76

До предложение

преди 1 година

Същото важи и за тези, които искат да посетят Украйна, или пък САЩ. Капиш? :)

75

Анонимен

преди 1 година

Не знам, но има доста големи протести във Франция, които не отразявате. Не отразявате и че САЩ е на ръба на война с Мексико. Изобщо какво отразявате вие? :)

74

предложение

преди 1 година

Да не задържаме никого в България, трябва да се докажем че сме демократи .Който иска да " посети" русия завинаги, пажалуста .

73

Анонимен

преди 1 година

До 109 Ти кажи за украинската смеха,че там е страшно.Не искаш да те мобилизират в пандиза,а дори нямаш военно обучение и като те пратят там умираш щото заповедите са такива не можеш да отстъпиш щото командира не дава,а ти дори не знаеш как се стреля.

72

Анонимен

преди 1 година

Схемата е ясна. Критикуваш-пандиз-ЧВК "Вагнер"-фронта в Украйна- груз 200. Както е казал Сталин - Есть человек, есть проблем. Нет человек, нет проблем!

71

Гиб Мелсън

преди 1 година

до 105. И след десет минути Кличко ще помоли кремълския джудист за руски паспорт. Той джудист укроти Стивън Сегал и го направи руснак какво остава за някакъв си Кличко.

70

Анонимен

преди 1 година

До Силиций.Ами заблудил си се щото първо трябва да прочетеш , какво е ционизъм и след това да пишеш глупости.

69

Анонимен

преди 1 година

Путин да го заключат в една стаичка с Витали Кличко за 10 минути, да си побъбрят!

68

Анонимен

преди 1 година

До 102 Точно така е,ама що украинците реват за танкове и самолети не е ясно.Къде изчезнаха техните,а и тая мобилизация от 700000 за една година за какво е.Нещо май са ги разоръжили ми се струва тях.

67

Мдааа

преди 1 година

Решенията на този са как да попълни затворите! Грижи се за народа си...да е на Топло!!!

66

Анонимен

преди 1 година

Украйна успешно разоръжава Московията! Путинския да си остави един куршум на сигурно място, или да става партизанин, че го издирват с червена бюлетина!

65

Анонимен

преди 1 година

Вместо да се напиват студентите от сутрин до вечер най-добре е да се мобилизират.

64

Анонимен

преди 1 година

До 96. А Вие по-добре да ни разкажете как се пращат на фронта мъже от Луганската Народно Република и от Донецката Народна Република. Този сценарий, за който говорите, е по-характерен за тези две подобия на държави, които са по руски контрол, а не за Украйна.

63

Достоевски

преди 1 година

На тази пропаднала държава ли искат руzкобългарските мобики да заприлича България.Без демокрация живееш в *** независимо колко газ имаш.

62

Анонимен

преди 1 година

На някой още ли му е мъчно за Русия и за паметника на Съветската армия? Има ли още индивиди, виещи срещу американските световни жандарми и меките китки на транссексуалните шведи? На такъв тип хора им пожелавам само едно - пълен провал в опитите им да ни сближават с Русия по какъвто и да е начин и в каквато и да е област.

61

Анонимен

преди 1 година

По-добре напишете как +мобилизират+ хората в Украйна. Направо по кръстовища, паркинги и молове. Спира една джипка до теб, както си поспрял да изпушиш цигарка, слизат 4 юнака и, хващат те за краката и главата, натикват те вътре в джипката и директно на фронта. Има хиляди видеа в телеграма как се случват тези неща там. А за критики и дума да не става. Зелята е забранил всички опозиционни партии и медии. Пак неуспешен опит да очерните Путин.

60

Силиций

преди 1 година

Дядото на Путин е бил болшевик активист в Украйна. Прадядото на Путин се казва Мордекай и е бил шеф на прислугата на Ленин и Сталин. Путин милиционерчето си е чист болшевик от ратайска кръвна линия. По времето на London 2012 Summer Olympics мислех, че Цион (Zion) се премести в Лондон, но съм се заблудил. Zионистките болшевико-моонголски орди атакуваха Украйна от оригиналния си хабитат.

59

americano

преди 1 година

много демократично, ха хабаси и пропадналата държава!!!

58

Анонимен

преди 1 година

Редовната армия ще воюва, без мобилизация. Ще приберат всички да служат, които не са служили и ще ги пратят на фронта.

57

Анонимен

преди 1 година

Абе тоя нали го бяха нарочили третополовите деггеннеррати да умира всеки момент? Какво стана още ли е жив? Питам за един прЕател