37

Анонимен

преди 1 година

ДПС КАРАДАЙЪТА ОТ НИЕ ОТ БУКОВЛЪК ИСКАМЕ ПО 500 КАЙМЕТА ЗА ГЛАС, НЕ ЗАБРАВЯЙ ЗА НАС !!!

36

Мустафа Ибрахим

преди 1 година

За кого ще гласувате : - Рату Уилиаме Майвалили Катонивере. Ей за тоя пич ще гласуваме.

35

КОЛЬО ЧАКАЛА

преди 1 година

КАРАДАЙЪ. ОТ. ВАШИЯТ. ХОЛДИНГ. ЗА. КРАЖБИ ДПСКОЙТО. МЕДИ. ДОГАНОВ-- САВАИ. НЕГОВИЯ. РАБОТОДТЕЛ **ДС** СЪЗДАДОХА 90% БЯХА ОТ. УПРАВЛЕНИЕТО АГЕНТИ НА. ДС .ТАКА. ЧЕ. КРЪВНАТАВИ. ГРУПА. Е. ЗЗ ГОД ГРАБИТЕЛСКА, И. ДЪРЖИТЕ СВОИТЕ. ИЗБИРАТЕЛИ. НАСИНДЖИР. ЗА. ВРАТА.ВИЕ. НЕ. СТЕ. ПАРТИЯ. НИТО ГЕРБ. ВАШИЯ. ОРТАК ЗАЕДНО С. БСП, ВИЕ. СТЕ ПРЕСТЪПНА ГРАБИТЕЛСКА. КЛИКА.УМЕЛО РЪКОВОДЕНА. ОТ. МОСКВА.

34

Анонимен

преди 1 година

За кой са трудни времената, за почетния председател или за Пеевски? Държите ваше хора в бедност, ама ви държат на власт, а вие съсипвате държавата. ДПС е етническа партия, корупционна, която трябва да бъде забранена.

33

Анонимен

преди 1 година

Е, трудно си е. Преди 33 години, когато се казваше Карамфил, си беше по-добре. А сега не е лесно да се правиш на турчин.

32

Анонимен

преди 1 година

На Крадъ..даяъ му много трудно голяма рода ...не стигна времето всички да ги уреди с къщи..."за гости"Не е лесно и очила на Картие..костюми да носи..не е кът гумените царвули и шалварите..

31

Анонимен

преди 1 година

500г явно не стигат и се отнасят към Българската държава като тяхна собственост ...ДС пиявиците продължават да изсмукват обществения и европейски ресурс и да се прекфалифицират в "инжинери,доценти,професори.." пенсионери със собствени пристанища ТЕЦове ВЕЦове..соларни паркове ...къщи за гости...обществени и държавни поръчки,резерв..цигарени фабрики..насаждайки и използвайки страховете на хората Отърърване няма..

30

1234

преди 1 година

С бкпгербдпс са. Всички комунисти минаха през всички партии, да не ги изброявам и сега номенклатурата на бкп чакат към къде ще задуха вятъра. Когато сне им казвали за анти, Белене, те скачаха и отричаха, бояджии, хитри са за тях си някои българи, турчина им работи, подмазват се, защото хляба е в дпс, а те взаимно си помагат, директора има връзки с герб и нищо чудно да е оправил дъщеря му в горското - юрисконсулт. Интереса клати феса. Ако нямат интерес, подминават ви

29

Очевидец

преди 1 година

Турчина е богат и сам си строи, ремонтира и пара за нищо не дава, с помаците е същото, напуснаха селата и се пуснаха в бизнеса, днес са видни бизнеснени, други са по дограната, трети сами къщи си построиха баща и син, не чакат на партии и политици. Рях не ги мислете. Номенклатурата на бкп ги хваща да им строят вили, други да им копаят, аслъ българите бкпдс са някои или повечето готованковци. Големи пенсии, с връзки успели да си накупят през живково жилища, с парите след 1989,в пловдив на децата,

28

Анонимен

преди 1 година

ПP0CTИ

27

Анонимен

преди 1 година

Движение за *** Ceляни и КрадаТъ никога няма да са в управлението освен ако не се коалират с лицемерите от други партии

26

Бено

преди 1 година

За Карадайъ и аверитр му времената хич не са трудни. Те бяха и са във властта през всичките тези години, но не направиха абсолютно нищо, поне техният електорат да заживее по-,добре.

25

На какъв език

преди 1 година

се води предизборната лакърдия на ДъПъСъ и успяха ли да закупят нужните им гласове за да се пльоснат на хранилката в парламента...

24

Аут

преди 1 година

Отивай си в Потурландия и си глей кефа, н.а.г.л.е.ц! КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ЧУЯ ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ АГИТАЦИИ, ЧЕ НЯКОЯ ПАРТИЯ ИСКА ПРЕМАХВАНЕ НА ДВОЙНОТО ГРАЖДАНСТВО?

23

за такива като теб

преди 1 година

Са лесни и доходни!Но историята ще ви отдаде заслуженото!

22

One s

преди 1 година

33 години, е трудно защото вие участвате във, властта. Ако всички гласуваме ще сте толко на зад, че от вас няма да има значение

21

Lina

преди 1 година

Не и за вас от дейпесе, ефенди. Но напоследък ви е трудно, забелязвам. То не беше славица, не беше ндсв, а последните са ивето и караманка, отчаяни опити? Защо така, парите на ш.. Иша свършиха ли?

20

Чукундур

преди 1 година

Машаллах умен човек !

19

Трикатъ

преди 1 година

Ооо здравей приятелю

18

Анонимен

преди 1 година

Правилно го пита,Радев.Коя е родината му