44

Batman

преди 1 година

Преди да отида за Англия и аз си казвах така за нашите пътища,, ама сега се уверих че по опасни пътища в англия няма по света.. обиколих Европа ама англия надмина очакванията на смъртната...

43

Сатир

преди 1 година

Отнан заработи ТОЛ системата междуселски пътища станаха магистрали за тирове. Лични впечетления Раднево - Гълъбово - Димитровград.

42

Радослав

преди 1 година

До 37: да не говорим за факта, че асфалт паша и свинетзила обещаваха тази магистрала първо за 2016 да е готова, после стана 2018, после 2020, а 2023 още е на ниво рисунка на салфетка! Така, че основна вина за катастрофалното състояние на пътищата е само и единствено в асфалт паша Боко тиквондурестия и бандата му от лакей! Нали милиарди километри магистрала построил лично, с пари от своя джоб, къде са, покажи ги тия магистрали!

41

Радослав

преди 1 година

До 37: 1. Правителството на ПП беше 6 месеца (повечето зимни при това), а не 2 години. 2. Поръчките за пътища бяха раздадени с години напред и бюджета излапан още преди предишното правителство на Боко да предаде щафетата! 3. А какви пътища направи Боко за 12 години с милиарди данъци и евросубсидии? Коларски пътеки на смъртта! 4. Стига сте се оправдавали с някой който още не беше научил коя стая къде е в министерството и трябваше да напуска, а търси вината в асфалт паша и бандата му грабители!

40

Анонимен

преди 1 година

ами не може да наливаш милиони в пътища и 70% да влизат в джоба на нашите и квото остане да си го спестяват по веригата от материали труд ...

39

Мис Бикини

преди 1 година

Алхимика Винету, превръщаше асфалата в злато. Затова.

38

Анонимен

преди 1 година

Най-опасни и смъртоносни са пътищата на България, точно заради тировете!

37

Парапета

преди 1 година

До SharkИ защо не построихте докато бяхте на власт по-хубави, кое ви попречи, парапета ли?

36

Анонимен

преди 1 година

До SharkА за пътищата на Кирил Петков дето той построи за две години нищонеправене нищо не казваш?

35

ОФчо

преди 1 година

ЖП магистралите са къде по-ефективни икономически, екологични и товаропревозъ им е в Пъти по-висок! А, да..., забравих...., ние успяхме и на БДЖту да разгоним фамилията. Днес, нямаме нито Шосейни пътища нито ЖП транспорт!!! Бравус, бг юнаци, рушите държавата кът за световну!!!!

34

Анонимен

преди 1 година

До КОНСТАНТИНОВ Има, Враца - Видин. води се Е79. Бейрут

33

Джипкин

преди 1 година

Благодарение на другаря Тиквуун!

32

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ВЧЕРА ПЪТУВАХ ОТ СОФИЯ ДО ВРАЦА. НЯМА В ЕВРОПА ПО РАЗБИТ ПЪТ.ЗА КАКВО ПЛАЩАМЕ ТАКИВА ДАНЪЦИ И В ЧИИДЖОБОВЕ ОТИВАТ?ПЪЛЕН ПОГНУС СА ВСИЧКИ ПРАВИТЕЛСТВА ОТ 32Г.ГЛАСУВАИТЕ РОБИ ПАК ЗА ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ.

31

Анонимен

преди 1 година

Не са само пътищата. Животът в България е за мазохисти. Ама от най-извратените!

30

Тираджията

преди 1 година

Защото не сте карали Гърция и Румъния.Там са най лошите пътища.

29

Gorskio

преди 1 година

Трафикът в прохода Обзор е в пъти по-малък от Русе-В. Търново.

28

Шофер

преди 1 година

Аз пък мислех че е прохода Обзор. Там има завои от 360 градуса с малък радиус и за да го вземат тировете минават в насрещното но ако насреща идва друг тир става интересно, на два пъти съм попадал в задръствания там точно заради засичане на тирове на тия завои - падат се от страната на златни пясъци, малко по-нагоре от Ханската Шатра.

27

Анонимен

преди 1 година

55 процента от младежите в УК страдат от депресивни състояния. над 90% са пристрастени към "безсмислени игри" на телефона си. 35% от тинейджърите в УК мислят за самоубийство.

26

Алекс

преди 1 година

Димитър Касабов от какво се оплаква? Да се научи да шофира или да си потърси друга работа.

25

Анонимен

преди 1 година

В България е опасно щото с стари камионите - от руско време, иначе откъм пътища не виждам нешо особено. Да, побразбити са, но за един камион който има 2 предни и 4 задни гуми и още 8 на ремаркето не е някакъв проблем да спука гума някъде по българските пътища