42

Анонимен

преди 1 година

Затова пък у нас цените се вдигат няма политици които да изберат изгодата за България само продажници

41

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Така е. Всички чакат на опашка за демократичния шистов петрол на тройна цена...

40

Анонимен

преди 1 година

Не си тормозете вашите големи русофилски мозъци с такива дреболии. Европа нали замръзна, на нас петрол от русия не ни трябва, не си правете сметки.

39

Анонимен

преди 1 година

До 43 И от къде ще купиш петрол като ти трябва,а?

38

Анонимен

преди 1 година

До 123.Хайде стига лъга газа е близо 500 евро за хиляда кубични метра ,а петрол те си продават на цени,както си решат.Света не може без доставчик като Русия не го ли разбираш .Ако те не продават цената се вдига.

37

!!

преди 1 година

Санкциите рано или късно ще имат ефект. Руснаците се подготвяха за войната през последните 10 години, за това и в началото изглеждаха толкова стабилни. Това ще е до време. Без значение как свърши войната - дали ще превземат Украйна и ще избият всички украинци, или ще се изнесат оттам, в следващите 100 години те ще са плашилото на света - както беше Хитлер след ВСВ.

36

Логично е!

преди 1 година

Москва след като просто пренасочи доставките към Азия - то други континенти няма! На Марс още е рано да се доставя си миля?! :)

35

ХА ХА ХА!

преди 1 година

заглавие димна завса! А съдържанието твърди точно обратното! Забавното е че заради пълната заетост на малките и средни танкери със руския петрол, на американците им се налага да наемат супертанкери за доставките в Европа. Което говори достатъчно! :):)

34

Анонимен

преди 1 година

Да свалят цената и купувачи ще има. А Китай и Индия не са гламави като Германия да се вържат на 100% на руска енергия.

33

Анонимен

преди 1 година

Тука в Европа ЗАМРЪЗНАХМЕ без руската газ, само ледници има, нищо не ни трябва.

32

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ни освободиха от турско.Даваха ни безплатно оръжие.Подаряваха ни толкова нефт,че го продавахме.Те знаеха това,но продължаваха.Ако не искате да ровите в кофите,не гласувайте за партиите на войната.Те искат мъжете и момчетата ви да умират.Натам ни тласкат политиците.Мислете за кого ще гласувате

31

Щирлиц(таен агент)

преди 1 година

Няма смисъл да се воюва с Русия.Хитлер и Наполон опитаха,но...

30

Анонимен

преди 1 година

Единственото което се разбира от написаното е че има все по-малко търсене, ще рече че икономиката се свива.

29

до 29

преди 1 година

Ми как да ти кажа пиша понеже живях по времето когато рашистанския ботиш ни мачкаше тука! и може да се каже, че те определям най -много на 19-20г като възраст! Не за друго ами нищо не знаеш за ония времена! Но ти си путинофил а путинофила е предател и прдажник на България който НЕ знае и НЕ може, но пък ЛЪЖЕ, та ЛЪЖЕ! та я ми кажи, дето уж си живял по ония времена! Та каква реформа направи комуниста вълко червенков? Да те видя дали имаш и 19г Та?

28

123

преди 1 година

Не разбирам как след като са минали 13 месеца от пускането на руските опорки, че Европа ще замръзне, че газа ще стане 3000 евро а петрола 300 долара все още има хора които им вярват. Днешната цена на газа е 50 евро, руския петрол е по 40-52 долара, брента е под 80 долара. При тия цени на газа и петрола руския бюджет заминава по дяволите и без да отчетаме спада на продажбите.

27

Анонимен

преди 1 година

до 30 Русия все още нищо не е усетила от "санкциите" на Американската Офшорна Фирма ЕС! Но виж Тук нещата се променят със всеки изминал ден и час уви! Хлябът е вече 2 и 50! " Краставиците" да не споменавам! Днес видях прибирайки се от работа,Автовоз със стари"коли"2 ра"употреба" които вече не се "пипат" като цена!Успяхме да задържим "горивата" на някаква "цена" ,но няма да е за дълго!Тази война в Украйна ни се отрази!И още се отразява за в бъдеще!-:)Прав ли съм?-:) Нека им е "зле" на руснаците!

26

Анонимен

преди 1 година

Ревът русофилчетата още че не работят санкциите, ама май ще почакаме да видим, зимата мина идва лято а Русия финансова все повече затъва ли затъва, гледаме и ядем пуканки.

25

Анонимен

преди 1 година

до 27 "колега" пишещ тук като мен.Това да си ,между 18 и 25 годишен младеж Американофил,само с намекването си за Русия , " рашистан" си ни ясен зелен сополанко! За да изказваш мнение сериозно,трябва и повечко да си поживял Дечко! Но Ти лично Не си!-:( И сега какво? Очакваш да се "хвана" на "писанията" ти ли? Ами хващат се тия като теб самият!-:) Жалки сте бре деца! Ама Не можеш да "коментираш" нещо,което даже и родителите ви Не помнят! 34 г след 1989 г,са твърде малък период от време! -:(((

24

Анонимен

преди 1 година

Приказки от 1001 нощ...

23

...

преди 1 година

Лошо няма! рашистан си го заслужава! нищо, че путинофилията тука след една опорка се опитва да ни разкаже, как то Украйна била виновна за това, че рашистан нахлу на територията и и я окупира! Но в рашистан това си е имериалиститеска тенденция! вижте чечня вижте молдова вижте грузия вижте Украйна вижте финландия и още и още! Но сега така ритнаха рашистанската мечка, че тя се оказа , че не било мечка а нещо живеещо в чревния тракт на другите млекопитаещи!!!