10

Епидемия

преди 1 година

Марек вирус 2 ли искат?!

9

Анонимен

преди 1 година

Новата мандра: яжте х л е б а р к и!

8

Анонимен

преди 1 година

Животните живеят милиони години да не кажа повече и изведнъж ни казват че един грип ще ги убие. Така и за животните в България се опитваха да ни убеждават че били болни защото лабораторията казала че е така. А на животните нищо им няма. Помните ли случай с онази жена и козите дето не си ги даваше защото са здрави, а останалите си убиха животните за да вземат парите. Месото не ми е проблем да не го ям но за млечните продукти и яйцата тука вече ще се караме.

7

Анонимен

преди 1 година

Сега и животните ли ще тровят с "ваксини"? После тия "ваксини" дето не се знае какво може да има в тях попадат в храната. Животните трябва да се оставят да си живеят и да им се дава храна за да изградят естествен имунитет, а не да ги блъскат с химии.

6

Наблюдател

преди 1 година

Teзи птици на снимката нямат нужда от инжекции. Достатъчно са здрави. Навън са. Ходят по земя. Добро оперение. Става дума за птиците, които дори не виждат дневна светлина през живота си. А т.нар. свободни кокошки, също са изцяло на покрито, защото летящите наоколо птици може да им пренесат отгоре нещо си...

5

Анонимен

преди 1 година

За Холандия,тази НАРКОМАНСКА ДЪРЖАВА,колкото По малко "новини" пишете по добре!!!-:))

4

Анонимен

преди 1 година

Мисирките пак си измислят. Не грипа ги уби, а въведените изисквания да трепят птици само защото са открили заразени такива сред тях. *** ИЗИСКВАНИЯ ги убиха, а сега разбира се има скъпо експериментално лекарство. Все едно ние да бяхме трепали всеки влязъл в контакт със заразен от грип.

3

Майстора

преди 1 година

"За година уби повече от 200 милиона птици"?+?? За година тестват наред с фълшивия ПЦР тест, който дава позитивен резултат на каквото и да е, и ако има "позитивен" резултат, избиват хиляди птици във фермата! Понеже УЖКИМ ПТИЧИ ГРИП! Понеже трябва да се унищожи животновъдството! Понеже "месото е вредно"! Понеже фермите за "храна" от бръмбари вече са готови! Ей така "е убил" милиони птици! С фалшиви тестове и античовешки "мерки"! Нали вече знаете как работи! Поне тези, които не блеете!

2

Анонимен

преди 1 година

Това ще спаси милиони миссирки.

1

Анонимен

преди 1 година

И тези ли ваксини имат спайк протеин? Вместо да ни го бия, май ще си го хапваме!