълнява защото руските олигарси,собственици на театри ще му видят сметката за нула време. И като се върне в Народния театър на България започва да разиграва нарцистично-про.сташките си етюди.То нали България е село без кучета, можеш да си правиш каквото ти скимне на пияната глава. Санким бе "великия" режисьор българския театър ще загине. Разкарайте го и ще видите,че след 2-3 месеца всичко ще е наред.

10

1

преди 1 година

Този мърляч ли ще ни учи на култура? В главата прилича на хамалин от сточна гара. Ами вземи та се подстрижи бе ***, па се обръсни, докарай се на човек да приличаш, тогава поучавай другите. Защо се учудваме колко ни е ниско нивото на културата, след като имаме министри като бездарния нарцис минеков, този абориген, а пък за съществото наско не ми се ще да си спомням.

9

Анонимен

преди 1 година

Дори и ходенето до тоалетна е от компетенцията на българския съд.

8

Анонимен

преди 1 година

Когато не можеш да решиш проблем си избърсваш ръцете и го пращаш в девета глуха.Всички знаем кой назначава фалшиви министри.Нека си свири,но не може да ръководи.

7

МиМ да

преди 1 година

Тази ДПС пиарка на доказания агент на ДС - Ахмед Доган е била и ЗАМ ДИРЕКТОР НА НАРОДНИЯ ТЕАТЪР. ОБРЪЧИТЕ НЕ СПЯТ.

6

Анонимен

преди 1 година

Стига с този Морфов,да си ходи в друг театър като е корифей,обърнали са го на бащиния там.

5

Обективно

преди 1 година

Ах да! ЛУКОЙЛ СИ УВЕЛИЧИ ПЕЧАЛБИТЕ С 800% И ПОЛУЧИ СУБСИДИЯ ОТ ПП И БСП ЗА МИЛИАРДИИИИ!!! ЕТО ТОВА Е ПРОБЛЕМ. А ДПС ПИАРКА - ДА СИ ХОДИ, С КОЕТО И ПРИКЛЮЧИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ.

4

Цъ до 2

преди 1 година

Оффф, теб те убиват от 3 години и още не си се поселил в отвъдното!!! Вземай си лекарствата! НЕ ЛЪЖИ! БОГ ГЛЕДА. Ще получиш справедлива Карма - каквото сам си направиш - това те и сполетява.

3

О хо хо

преди 1 година

От статията се вижда, че има мното казуси в бг култура и НЕ се разбира точно кой е за БГ съд - това, че Морфов е уволнен Дисциплинарно или за заплащането там, или за цялостния проблев в закона за щултурата от 2019??? Защото точно там имат ДОСТА ДОБРИ заплати. А къде отива Субсидията, която е колкото повече зрители - толкжва повече субсидия - точно както в Образованието. :)))

2

Гешев е Невменяем

преди 1 година

Въведете Извънредно Положение веднага заради неадекватен Главен Прокурор и корумпирани полицаи убиващи Българи за забавление по особено мъчителен начин в София, Перник, Пловдив, Варна, Бобов дол, Сандански, Русе... !Въведете веднага Извънредно положение в Република България !

1

Анонимен

преди 1 година

Никого не го интересува народния, освен самите актьори. По-малко спам 'новини' плс.