8

Аз

преди 1 година

Викам си цял уикенд почивам, чета, събирам сили и акъл за понеделник и идва нещо като това с циклите и чупи сериозно *** още в началото на работната седмица ....

7

Анонимен

преди 1 година

Пак че баба ми и дядо ми не са спазвали тия тестове, че иначе щяха да висят в инстаграм и фейсбук, и да отглеждат кучета, вместо деца!

6

Дребно,но важно нещо

преди 1 година

Много е важно, когато край тях минава красива жена, той да не реагира така, че да дразни или наранява приятелката или съпругата си. И когато край тях минава атлетичен, хубав мъж, тя да не реагира така, че да обиди или злепостави приятеля или съпруга си.

5

Анонимен

преди 1 година

Една неуспешна връзка може да мине и по-тежки тестове.

4

Анонимен

преди 1 година

Южни ветре с цвят зелев, каквато и висша сфера на влияние да си....ще те довърша....почнах те в името си Свято, кръстено на една детска любов.....И не върви да е кълнем в Небето, че ще вършим дела противни Нему.

3

Михаел Лазаров

преди 1 година

11-ти тест- дали се е епилирала и е подготвила подходящо катерицата за първия с*кс. Ако не е- никога няма да го направи. Което ще доведе до бърз разпад на връзката.

2

Анонимен

преди 1 година

Ох, това зелено ,...така го обичам и Южния вятър го обича, когато ме гали нежно....нека де ве яд...че ме обича и все по.Мен тича...!

1

Анонимен

преди 1 година

Мише, а няма ли и единадесети знак, нещо за секса? Питам, защото си топ-специалистка.