86

Сащ

преди 1 година

Някой много филми гледа. Да не стане скоро преврат че тогава се чудите каква глупост да напишете

85

АНГЕЛ

преди 1 година

Невярвам че СК може да се справи със САЩ, но на 1000% съм сигурен че срещу Руските ядрени ракети Американците са безсилни и според мен това което притеснява Путин в момента е не дали може да унищожи САЩ без да могат да отвърнат а какво ще прави с разразилата се Анархия в Европа. Точно това и ще обсъждат с президента Си който пристигна на посещение в Русия !!

84

питанка

преди 1 година

Чудно след като Нелка е превела статията с "копи-пейст" в ретранслатора на чичо Гугъл, дали изобщо е видяла какво е написано всъщност в статията.... Този сайт от ден на ден запада... Свършиха ли журналистите които знаят поне английски, или парите свършиха а затова и журналистите много не се напъват ... ТРАГЕДИЯ.... ДА СЕ СМЕЕ ЛИ ЧОВЕК ИЛИ ДА ПЛАЧЕ...

83

Ким Шопаров

преди 1 година

Много добре знаае че Сев кореец когато види щатски самолет се изпуска и почва нейстово да трепере ТЕ са били 10-тки пъти по-зле от виетнамците такова бомбене е било ,че чак е било прекалено !

82

Същото ще е със....

преди 1 година

'''''обявения за военопрестъпшник има да бие със ръка върху чимадана ,а пък той не ще да запали и тогава ще му светне във главата ,ама ще е късно !

81

Анонимен

преди 1 година

Няма нужда САЩ да отблъскват. Просто Северна Корея ще изчезне още преди да е излетяла първата ракета. Това да го имат предвид поклонниците на Путин и севернокорейското шишане в Българияч.

80

Анонимен

преди 1 година

корейците мо'ат само да маршируват и козируват на кимито, и много да гадуват! другото е кьор-фишек ...пълен т0шак

79

Приказки от обора

преди 1 година

Каква стана тя... освен Путин, оказа се, че и севернокорейският шишко го вади по-голям и твърд от джо-дименцията.

78

отец Нафърфорий

преди 1 година

Не зная кой какво може да прихване, но едно е сигурно, че ако Сев Корея само се опита да прави зулуми няма повече да съществува .

77

@

преди 1 година

До АнонименДа се запишат и 1 800 000, тъкмо да станат по-малко.

76

USSF

преди 1 година

Бюджетът на Пентагона за тази година е 800 милиарда долари, като от тях 15 милиарда са дават на Американските космически сили /USSF/, а Кимчо нека плаши гаргите с неговите ракети.

75

АМИ ДА ПРОБВАТ..

преди 1 година

СМЕХ!!!!

74

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че вече могат да изстрелват спътници в стационарна орбита, така че зарядите ще висят там където ги насочат. Няма как да се реагира превантивно с идеята че ще ги ударим и край.

73

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Южна Корея не планират да отразяват каквито и да е удари. Просто нанасяш изпреварващ удар и Северна Корея я няма.

72

Анонимен

преди 1 година

Това е напълно ясно и без може би. Не случайно ядрените страни никой не иска да ги закача. Още няма измислено оръжие което да сваля междуконтинентални ракети. Американците се опитват да направят, но срока за изпълнение е след 2050 без конкретна година. Може 2051,а може и 2100.

71

Анонимен

преди 1 година

Скоро 800 000 севернокорейци се записват доброволци да воюват срещу нато в украйна, сащ пак настъпиха мотиката.

70

Динев

преди 1 година

Страшна работа тази Северна Корея ,по територия почти колкото България,за дая унищожат даже няма да им трябва овцете ядрен Удар или най много две ракети ,а сега ще седнем да се тюхкаме за техната мощ но н нашистите русофили както винаги им харесват такива бандитски държави като Северна Корея и Северна росия

69

Анонимен

преди 1 година

Повече от ясно е, че при най-малката провокация, американците ще отнесат Ким като куцо пиле домат. При миналата корейска война, е имало СССР и Китай, които са подкрепяли деда ми, но сега жълтите няма да си мръднат пръста за него, а на чичо Вова му е само до пряк конфликт с американците.

68

До 65

преди 1 година

Смешшшко, живял съм 30 години без интернет. И познай какво? Не ми стана нищо, не изпаднах в абстиненция, не получих гърчове и не умрях! Както би се случило с вас, пиклета-тиктокърчета!

67

САЩ

преди 1 година

Код кафяво!