306

Анонимен

преди 6 месеца

До по по долния ти не виждаш ли че България се разпада без война седнал си да мечтаеш за Русия ?!?

305

Анонимен

преди 6 месеца

До долния ти не виждаш ли че България се разпада без война седнал си да мечтаеш за Русия ?!? Айси.

304

Цани

преди 1 година

Хора не се впрягайте на написаните статии за войната.Двете страни манипулират ( лъжат) общественото. Но някои се (излагат) дискредитират така че даже балъците не им вярват.За това имат вина и журналистите слабо подготвени , платени и профани в областта. Истината е някъде около средата. Но не точно.

303

До 331 Мунчо

преди 1 година

Украинците все още държат път Т0504, от който най-вероятно са направени тези доставки. Всички опити на руснаците да прекъснат тази връзка за момента остават неуспешни.

302

Мунчо

преди 1 година

Интересно по какъв път ги доставят тези боеприпаси, медикаменти и храна. Явно "журналистите" от този сайт не знаят, че всички подходи към Бахмут са под руски обстрел.

301

смях

преди 1 година

Баси, руснаците не могат да превземат Бахмут за 9 месеца, Киев бяха тръгнали да го превземат за 3 дни.

300

Анонимен

преди 1 година

Обаче зомбирани от кремълската пропаганда продължава да има, надеждата ми е да го правят срещу копейки, че ако го правят по любов майка плаче...с нетърпение чакам деня в който руската клоака ще се разпадне, за да дойде ред на другите гнусни *** от ККП

299

Анонимен

преди 1 година

Обаче си се бият яко.

298

патока

преди 1 година

ако мисирският превод е верен, Грийна нещо не е в час - в обръщението си казва "изпратили" помощи, а малко по- долу "пакрти помощи са обещали....", ама пътуват е едно, обещани е друго...

297

Анонимен

преди 1 година

До АбдокодирХоджибобоев От министерството на Пошла обявиха, че възгледите на посланика им са си негови, и не отразяват официалната позиция на правителството.

296

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Посланикът на Полша във Франция заяви, че Варшава ще встъпи в конфликта в Украйна, ако Киев загуби. Вие разбирате ли, че и София ще встъпи, въпреки че нашите продажни слугински правителства засега си мълчат.

295

анонимен

преди 1 година

Прочетете за откровенията на Дъглас Макгрегър екс-съветник на началника на Пентагона. Напишете на гугал името му и думите след името.

294

Анонимен

преди 1 година

Където се намеси САЩ - смърт и разрушения, избити милиони мирни хора - индианци, африканци, Япония, Виетнам...до наши дни - Ирак, Сърбия, Либия, Афганистан...

293

До Тошето

преди 1 година

Русия воюва за руснаците, избивани от укрите с военна помощ от колективния запад, т.е. по заповед на САЩ

292

Анонимен

преди 1 година

Брюкселските бюрократи да изпращат синовете си в Украйна да воюват, а не помощи от общите пари!

291

-

преди 1 година

Украинците си продадоха душата на краварите- заслужават си съдбата!

290

Антикомунист

преди 1 година

*** скапаната руска сбирщина , нали пригожката ни проглуши, че Бахмут вече бил превзет. Да ама не, мрът като мухи. Браво украинци, целия свят е със вас, мачкайте тоя *** безмилостно.....

289

Анонимен

преди 1 година

Господ си знае работата ! Настъпва Ерата на Водолея ! Страхът, Тиранията и Хаосът ще бъдат победени ! ЛЮБОВ и СЪЗИДАНИЕ ще управляват !

288

Анонимен

преди 1 година

Последния останал отворен път до Бахмут прилича повече на автомобилно гробище отколкото на път. Скоро няма да може да се минава от там от разбита техника

287

Анонимен

преди 1 година

Да но защо вече втори път чета че укрите убиват полски наемници които се бият за тях. И то на цели групи за да няма доказателства за престъплението.