18

Анонимен

преди 1 година

А защо да не претендират? Според някои само САЩ имат право да претендират и то за световно господство. Китайците поне не са отишли да се разпореждат на другия край на Света в земи и морета с които не граничат.

17

АбдокодирХоджибобоев

преди 1 година

Retina, глобалната икономическа дестабилизация е предизвикана от санкционната война. Пиндостан се намира в състояние на слабост и упадък. Цивилизационните извращения, икономическият волунтаризъм и откровената идиoтия в управлението на хегемона доведоха света до невиждан от 70 години колапс и предстояща рецесия. Центробежните сили на настъпващата криза ще ударят най-силно европейските му безмозъчни слуги, а Пиндостан няма да се дели на север-юг - той ще се превърне в РАЩА /раздробени щати/.

16

Китайско море е USA

преди 1 година

Китайско море е на САЩ, Европа е на САЩ, Азия е на САЩ,абе с две думи Планетата Земя е на САЩ! Само простите руснаци и глупавите китайци все още не са го разбрали!

15

Филмът Бай Дрън

преди 1 година

Чакам изявление на програмирани.. Мисля си, че е робот като го гледам как говори и се движи..?

14

Retina

преди 1 година

Как ще разделят Щатите ми е интересно, на южни и северни или източни и западни. Немога да заспа вече 2ри ден. Англсосаксофоните подскажете ми.. Русняка сигурно ще иска Южните, на Китаеца му трябват дърва за огрев. Какво мислите вие?

13

Анонимен

преди 1 година

Абе от ко, му, НЯ, ги, нищо добро не чакай, Китай, Русия, С,. Корея са все един дол дренки, само с една разлика - в Русия най много крадът и корупция яка..

12

Територия на ЮКМ

преди 1 година

Значи Южно Китайско Море си има собствена територия? И Китай му я отнема!! А когато 7ми Американски морски флот през ден гастролираше из Южно Китайско Море, морето не плака тогава. Но сега изведнъж изяви морските си претенции!

11

Офчо

преди 1 година

Ще задам само един въпрос. Как се нарича морето???

10

Паисий

преди 1 година

Територия в морето? Думата е акватория, неграмотни писачета.

9

Анонимен

преди 1 година

Правил съм тройка с жена ми и сестра й. Малката беше тогава на 21 години яко цепеняче. Сега вече е женена и като седнем да пием с баджанака ме напушва смях само ако знае как съм я копал тази градинка преди него. Освен това Сега се еббе с един мазен чичак за пари деееба тоя минндил скапън!

8

Анонимен

преди 1 година

10 държави, вкл. Тайван, имат излаз към Южнокитайско море и между тях не са САЩ, Великобритания и Австралия.

7

До 8

преди 1 година

Всъщност морето е на Малайзия и Филипините. Китай няма нищо общо.

6

Кое море?

преди 1 година

Южнокитайско.Не Северно-австралийско,а южнокитайско.Австралия недоволства,че Китай претендирал за територии в Южнокитайско море.Наглосаксонските аспирации към целия свят предполагат,че никоя друга държава освен САЩ,Англия и Австралия не може да има претенции към нещо в Южнокитайско море.Голяма грешка,която ще разберат по трудния начин.

5

Това е

преди 1 година

Ами Китайско море е ,северно ,южно ,китайско е ?

4

Анонимен

преди 1 година

Все едно Китай да отиде в Корпус Кристи и да каже на краварите да върнат Мексиканския залив на Мексико.

3

Анонимен

преди 1 година

Южнокитайско море си е бащиния на Китай. САЩ да връщат Мексиканския залив на Мексико.

2

Анонимен

преди 1 година

До 1. А да си чул за американски квартали в Китай? Защото за другите знаеш, нали?

1

Анонимен

преди 1 година

Интересно кой да претендира в Южнокитайско море, северна америка ли?