64

Shark

преди 1 година

И един мармот завива шоколад!......Тези за откачени ли ни взимат. Първо беше прилеп, сега куче. Чудят се как да прикрият това, което целият свят разбра, а именно че ваксината е нпаравена и пусната нарочно! Защо се замълча за американските лаборатории в Украйна???!!!!

63

Анонимен

преди 1 година

Нали беше друго прилепи и разни други явно да направят контрол какеи животни ядат в Китай не всичко става за ядене Всички пандемии плъзват от тяхната манджа

62

Анонимен

преди 1 година

Нищо, важното е ваксините да се харчат.

61

Анонимен

преди 1 година

Куче ли? Ахааааа, къде бил ключа за палатката. А ние все си мислехме че е от прилеп, после мислехме че е от змия, абе от какво ли не са ни казали до сега че е.

60

Анонимен

преди 1 година

До 58 и до 60. Защо ме разочаровахте така? Тъкмо работех по хипотезата, че американската сонда Вояджър 2 тайно за целия свят се е върнала в Аляска и е донесла по задание на Пентагона Коко 19 някъде от Магелановите облаци. А вие и двамата да ми развалите настроението в събота с толкова примитивно скалъпени земни приказки.

59

Анонимен

преди 1 година

До 60. Патент за какво? Значи само САЩ могат да използват този вирус за украински бойни комари. А патентът забранява ли на други, освен САЩ, да се създават украински бойни пеликани?

58

Анонимен

преди 1 година

До 60. Точно този вирус ли е патентован в САЩ през 2015? Сравнявал ли си геномите? Не си. Ще ни кажеш ли поне в кой брой от цитираното от теб списание се говори за този вирус.

57

Анонимен

преди 1 година

До 58. Не забрави ли нещо? Защо пропусна украинските бойни комари? Тези лаборатории за комари сега са във Военна военна болница - поне така се подразбира от думите ти. Ще ни препоръчаш ли, когато минаваме покрай Военна болница, да се движим на бегом?

56

а бе,хапльо

преди 1 година

До Алтерниращ веганист А как ще обясниш,че още през 2015 год вируса беше патентован в САЩ!?И че беше отразено в "Нейчър"!?На такива като теб и с фуния да им наливат,те си вярват в плоската земя,и това е!А защо отново тиражират разни глупости не знам!И не ме интересува!

55

Мухаха

преди 1 година

Нали беше китайка дето изяла змия , която изяла прилеп ял там нещо развалено .... Сега пък , "енотовидно куче " .....

54

Коректурата

преди 1 година

До 52 Причината, другари и другарки, са натовските лаборатории за биологични оръжия! Украинските сега ги преместиха в Румъния и Полша. . . . . .НЕ В БЪЛГАРИЯ СА! ИНФОРМИРАЙ СЕ КАКВО ПРАВИ ПРОФЕСОРКАТА ОТ ВМА СОФИЯ?

53

Профессор Кавалджиев

преди 1 година

Съвсем на ненаучна фантастика го подкарахте. Енотовидно куче съм сънувал веднъж, когато пиех още шльокавица преди п*андемията, бях се наклал до козирката. Гонеше ме да ме хапе по дъното, аз по бархетна пижама тичам напреде, кучето по мене, а Ивето с една клечка за натривки по него да му вземе ан*ална проба за коронавирус. Събудих се и отпрах един як гълток направо от шишето с Джони. Други глупости, ако имате да споделите... Наздраве ви казвам.

52

Хаха

преди 1 година

Дори американците потвърдиха че е изтекъл от лабораторията, тия сега глупости пускат пак..

51

Ало

преди 1 година

Да не мислите че някой вярва на тези простотии??????

50

666

преди 1 година

Сега това ли родиха,,гигантите на мисълта,,?Абе признайте си, че нарочно го пуснахте от лабораторията в Ухан. И децата вече го знаят това.

49

Анонимен

преди 1 година

Китайците са изяли кучето, а кой изяде нулевия китаец, някой китаец канибал ли? Дайте да видим продължението на трилъра.

48

Причината,

преди 1 година

другари и другарки, са натовските лаборатории за биологични оръжия! Украинските сега ги преместиха в Румъния и Полша.

47

до Алтерн веганист

преди 1 година

Съвсем прав си. Путин направи вируса и го метна на своя съюзник Китай. За да може Китай да се ядоса и заедно със САЩ да нападнат Русия. И тогава Путин ще има повод да ги разгроми и така ще завладее планетата. Току що Ким Карадашян, Парис Хилтън, Николета Лозанова, Златките, Азис и Китаеца и Васко Кръпката те добавиха в листата с приятели.

46

Анонимен

преди 1 година

То и птичия грип беше от Китай... След 10 години очаквайте следващия смъртоносен вирус от Китай... Я какво съппадение..

45

Анонимен

преди 1 година

Вирус може и да е имало, но пандемия НЕ! Наивниците продължават да вярват и с трепет очакват зелените коридори за ваксиниране.