129

Анонимен

преди 1 година

До Гиб МелсънМай не си добре с главата

128

Гиб Мелсън

преди 1 година

В нета има снимки и координати на над 40 моста над река Днепър, по които ежедневно украинците превозват оръжия и боеприпаси. Има координатите на мостовете из интернет, но руснаците не бомбят нито един. Самите руснаци се чудят, защо кремълския джудист и хокеист кътка украинците и не предприеме по-сериозни действия срещу режима в Киев? Явно има някаква договорка между кремълския хокеист и Бай Даню от САЩ, но няма как да разберем каква е тя и защо този конфликт се протака.

127

Анонимен

преди 1 година

Давай, Вова!!! Трепи ги тия укронацисти!!

126

Объркали

преди 1 година

сте се нещо в последното изречение. Не "противникът", а "освободителят"! Това, че сме си дали долната част на гърба на краварите, не ни прави техни съюзници! Скоро ще има доста кравешка пепел!

125

Анонимен

преди 1 година

До 139 А що си мислиш,че воюват с него.Те си воюват със САЩ само дето ония си ползват украинци и харчат доста пари,а няма да получат нищо.

124

Анонимен

преди 1 година

До Пенсионер.Ти верно си пенсионер .От кой ще умре от страх,че не е ясно.Като иска някой даде види с него отива в Москва и се вижда с него,а като трябва някой да ходи някъде си праща хора.Ето китаеца отива в Москва сега,а не Путин да ходи в Пекин.Товс не ти е Зеленски да ходи и да проси.

123

Анонимен

преди 1 година

Ето затова путин е обявен от ООН за военнопрестъпник -без никакъв повод убива цивилни в Украйна

122

Анонимен

преди 1 година

Повече от 1 година не могат да се справят с един ''наркоман '' Слабаци ...

121

Анонимен

преди 1 година

В другия форум сутринта като написах че правилно е осъден Путин ме изтрриха а тука всеки втори пост е такъв.

120

Пенсионер

преди 1 година

Заповедта за ареста на Путин може и да няма правна стойност , но има психологична стойност. Путин ще умре от страх. Не му завиждам да знае, че всяка минута му е последна. Това не е живот.

119

Анонимен

преди 1 година

До 133 И като не може каквото това.Ще му накривиш шапката.

118

Мъка

преди 1 година

Зеленски с помощта на световната общност и Господ, да убие нашествениците.

117

Анонимен

преди 1 година

Путин вече е осъден от международният съд. Не е нужно да присъства, защото се укрива в бункера. Не е нужно престъпникът да присъства за да бъде осъден, когато има достатъчно доказателства за престъплението. Пуска се червена бюлетина на Интерпол и вече където по света го хванат го арестуват и го водят в затвора. Няма да може да излиза от Русия. И вече не говори за победа, а "Не може да загубим"...

116

Радев

преди 1 година

Те друго немогат да хвърлят където им падне железата си,и в Чечня така бяха чеченците им трепеха войниците а те хвърляха бомбите по цивилни селища

115

Жуков

преди 1 година

Натовски престъпници и марионетките от ЕС ще увиснете като Садам на бесилката!!!

114

bl

преди 1 година

"ПРЕСТЪПНИКА Путин". Престъпник е признание което се присвоява на човек след като е бил задържан, отведен на съд, и осъден.Има ли доброволци за задържането или само лаете?

113

Анонимен

преди 1 година

До 127 Много добре знаем кое как е ставало не мислиш ли ,а ти си пиши твоите измислици как си щял да победиш,ама си нямал оръжие за тая работа,а то и пари си нямал и като господаря спре кранчето щото не му излиза сметката и си приключил.

112

Анонимен

преди 1 година

До 126 А това на кръчма ли ти прилича.Или трябва някой само украинските глупости да чете Е днес е събота и може и от телефон да се пише и това може и да не пречи на работа.

111

Анонимен

преди 1 година

Имаше случаи когато мостът беше атакуван от украинци именно когато върху него минаваше окупационна техника. Толкова им е акъла на путинистите. И всеки знае за тези случаи. От тровите пак лъжи. Ако мине номера на лъжливото овчарче. Никой не им вярва вече. Има интернет. Знаем и руски, за разлика от тролеите на Путин в България.

110

Анонимен

преди 1 година

Що не се хванете на някаква работа, вместо по цял ден да хвалите руснаците, в кръчмите....