66

12 ДНИ

преди 1 година

СТАНИ,СТАНИ ЮНАК БАЛКАНСКИ И БЪЛГАРИТЕ ПОВЕДИ В БОРБА ЗА СЪВЪРШЕНСТВО И СВЕТЛИ БЪДНИНИ!!!

65

Анонимен

преди 1 година

Много обичам да гласувам неуморно но винаги забравям да отида !

64

Анонимен

преди 1 година

Не, не е праФ това пачавресорр, към 3 милиона ще се върнат от оня свят за да гласуват с тоалетна хАртия! Сетне едни други немъртви ще дращят по протоколи небивалици и накрая ще спечелият луциферианците от нато за да има поредна загубена война! Време е всички да гледат тревата откъм корените й!

63

дедо от село

преди 1 година

Хартиена не хартиена ще ме хванете за дедовия да ви гласувам и да ви узаконявам лъжите и кражбите!

62

О, тролска напаст

преди 1 година

Тук просто са се изприщили да драскат срещу хартиената бюлетина... Горките европейци, и те са значи в гробищата и оттам гласуват. Много жалка тролска *** пяна тук се е събрала. Аз съм от тези, които могат да препрограмират всяка машинка, а мадуровките са по-елементарни и от вас.

61

Ми бъдеще винаги има

преди 1 година

До да знаете -- въпросът е колко милиарда ще ни се натрупа дълг. Ако пара и пети и дай ни бг заемат 50 милиарда, 25 за раята, 25 - за наши хора, чисто бкп пак един живот назад.

60

Анонимен

преди 1 година

нали заради това върнаха хартията определени хора гласуват само срещу заплащане.сравнете след изборите в кои секции е имало активност а на предишните не е имало такава.

59

333

преди 1 година

На изборите ще се разбере за кой е гласувал козяк!Проблемът е,че няма за кого!А за избори,дето ги определят от чуждо посолство,не гласувам!

58

Анонимен

преди 1 година

Да бе,500 отново обещания лъжи ,и поне се разбра че затягаме коланите,ами колко пачки подарихте на Украйна у помощ за заметресенито в Турция то колко самолети летяха на ден ,това са много милиони и сега нямало пари ,цирк Дружба

57

Анонимен

преди 1 година

Това са 10 процента купен, корпоративен вот. Правилно е сметнал на сметачната линийка, защото не верва на компютри.

56

Анонимен

преди 1 година

"Информационно обслужване на гербодепесарите" от професора на герб.

55

Анонимен

преди 1 година

Toкущо той обяви точния брой на kaфяBите избиратели

54

Анонимен

преди 1 година

Костинбродската печатница и Канас юбиги Аспарух ще го съживи да гласува .....що за нисък интелект е това изказване?............Направо армията да обикаля с урни за гласуване и заради калашник по домовете

53

Деди

преди 1 година

Мишока е "голям" анализатор, пардон, математик, Мишка, записвам типрогнозите сега, след 2.04 ще се чуем за да сверим сегашните ти прогнози. май ще тричам в/ху професорската ти глава, хайде със здраве!

52

Дано

преди 1 година

да са и повече. Гласувайте с хартиена бюлетина! Мадуровките пускат гласове за Киро.

51

Анонимен

преди 1 година

Когато този участва в броенето на хартиените бюлетини, гepбepcтuтe винаги печелят.

50

Анонимен

преди 1 година

Прилича на внушение, че 2,6 млн ще отидат пак да гласуват и даже ще има още 300 хил. заради хартиените бюлетини. По-скоро поне 200 хил няма да отидат повече до урните и 100тина хил евентуално ще се заблудят заради едната хартия.

49

Анонимен

преди 1 година

Тези гласове са основно за ГЕРБ gypsy vote и за ДПС - от Турция. БСП ще разчита на няколко десетки хиляди бюлетини от стари баби и дядовци, но скандалите от последния конгрес ще ориентират доста повече гласове към Обединената Левица, БВ и Възраждане, а други няма да гласуват. ПП ще намали депутатите си поне с десетина броя.

48

Анонимен

преди 1 година

Всъщност до урните ще отидат с 200-300 хиляди човека по-малко, но с фалшифицирането на изборите покрай хартиената бюлетина би могло да са уж 300 хиляди повече.

47

Турко-ромът

преди 1 година

Също е души, но не и човешка души! Всяко куче има душа!