48

бг смешки 2

преди 1 година

ЛОШОТО е че у нас има мн про***Ст народ който му вярва ! че борил нещо си там...олигарсите, мутрите или политиците ... а няма нито 1 осъден за нищо ...жалко за БГ .матряла е мн зле явно !

47

ДО 47

преди 1 година

До хахахаПРО@ СТИ какви ...а те у нас са много !

46

Българин

преди 1 година

Огромната и фатална грешка на Борисов беше , че остави през 2020 г. тази па.п.л.а.ч. да се развява из България безнаказано! Тогава предаде България ! Можеше да ги приключи с основание за държавен преврат, но той клекна ! Е, сега да видим кой е тоя дето ще спасява България ! Едва ли има такъв човек!

45

Име

преди 1 година

Като юрист - Иван Гешев трябва да прочете книги, най-малкото - за да стане образцов прокурор. Навремето имаше един Главен прокурор - Васил Мръчков, той е в момента - специалист по Трудово право - точно това ми е мисълта - перфектен като юрист, както в наказателното така и в други области. Прокурор без подготовка е калпава работа, но то и - съдиите са ни едни.

44

Хе,хе!

преди 1 година

Наистина треперят от страх богаташите на България - я колко постове с техни хора плюят Гешев яростно!!! Показателно е ! Мачкай , Гешев ! Тия самозабравили се мафиоти трябва да бъдат линчувани насред площадите , за да няма апетити да се множат!!!

43

хахаха

преди 1 година

Чудя се какви ли са тези хора, които защитават доказано през годините с безброй случаи, най-покварената и неефективна институция в държавата

42

Факт

преди 1 година

Кино студиото "Гешев" представя нов филм.

41

Хмммм!

преди 1 година

Щом такава яростна атака има към Главния прокурор от всички престъпни страни , значи той си гледа работата и ги е страх от него !!!! Само този страх е достатъчен да позволим на Гешев да довърши политическата мафия в България ! Ще му трябва и помощник - министър на вътрешните работи ( не жалкото адвокатче Демерджиев -"Бях точен с парите" ) !!! Успех, Гешев! Слагай прангите на *** с милионите!

40

Анонимен

преди 1 година

В четвъртък Тома Биков по телевизията заплаши мира в страната ако не бъде избран ГЕРБ !!! Тома Биков намекна за гражданска война ! Защо Тома Биков не е арестуван и разпитан от прокуратурата? Защо всички лидери само й единствено на дпс се разпитват?

39

Анонимен

преди 1 година

Гешев, не вървиш. Държавата беше овладяна от шефа ти Мутрата, при това цели 12 години. Открадна милиарди, докато народът се чудеше как да свърже двата края.

38

Анонимен

преди 1 година

*** главен прокурор? Гешев не в никакъв главен прокурор, той в марионетка на гербавите и ДПС, за да им държи чадър. Кажете за един вкаран в затвора престъпник или политик?НЯМА!Защо Къро и Ами са на свобода, защо, нали Каскета е вече 3 години г.п, защо?

37

Не се крий

преди 1 година

Гешев кажи как изтезавате гей хора с лудите ти полицаи!Къде са удобните журналисти що мълчат!?

36

Не крий

преди 1 година

Гешев кажи как изтезавате гей хора с лудите ти полицаи!

35

ааааа

преди 1 година

този е за психиатрията ! заедно с неговия шеф ББ ! всичко разсипаха ...

34

Анонимен

преди 1 година

Всички престъпници нападат главния прокурор и каква е равносметката колко бивши прокурори бяха осъдени или има дела срещу тях. Това е опорка на ДБ, тази червена партия така съществува

33

анонимен

преди 1 година

Тук е пълно с психопати на олигарсите, плюещи по единствената неовладяна българска институция! Главният прокурор се държи две години и половина мъжки и не им се дава, и дано някой ден ги разбие тотално, че да не чуваме вече: Цецо банкера, Черепа от Дубай!

32

бг смешки 2

преди 1 година

какви хора дойдоха да управляват БГ само ...заговори за сваляне , убийства , преслдевания ....а пък няма нито 1 осъден за нищо ...нищо чудно че полвин България се изнесе в чужбина ...

31

Пхихопат та дрънка

преди 1 година

Психиатъра Паризов(ГЕРБ) казал на приятеля си Гешев, че е велик и той се взе за истински Наполеон! Честит ви ГЕРБ от психопати полицаи !

30

Анонимен

преди 1 година

И пред тоя психиатрите са безсилни...

29

анонимен

преди 1 година

а главния ви прокорор сигурно е много стока , че защитава точно престъпниците