37

баба мара

преди 1 година

днес лука за готвене от 3 лв е 3.50 лв за кг чесъна 11 лева за кг наи много епоскъпнала тоалетната хартия

36

Анонимен

преди 1 година

За българина друг магазин освен чуждите вериги няма, после реват срещу тях, е кой е виновен. Направете Бг вериги, ама много е сложно.

35

Анонимен

преди 1 година

Тези същите Юли месец ще се хвалят как са свалили цената на краставиците от 7 лв. през декември на 1.50 лв. Нищо, че е лято и по това време цената винаги пада. Сега чакат да излязат първите череши на по 20-30 лв/кг. Ще видите как бързо ще сформират комисии и само след месец на неуморен труд и проверки, ще ги смъкнат на по 2-3 лв /кг.

34

Анонимен

преди 1 година

Това същото правителство с неуморна работа успя да свали цената на газа в целия свят, че цената на кашкавала и сиренето ли ще му се опре.

33

Анонимен

преди 1 година

Някой виждал ли е да проверяват верига бря

32

Клекнал

преди 1 година

Мярката на държавата е спиране купоните за работници и направо кърти азиатски тип тоалетни .

31

До32

преди 1 година

Каква фантазия правят селяните с млякото?Освен малко вода"фантазия"друга няма,ама виж това което го купуваш от веригите няма нищо общо с млякото,там не е фантазия а пълна алхимия!

30

Анонимен

преди 1 година

не купувайте нищо овкусено от Лидъл.отровиха ме с овкусена с билки сьомга в промоция,била съм третата за деня при гастроентеролога Варна.болки в корема ,водиха ме в спешното..не разстройство ,а ужасни болки в стомаха.

29

ескимос

преди 1 година

До Анонимен 31 - и кво!? Ще дадеш 50лв. за гориво до селото, за да вземеш с 5лв. по-евтино сирене, с неизвестно качество и хигиена. А какви мизерии правят селяните с млякото, бедна ти е фантазията...

28

Анонимен

преди 1 година

Престанете да купувате мляко и млечни продукти,брашно,зеленчуци от веригите,до всеки един голям град има села където същите се произвеждат и продават на доста по ниски цени с много по добро качество,и точно до две седмици всички тия тарикати ще смъкнат своите цени!

27

дядо Петко

преди 1 година

А на дребно? Кога и е ли е възможно поевтиняване? Май на куково лято. Все едно да чакаш Годо да дойде....

26

Анонимен

преди 1 година

Господа "експерти",ако според вас след вдигане на цените с 70-200% и след това да ги намалим с 5% е някакъв резултат в положителен аспект спрямо потребителя....е евала ашколсун,големи сте.В магазина в момента 1кг хляб се продава масово над 3лв,яйца от днес в Била на промоция 50ст/бр.една бира обикновена българска гони 2лв,захар 3лв,тоалетна хартия близо 70ст/рулото.Това в резултат на мерките ли са тези цени космически.С минимална заплата в държавата малко над 350евро.Пълен смях,даже плач....

25

Анонимен

преди 1 година

Какви тържища бе? Аз си купувам 1 кило домати от магазина, не 100 кг. от тържището.

24

Анонимен

преди 1 година

Големите вериги си го преместиха от левия в десния крачол. Но пък една групировка във фейса им обеща фоерверки. Бая светкавици от ясно небе ше падат върху магазините на мутрите.

23

баба мара

преди 1 година

олиото било от украина а яицата от латвия етикетите се сменят непрекъснато наимного е поскъпнала тоалетната хартия

22

Нели

преди 1 година

Само олиото е поевтиняло.Всички колбаси са с по-високи цени този месец.

21

007

преди 1 година

Никакви цени не са паднали всичко е предизборна лъжа

20

Глупости!

преди 1 година

Залежалата стока се разкарва,пренабиват се нови етикети на месата от коледните празници с изтекъл срок,оферти от 2 луканки за 4,50, олио от 2015 за 3,59 и други подобни кукички... Проверките са просто предизборен ПР,както и показаните акции срещу битовата престъпност,играе се на дребно и се вдига шум за нищо :)Има ли наивници да вярват на фантасмагориите ви?!?

19

Леко тъпичъък

преди 1 година

Слънцето изгрява защото петела кукурига.

18

Лош

преди 1 година

Абе чудесен резултат дават усещаме го както се казва "от заплата до заплата".