65

Света се обърка

преди 1 година

Уникална територия сме . Държавниците ни прахосват милиарди , които могат да бъдат използвани в образованието ... в болниците ... да се подобрят общинските структури ... за по добрия живот на всички нас, които плащаме данъци и пълним хазната ....... тези пари обаче отиват за хартиени самолети , които НЯМА да получим ...за издръжка на пришълци които не сме канили да идват ... за ваксини които никога няма да използваме .... И НЯМА НАКАЗАНИ ..... уникални сме в безхаберието си .Уникални...

64

Анонимен

преди 1 година

До Като си помисля, че Здравите плащат за болните. Ако няма лекарства умираш.

63

Като си помисля, че

преди 1 година

"моите" дози отиват на вятъра, ми става леко на душата, защото оцелях без зелен сертификат. Но пък като си помисля, че джобът ми се продъни от плащане на "безплатни" ваксини, ми иде да си набия една доза и да се пренеса в рая, където няма страдание и смьрт, както ми обещаха от Пфайзер.

62

Брей

преди 1 година

ЗА КЯОВЕШИ: ИМА НУЖДА ОТ СПЕШНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДОГОВОРА МЕЖДУ ПФАЙЗЕР И ЕК!!!! КОРУПЦИЯТА МИРИШЕ ОТ КИЛОМЕТРИИИИИ!!! НЯМА ТРАЕН ИМУНИТЕТ ПРИ БЪРЗО МУТИРАЩ РНК ВИРУС!!! ТЕЖКА КОРУПЦИЯ ПРИ ДОКАЗАНИ МЕДИЦИНСКИ ФАКТИ.

61

Чарлз Велики

преди 1 година

България трябва да фалира на всяка цена, само така може да бъде подчинена и превърната в полско-украiнска-мюсюлманска отбранителна крепост на източния фланг на Свободния Свят

60

Анонимен

преди 1 година

Мои Русолюбци,в тежка умственна засада съм ! Някой,моля горещо,да ми обясни разминаването между феноменалните мои научни наблюдения и абсурдните израело-американски "научни" констатации,заповядани ни от "Науката" ! Така зловещо терзаещият ме,въпрос е следният : Как се съвъкупкяват точно змиите,щом евреите немат либидо?

59

Анонимен

преди 1 година

За Кунчев оставете ей..

58

стъкмистика

преди 1 година

Ама, Аз отдавна го казвах това, но кой да слуша....Глух човек спря млада мома на пътя....

57

S O S

преди 1 година

УХАА ТОРО ЛЯСНИЦИТЕ НИ НАДУШИХА!!!

56

Анонимен

преди 1 година

Това е началото на края на ковидарите. Малко масълце в огъня и фитилът е подпален. Става интересно накъде ще бягат да се крият от линча. Еле оная христова с червената коса.

55

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Мои Русолюбци,в тежка умственна засада съм ! Някой,моля горещо,да ми обясни разминаването между феноменалните мои научни наблюдения и абсурдните израело-американски "научни" констатации,заповядани ни от "Науката" ! Така зловещо терзаещият ме,въпрос е следният : Как се *** точно змиите,щом евреите немат либидо?

54

Анонимен

преди 1 година

Никакво унищожаване! Ковид зомбитата да се дупчат ежедневно до изчерпване на количествата! Пари са давани....

53

Анонимен

преди 1 година

Аз не искам от моите да мъжки да се купуват милиони компоти, които после директно да отиват на бунището. Т.е. с нашите да мъжки да спонсорираме Файзер, няма да стане.

52

До 57

преди 1 година

Никой не ти е забранил да се ваксаш, къде се обаждаш дето не ти е работа.

51

Анонимен

преди 1 година

Като се сметне сложените и платените и бракувани ваксини се оказва, че един брой ваксина ни излиза по 200 долара, да благодарим на Урсула. В същото време ЕС и България даряваха ваксини на Северна Македония, Сърбия и къде ли не

50

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 Като закрихте бг заводи и няма нови внасяш

49

Анонимен

преди 1 година

До Антиваксър Никой не те кара да слагаш. Какво крекаш

48

офф сете

преди 1 година

Последният да тръшне вратата!

47

Анонимен

преди 1 година

Бгмамите се късат от пропаганда! Там са десетина престъпника под женски имена и продължават! Да се разследват кои са и да се накажат!

46

Анонимен

преди 1 година

Ваксини на вятъра, самолети на хартия, оръжие за Украйна, после държавата фалирала... Ами какво се чудите?