106

Съдът е пародия!

преди 1 година

Значи когато този съд предприе разследване срещу САЩ за зверствата им в Афганистан, те наложиха санкции на служителите на съда.

105

Обама

преди 1 година

Пусна 26.000 бомби в Ирак и Сирия и му дадоха Нобеловата награда за Мир!! Тоя съд е просто пародия!!

104

Hague Protection Act

преди 1 година

Ако някой международен съд осъди американски гражданин или го задържи в затвор, САЩ имат правото да нападнат този съд със всички възможни средства да освободят гражданите си!!

103

Двоен стандарт

преди 1 година

Значи руския агресор го осъждат, а на американския агресор му дават Нобелова награда за Мир и снимка на корицата на Таймс Мегазин?! Но всички са равни пред закона хаха :)).

102

Анонимен

преди 1 година

Баща му се върти в гроба, предател.

101

Знаете ли защо

преди 1 година

Знаеш ли защо за 25 години този съд е осъдил само 4 африкански диктатора и нито един американски президент? Защото когато съда започна разследване срещу Америка за престъпления в Афганистан, САЩ санкционираха съда и прокурорите, замразиха им банковите сметки и ги заплашиха, че може да паднат от прозорец ( ако ме разбираш)... На следващия ден съдат спря разследването срещу САЩ...

100

Василев

преди 1 година

Един път не съм чул Царят Самозваният Симеон Сакскобурготски да защити българската позиция за Северна Македония!И това не е случайно, защото всеки българин който е изразил национално-отговорна позиция е дамгосан, а самозвания Цар играе двойна игра и целта му е да осребри имане и пари пиейки българска сиромашка кръвчица и унищожавайки българска памет!!!Агент Матилда Брашов!ЦРУ!!!

99

anonimen

преди 1 година

Н.В.Ц. е прав. Тактик.

98

Анонимен

преди 1 година

Тези които твъдът , че Навални бил отровен от "новичок "са също и тук така грамотни ! Първо само юсей има 150 вариата за тази отрова и нито една фирма в ЕС НЕ ЗНАЕ ТЕЗИ ФОРМУЛИ ЗА ДА КАЖЕ ЧЕ ОТРОВЕН ОТ ОТРОВА НАРЕЧЕНА "НОВИЧОК ( как ще каже немец , че това килело млеко като не е вижъл и слушал от какво се е правело киселото млеко на Шипка! Тука е същото като не незнаем межд-те закони за КЪВ пишем (към вас е това американофили )

97

Путин

преди 1 година

какво образование има?

96

kirilenko

преди 1 година

тоя тарикат дето ви ''ОПРАВИ'' за 700дни,да каже с колко злато от българската хазна и сделка за Македония си отърва кожата....след 09 09 1944г.

95

Хахааха

преди 1 година

Дипломираният ефрейтор, ако бяха екстрадирали твоите внуци?

94

Анонимен

преди 1 година

Този Путин е по грозен от първия Путин.Като руски кукли изкачат един от друг.Да му се невиди.

93

Василев

преди 1 година

Там е приликата , че Милошевич и Путин нападнаха всички свои съседи, мислейки че те са богоизбрани и по-висша раса , а останалите са врагове, които искат конспиративно да им откраднат великото настояще и бъдеще, което им се върти в болните мозъци, а не виждат с какви на.***.ни *** са и един дрон не могат да сътворят , а се молят на Иран и други нововъзникнали мародери за оръжие???!!!Агент Брайън Хологан!ЦРУ!!!

92

До до 111

преди 1 година

По спокойно, да не гушнеш букета, преди Путин!

91

До 116

преди 1 година

Подкрепям цветущия ти речник и епитетите, отправени към краваря. Евала, богат речник!

90

Тук

преди 1 година

се вижда, че пишат много криминални елементи, укриващи се от правосъдието!

89

vhk

преди 1 година

Лъжец и крадец

88

Анонимен

преди 1 година

Ненужна, но по-скоро смешна.

87

До до 92

преди 1 година

И каква е разликата с Милошевич?